Hvordan installere og sette opp en Hulu-konto utenfor USA

Hvordan installere og sette opp en Hulu-konto utenfor USA

Av Michael Smolski, 2017-09-30 15:03:19 i Entertainment
Vi ønsker alle å se på de nyeste TV-programmene når de kommer ut i best mulig kvalitet. Og Hulu lar oss gjøre det med de beste TV-programmene kort tid etter at de kom ut. Du trenger ikke å vente i flere uker for å hente TV-showet ditt.


Problemet med det er at det er nesten umulig å opprette en konto på den utenfor USA. Med mindre du kjenner noen få triks.

Installere appen på mobile enheter

Dette trinnet er enklere på en Android enn en iOS-enhet. Android er en mindre begrenset plattform som gjør det enklere å installere elementer. Det er to måter å gjøre det på en Android-enhet.
Når det gjelder bruk av macOS- eller Windows-enheter, trenger du ikke å følge de samme trinnene som for Android eller iOS som du kan se fra nettleseren.

På Android med ukjente kilder


Den enkleste måten innebærer installasjon fra ukjente kilder. Det er også risikabelt fordi appen du laster ned fra internett kan ha noen ekstra kodelinjer som kan være skadelige for telefonen din. Derfor vet hva du får til på forhånd.

Men denne metoden vil sannsynligvis ikke gjøre ting raskere, ettersom en av tingene du trenger å gjøre senere vil forsinke ting uansett.

1. Søk etter Hulu.APK på internett og last ned det.

Det blir mange resultater når du søker etter dette. Bare vær forsiktig da nettsteder med apper pleier å være fylt med mange annonser.

2. Tillat å installere apper fra ukjente kilder.

 • Gå inn på Innstillinger.
 • Trykk på Sikkerhet.
 • Gjør det samme for ukjente kilder.
 • Les utsagnet som dukker opp, slik at du vet hva du får til.
 • Trykk OK.

3. Installer appen.

 • Gå til nedlastinger.
 • Trykk på Hulu.APK.
 • Installer appen.

Ikke slå på appen ennå, da du trenger å finne ut om VPN først.

Denne metoden vil ikke gjøre ting raskere hvis du ikke har et amerikansk kort.

På Android With Play Store

Med dette alternativet må du endre landet i Play Store.

Problemet med Hulu-appen er at den bare er tilgjengelig i den amerikanske Play Store. For å finne appen, må du endre stedet for landet ditt. Og det er noen få trinn involvert i dette.

1. Få VPN.

For at du skal kunne bruke American Play Store, må telefonen tenke at du er i USA. Du trenger VPN for å gjøre det. PrivateVPN har for øyeblikket 8 forskjellige serverlokasjoner i USA. Disse er basert i Buffalo eller New York City 1.

 • Opprett en konto på PrivateVPN.com
 • Last ned PrivateVPN-appen i Play Store.
 • Logg inn og velg en amerikansk server etter eget valg.

2. Endre faktureringslandet.

Å ha VPN er ikke nok til å endre plasseringen til Play Store.

 • Gå inn på Payment.google.com
 • Klikk på Innstillinger og trykk Rediger for å endre hjemmeadressen.
 • Du må kanskje oppgi et postnummer.
 • Søk etter en postnummergenerator på internett og kopier og lim den inn på adressen din.
 • Godta endringer.

3. Få endringene til å skje.

Du har gjort endringer, men Play Store vil ikke se dem før du får dem til å se dem.

 • Lukk Play Store og gå inn på Innstillinger.
 • Gå inn i Apps og finn Google Play Store.
 • Trykk på Force Stop og slett alle data.
 • Åpne Play Store på nytt.

Hvis ingenting endres, vent og prøv på nytt senere.

4. Installer appen.

Dette er det enkleste trinnet. Du vet helt sikkert hvordan du gjør dette. Søk etter Hulu og installer den.

På iOS-enheter


Hvis du har en iPhone eller en iPad, så har du en iOS-enhet. Forhåpentligvis vet du det.

Apple tilbyr ikke programvare som er så åpen som Android, derfor kan du ikke installere fra ukjente kilder som du kan på Android. Det er måter å gjøre det på, men det tar for mye tid.

Og de gjør også ting ekstra komplisert. Du kan ikke endre kontoens land, eller du vil miste alle appene du har. Så du må ha to kontoer.

Etter å ha laget en konto er det ganske enkelt å bytte konto. Du trenger ganske enkelt å trykke på navnet på kontoen din, og du får muligheten til å logge på den andre kontoen din.

