Hvordan fjerne blokkering av italiensk DAZN (fungerer overalt)

Hvordan fjerne blokkering av italiensk DAZN (fungerer overalt)

Av Michael Smolski, 2019-05-02 11:32:49 i Entertainment


Vil du fjerne blokkeringen av italiensk DAZN slik at du kan se slike som Serie A på italiensk? På bloggen vår delte vi hvordan du kan fjerne blokkering av kanadiske DAZN mange ganger før, men i dag skal vi hjelpe deg med å fjerne blokkeringen av italiensk DAZN med en metode som fungerer overalt, mens mens den kanadiske DAZN har mye innhold, har alle regioner noe eksklusivt.

Det er tre trinn du må ta hvis du vil fjerne blokkeringen av italiensk DAZN.

 1. Før du kan fjerne blokkeringen av italiensk DAZN, må du lure DAZN til å tro at du er i Italia.
 2. Du må opprette en italiensk DAZN-konto som krever et italiensk (det finnes alternativer) -kort.
 3. Hvis du vil se på Amazon Fire TV Stick / Cube eller telefonen, må du laste ned appen som ikke er så enkelt som å bare gå inn i appbutikken din.

Dette er de eneste tre trinnene du må ta. Trinnene kan virke vanskelige med en gang sammenlignet med å hacking av Netflix-innhold for å se noe Netflix-innhold for eksempel, men vi vil dele ned trinnene i en så enkel sak som mulig, slik at du finner prosessen med å fjerne blokkeringen av italiensk DAZN ganske rett frem.

Få DAZN til å tenke at du er i Italia for å fjerne blokkering av italienske DAZN

Dette trinnet er ikke det vanskeligste, men det er helt sikkert det viktigste. Uten å lure DAZN, vil du ikke engang kunne prøve å lage en DAZN-konto.

Det du trenger er en VPN.

Du leser dette på et VPN-nettsted, så du antok at vi ikke ville laget dette blogginnlegget hvis tjenesten vår ikke kunne fjerne blokkeringen av italiensk DAZN.

Hvis du vil gi oss et skudd, tilbyr vi en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, og ærlig talt, en av hovedårsakene til at kundene våre elsker oss, er at i stedet for å fokusere på å tilby så mange servere som mulig, vi fokusere på å tilby kvalitetsservere. Servere som jobber med tjenester som du vil fjerne blokkeringen, for eksempel italiensk DAZN. Selv om vi kanskje ikke har de 3.000 serverne, vil vi ha servere som fungerer med det du vil ha tilgang til, for eksempel HBO NÅ for Game of Thrones eller mest Netflix regioner som er mulig på markedet.

Årsaken bak at det ikke er mange guider rundt hvordan man kan fjerne blokkering av italiensk DAZN er at de fleste tjenester rett og slett ikke støtter det. PrivateVPN? Den støtter italiensk, kanadisk og amerikansk DAZN. Og ja, du kan få tilgang til dem alle med bare en konto.

Uansett er nøkkelen å ha en VPN som fungerer med italienske DAZN. Hvis du ikke ønsker å oppheve blokkeringen av italiensk DAZN, men kanadisk DAZN, i så fall, trenger du en VPN som fungerer med kanadiske DAZN og så videre.

Lage en DAZN-konto for å fjerne blokkering av italiensk DAZN

I tidligere guider ville vi sagt at du trenger et kort fra regionen du registrerer deg i for å lage en konto. Og det gjelder, men kanadiske og amerikanske kort fungerer også.

På internett er det en stor misforståelse at DAZN-kontoen din bare fungerer med regionen du oppretter kontoen din i. Før vi støttet den italienske og amerikanske DAZN, kunne vi ikke teste ut den latterlige teorien. Imidlertid, nå som vi støtter mer enn ett DAZN-sted, satte vi teorien på prøve, og det viser seg at personene som skrev disse guidene ikke faktisk prøvde ut hva de skrev om. Du kan bytte mellom regioner uten problemer, forutsatt at du bytter VPN-plassering.

