Hvordan fjerne blokkering av Facebook når den er blokkert

Hvordan fjerne blokkering av Facebook når den er blokkert

Av Michael Smolski, 2018-05-30 09:34:36 i Entertainment


Jeg sluttet på Facebook for over to år siden. Det er mennesker som meg, og så er det også folk som vil vite hvordan de skal fjerne blokkeringen av Facebook når den er blokkert. Enten Facebook deres er blokkert på grunn av et nettfilter på skolen eller når de er koblet til en mobiloperatør, eller om det skyldes at Facebook er blokkert av myndighetene i et land.

Grunnen? Det spiller ingen rolle. Det som betyr noe er at du vil oppheve blokkeringen av Facebook når den er blokkert og at uansett om den er blokkert av en skole eller en regjering, at det er fullt mulig.

Hva du bør vite om Facebook før du blokkerer det

Du vil sannsynligvis bruke Facebook fordi du ser på det som et flott verktøy for kommunikasjon. Og det er. Men vær oppmerksom. Facebook har store personvernfeil som vi snakket om før. Noen uker senere forklarer Facebook i det minste alt bedre.

Men den virkelige grunnen til at du bør tenke på om Facebook er riktig for deg, er det Facebook er som denne store nyhetskilden. Og nyhetene elsker å være negative fordi de får mer trekkraft. Bortsett fra at når du ser og leser nyhetene, velger du å på Facebook ikke har du valget, og på grunn av det er det ganske mye 24/7. Et flyulykke. En skyting. Når du ser alt dette hele tiden, har det en stor innvirkning på livet ditt.

Hvis du takler problemer, bør du tenke på om Facebook passer for deg. Bloggen vår har innhold om innhold om tilgang til andre nettsteder som kan være blokkert i ditt land. Kanskje de vil være bedre for deg. Telegram for eksempel.

Og hvis det er, flott, er det et flott verktøy for kommunikasjon uten tvil. Med mindre du bor i Kina og resten av familien bor i USA, da Facebook er blokkert i Kina, noe som gjør teknologi som er ment å hjelpe med kommunikasjon, er helt ubrukelig..

Fjern blokkering av Facebook når den ikke er blokkert av regjeringen

Arbeid, skole, bibliotek, internettleverandøren din, og så videre. Hvis du vil oppheve blokkeringen av Facebook når regjeringen ikke blokkerer den, er denne prosessen mye hyggeligere.

La oss forklare.

For å fjerne blokkeringen av Facebook når den ikke er blokkert av myndighetene, du trenger å gjøre det mulig for skolen eller internettleverandøren eller hva som helst eller blokkerer Facebook eller noe nettsted i den saken at du ikke får tilgang til det.

Hvordan gjør du det?

Vel, du kan ikke fortelle personene til internettleverandøren din at du ikke får tilgang til Facebook, men et annet nettsted i stedet, men du kan få det du får tilgang til å se ut som tull for noe blokkeringsverktøy.

Hvis noe ser ut som "tull", er det ikke Facebook.

Og det er det du trenger.

Facebook kan ikke blokkeres hvis ingen vet at du får tilgang til det.

Og det er det en VPN også kjent som et virtuelt privat nettverk hjelper med.

Du laster ned vår PrivateVPN-klient etterfulgt av tilkobling til en av serverne våre, og alt du gjør på internett er kryptert med 256-biters kryptering.

Men grunnen til at det er lettere å fjerne blokkering av Facebook når det ikke er blokkert av myndighetene, er at du kan koble til en server i landet ditt med tjenesten vår. Vi tilbyr servere på 56 steder, men sørg for å sjekke ut listen for å sikre at landet ditt er i den.

Når du kobler til en server i landet ditt, vil du kunne få tilgang til alt som er tilgjengelig i landet ditt.

Hvis du ikke kobler til en server i landet ditt, kan det hende du har tilgang til mer innhold, eller mindre, avhengig av hvilken server du kobler til.

Fjern blokkering av Facebook når det er blokkert av regjeringen

Dette er et spørsmål i Kina. Dette er et spørsmål i Iran. Og ikke bare de.

Hvis du vil oppheve blokkeringen av Facebook når den er blokkert av myndighetene, må du koble til en VPN-server i et land som ikke blokkerer Facebook. Og det er en stor liste over land, slik at du ikke har noe problem med det.

Som nevnt tidligere, kan det være mindre innhold tilgjengelig for deg å koble til en server i et annet land. Men når det gjelder land der Facebook er blokkert, vil det nesten helt sikkert gjøre mer innhold tilgjengelig for deg.

Hvordan installerer du PrivateVPN?

Du klikker på Kjøp-knappen øverst til høyre på skjermen etterfulgt av å gå gjennom vår 30-sekunders registreringsprosess som kommer med en 30-dagers refusjonspolicy. Hvis Facebook ikke fungerer for deg, vil du få tilbakebetaling hvis du ber om det innen 30 dager.

Etter at du har en konto, kan du laste ned vår klient og koble deg til dine detaljer fulgt av å koble til en server i ditt land eller ut av landet ditt, avhengig av hvor du er og hva eller hvem som blokkerer Facebook-tilgang.

Skrevet av Michael Smolski.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me