1. Du trenger VPN for dette.

For å endre landet i App Store, trenger du også VPN akkurat som med Play Store.
Akkurat som med Play Store, må App Store tenke at du er i USA. Og du trenger VPN for det. PrivateVPN har 8 USA-baserte servere som hjelper til med det.

 • Opprett en konto på PrivateVPN.com
 • Last ned PrivateVPN-appen i App Store.
 • Logg inn og velg en amerikansk server etter eget valg.

Når det gjelder servere, er disse basert i Atlanta, Buffalo, Chicago, Dallas, Los Angeles, Miami, New Jersey og New York.

2. Opprette en konto.

Siden du ikke kan endre adressen din fordi du mister apper hvis du gjør det, må du opprette en ny konto. Du vet hvordan du gjør det.

Men det er denne store misforståelsen at du trenger et amerikansk kort for å sette opp en konto. Det gjør du ikke. Velg Ingen som betalingsmiddel. Det er alt du trenger å gjøre. Men du må ha et amerikansk kort på en eller annen måte hvis du vil bruke Hulu.

Hvis du ikke ser alternativet Ingen når du registrerer deg, kan du gå ned for å laste ned en gratis app der betalingsdelen vises. Der velger du Ingen.

Også, søk igjen etter en postnummergenerator for å få en tilfeldig gyldig postnummer.

Når du har laget en konto, bør du se den amerikanske App Store.

3. Installere.

Nok en gang vet du hvordan du gjør det.

Bruke VPN for å få Hulu-appen til å fungere

Du trenger VPN for at appen skal fungere. Det er ingen vei rundt det. Enten du er på en datamaskin eller en telefon, må enheten tenke at du er i USA, og VPN hjelper til med akkurat det.

Men hvis du vil ha en Hulu-konto utenfor USA, slik at du kan se TV-serier av høy kvalitet, kan du ikke bare få den første VPN-en du ser.

Hvis du vil ha god kvalitet, må du ha en god forbindelse. PrivateVPN tilbyr ubegrenset båndbredde slik at du kan streame videoer uten forsinkelser. Uten god VPN er det meningsløst å ha en Hulu-konto da du ikke har den kvaliteten som lar deg glede deg over det du ser på. For ikke å nevne at du må stoppe det du ser på slik at innholdet ditt kan buffe.

Lage en konto

Er du fortsatt her? Gratulerer. Alle de tingene var enkle sammenlignet med dette siste trinnet.
Dette er trinnet som vil forsinke ting for deg.

Du trenger et kort for å konfigurere kontoen din. Problemet? Det må være amerikansk. Og de fleste forhåndsbetalte kort fungerer ikke.

1. Få et postnummer.

Dette ble nevnt tidligere.

 • Bare søk etter en postnummergenerator.
 • Skriv inn et postnummer i en tilsvarende boks.

2. Kortet.

OK, for det første, uansett hvilket kort du ender med å få, enten det er virtuelt eller ikke, må du sørge for at det postnummeret du la inn på Hulu matcher postnummeret ditt på kortet.

Mange kort fungerer når de er utstedt i USA. Mye fungerer heller ikke. Og det er noen få enkle grunner bak det. Feil postnummer er en av dem.

Men hovedårsaken? Det forhåndsbetalte kortet ditt godtar ikke gjentatte transaksjoner. Siden det å få et forhåndsbetalt kort sannsynligvis er det enkleste alternativet i stedet for å sette opp en bankkonto eller slikt, er det mer sannsynlig at du velger dette alternativet. Så vær klar over det.

Problemet med at kortene må utstedes i USA er at hvis de trenger å sende til deg, vil det ta litt tid. Og noen ganger hvis det må sendes til deg, betyr det at du må oppgi en adresse som kan være et problem hvis postnummeret ditt må samsvare med Hulu postnummer.

Virtuelle kort kan være det beste alternativet. Prøv dem.

Helst, hvis du har en amerikansk venn, spør dem om de vil hjelpe deg. Det er den beste måten å gjøre det på.

Og det skulle være det. Alt skal gå greit etter dette. Du bør kunne se favoritt-TV-programmene dine etter at du har et gyldig amerikansk kort.

Konklusjon

Hvis du bruker VPN, vil du kunne streame favoritt-TV-programmene dine hele tiden. PrivateVPN lar deg gjøre det. Det lar deg også være sikker på internett. Men selv med PrivateVPN, trenger du fremdeles et amerikansk kort for å få dette til å fungere. Og det kan bety at du må vente.

Skrevet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me