Og det gjør det mye enklere å opprette en DAZN-konto for å fjerne blokkeringen av italiensk DAZN som du kan, for eksempel opprette en kanadisk eller amerikansk DAZN-konto hvis det vil være lettere for deg å få et av disse kortene, og så kan du bare koble til en italiensk DAZN.

Hvordan får du riktig kort slik at du kan registrere og fjerne blokkering av italienske DAZN?

 1. Spør noen med en italiensk, amerikansk eller kanadisk om du kan bruke kortet deres til å lage en DAZN-konto. Ellers, hvis de allerede har en DAZN-konto, kan du spørre om du kan bruke den og kanskje tilby noen andre tjenester i bytte.
 2. Få et forhåndsbetalt kort utstedt i Italia, USA eller Canada. Sørg for å ha penger på det. Tomme kort blir ikke akseptert.
 3. Få et virtuelt forhåndsbetalt kort utstedt i Italia, USA eller Canada. Dette er mye raskere enn å få et forhåndsbetalt kort, men ikke nødvendigvis like vellykket. Kontroller at du har penger på kortet ditt igjen.

Bortsett fra det, er det å registrere seg for å fjerne blokkering av italiensk DAZN som å registrere seg på andre nettsteder.

Når du har en konto og bruker PrivateVPN for å koble deg til DAZN, enten det er gjennom en av våre kanadiske servere, amerikanske servere eller italienske servere, vil du kunne fjerne blokkering av DAZN, og det er en metode som fungerer overalt.

Inntil du vil fjerne blokkeringen av italiensk DAZN på telefonen din for det, må du lure app-butikken din.

Hvordan fjerne blokkering av italiensk DAZN på Amazon Fire TV Stick / Cube

Hvis du vil se DAZN på Fire TV Stick slik at du kan glede deg over sport på storskjerm, så starter det med å gå inn på Amazon-kontoen din i nettleseren din.

Hva du trenger å gjøre vil variere avhengig av hvor du er, tross alt, dette er en guide som fungerer overalt, og på grunn av dette kan formuleringen på Amazon avvike, selv om det totalt sett er ganske likt.

 1. Gå over Din konto eller konto & lister med musen eller på annen måte klikke på den.
 2. trykke på Administrer innholdet og enhetene dine.
 3. Endre din region slik at du ble registrert kontoen din.
 4. Gå til Amazon Fire TV Stick. trykke på innstillinger etterfulgt av Min konto.
 5. avregistrere. Du må logge deg på kontoen din igjen.

Det kan hende du må oppgi kortinformasjon fra stedet du endret butikk til, avhengig av gjeldende betalingsinformasjon for å kunne laste ned DAZN.

Hvordan fjerne blokkering av italiensk DAZN på Apple-enheter

For å fjerne blokkering av italiensk DAZN på Apple-enheter, må du opprette en ny iCloud-konto.

For det første, logg ut av din nåværende konto etterfulgt av å opprette en konto som er basert enten i Italia, USA eller Canada. Det har ikke noe å si som som vi allerede nevnte, du vil kunne endre hvilken DAZN du bruker ved å bare bytte din PrivateVPN-server.

ENDRE IKKE REGIONEN MED DIN AKTUELLE KONTO! Hvis du gjør det, vil du miste alt!

Hvordan fjerne blokkering av italiensk DAZN på Android-enheter

I motsetning til på Apple-enheter, må du faktisk endre posisjonen din med din nåværende konto.

Her er en lenke til Googles guide for hvordan du gjør det. Sørg for å endre posisjonen din til å være i et DAZN-støttet område. Ellers vil ikke DAZN dukke opp.

Slik blokkerer man italiensk DAZN med en metode som fungerer overalt

Fant du dette nyttig og fikk PrivateVPN? Det er mange andre tjenester som du allerede bruker, som du vil kunne få mest mulig ut av med bruk av VPN. Sjekk ut bloggen vår for det, eller kontakt kundeservice!

Skrevet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me