Hvordan fjerne blokkering av Hulu i Canada på en iPhone

Hvordan fjerne blokkering av Hulu i Canada på en iPhone

Av Michael Smolski, 2019-11-25 09:15:35 i Entertainment


Vil du blokkere Hulu i Canada på din iPhone? Hulu er en av de mest geobegrensede tjenestene på markedet, noe som betyr at selv om du bare er ved siden av USA, vil du ikke kunne se det uten noen få triks, selv om noen klikk-agn nettsteder kan antyde at dette endrer seg.

I denne guiden viser vi deg hvordan du kan fjerne blokkering av Hulu i Canada på iPhone fra grunnen av. De fleste guider vil ikke fortelle deg at du også trenger å opprette en Hulu-konto, som ikke er like enkel som å opprette noen annen konto. Vi går gjennom alt dette.

Trinnene for å fjerne blokkering av Hulu på iPhones

Du må kunne lure Hulus tenkning om at du er i USA, du må kunne opprette en konto som krever et amerikansk kort, som det er en vei rundt, og du må laste ned Hulu-appen som ikke er ' t tilgjengelig i den kanadiske Apple App Store.

Fjern blokkering av Hulu i Canada på en iPhone av Fooling Hulu

I Canada må du få Hulu til å tro at du er i USA.

For det trenger du en VPN, som lar deg endre posisjonen din praktisk talt.

I dette tilfellet vil du være i USA mens du faktisk er i Canada. Bortsett fra at det ikke er nok av seg selv. Hvis du vil se Hulu i Canada, må du også koble til riktig server.

Se, Hulu er bare tilgjengelig i USA fordi den har rettigheter til noe av innholdet den viser å bare vises i USA. I mellomtiden er noe av sitt eget innhold, noen av det er lisensiert i andre land.

Hulu er ikke i stand til å vise mye av innholdet utenfor USA med mindre det var for å kansellere avtaler eller betale for ekstra strømningsrettigheter, noe som ofte ikke er mulig ettersom andre selskaper i andre land allerede har dem..

Hvis Hulu enkelt ville la folk få tilgang til innholdet i Canada, ville alle bruke det, og de ville bryte kontraktene sine indirekte, og føre til søksmål. Når alt kommer til alt, hvem har ikke noe imot å betale $ 6.99 for innholdet som Hulu tilbyr?

Som et resultat har Hulu, akkurat som andre plattformer, tiltak på plass som dermed blokkerer Hulu i Canada, i de fleste tilfeller, selv om du bruker en VPN.

PrivateVPN? Den har ikke flest servere på planeten, men den fokuserer på kvalitet, som er avgjørende for å fjerne blokkering av tjenester.

Faktisk kommer PrivateVPN med en 7-dagers gratis prøveperiode som ikke en gang ber om et kort, slik at du kan prøve det selv.

Bare søk etter PrivateVPN i Apple App Store, last det ned og koble til en av Hulu-serverne, så er du god til å gå.

Imidlertid har Hulu også et ekstra lag med beskyttelse, noe de fleste guider ikke nevner.

...Behovet for et amerikansk kort.

Opprette en Hulu-konto på iPhones

Nå er det noen måter rundt det, men til slutt, for å opprette en Hulu-konto på Hulus hjemmeside, trenger du et amerikansk kort.

Hvis du bor i Canada, har du sannsynligvis en venn i USA, spør dem, kanskje tilbud om å betale for abonnementet, og la dem lage en for deg.

Det er mange måter å gjøre det på.

Ellers kan du bare gå på internett og søke etter et amerikansk kort. Noen nettsteder er mindre trygge, men med riktig forskning vil du finne riktig tjeneste,

Vi personlig liker å bruke Revolut, nettbanken, som nå er tilgjengelig i Canada. Revolut, av en eller annen grunn, jobber med Hulu og ESPN+.

Vi vet ikke om det vil være tilfelle for alltid, fordi du vet om folk leser disse innleggene, noen kan kjenne noen som jobber i et av disse selskapene, men Revolut er sannsynligvis den raskeste og mest pålitelige å prøve ut siden den tilbyr virtuelle kort og siden du praktisk talt kan få tilgang til kortet ditt før det blir sendt til deg.

Det er en veldig god måte å få tilgang til Hulu og ESPN + raskt og enkelt.

Når du registrerer deg for en Hulu-prøveperiode, uansett hvilket kort du bruker, må du sørge for at det er noen midler på det. Hulu tar en liten sum for å bekrefte at kortet når du registrerer deg. Den legger den deretter tilbake.

Etter det er det relativt enkelt å registrere seg for Hulu i Canada. Det er som å registrere deg på noe annet nettsted. Bare sørg for å oppgi et amerikansk postnummer. Du kan søke etter et amerikansk postnummer for dette.

Disse to trinnene lar deg se Hulu i Canada og utenfor Canada på iPhone, men du trenger også Hulu-appen hvis du vil se Hulu.

Hvordan få Hulu-appen på iPhone

For å laste ned Hulu på din iPhone i Canada, må du endre Apple App Store-plassering for å være i Canada.

  • Gå til din innstillinger.
  • Logg av iCloud-kontoen din.
  • Opprett en ny konto med posisjonen din satt til USA.

Det vil tillate deg å laste ned Hulu på din iPhone.

Bare sørg for å opprette en ny konto i stedet for å endre posisjonen din med din nåværende, som om du gjør det, vil du miste alt. I mellomtiden, hvis du har to kontoer, kan du når som helst bytte mellom dem, og alt vil fremdeles være på telefonen din.

Last ned Google Chrome i stedet. Det vil tillate deg å slå på Desktop Site, som lar deg bruke Hulu på din iPhone direkte fra nettleseren din.

Slik ser du Hulu i Canada på iPhone-en din

Fant du dette nyttig? Vi har mange andre guider for å fjerne blokkering av tjenester med PrivateVPN på bloggen vår.

Prøv ut vår 7-dagers prøveperiode og se selv hvor mange tjenester du kan oppheve blokkeringen.

Skrevet av Michael Smolski.

Ansvarsfraskrivelse:

Selv om PrivateVPN jobber med Hulu, garanterer det ikke at alle Hulu-serverne til enhver tid vil fungere med Hulu. Som nevnt i denne guiden, prøver Hulu å forhindre at VPN-tjenester fungerer.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me