Hvordan fjerne blokkering av DAZN Italia (uansett hvor du er)

Hvordan fjerne blokkering av DAZN Italia (uansett hvor du er)

Av Michael Smolski, 2019-05-02 11:17:13 i Entertainment


Bor du i et land der DAZN Italia ikke jobber, og søker etter hvordan du kan fjerne blokkeringen av DAZN Italia med håp om at det er mulig? Den gode nyheten er at det er mulig, og guidene våre har hjulpet mennesker over hele planeten å fjerne blokkeringen av italienske, kanadiske og amerikanske DAZN. Det er imidlertid få viktige trinn du må ta hvis du vil fjerne blokkeringen av DAZN Italia uansett hvor du er hvis du har litt tålmodighet.

3 ting som må gjøres for å fjerne blokkering av DAZN Italia

 1. Nar DAZN tenke at du er i Italia.
 2. Lag en DAZN Italia-konto.
 3. Triks appbutikken din til å tro at du er i Italia.

Å tømme DAZN til å tenke at du er i Italia for å fjerne blokkering av DAZN Italia (et triks som fungerer overalt)

Det eneste som får DAZN til å tro at du er i Italia som vil jobbe overalt, er en VPN.

VPN-tjenester lar deg endre posisjonen din uten å flytte.

I dette tilfellet kan du være Italia i øynene til DAZN mens du er i USA, Tyskland, Sør-Korea eller hvor du enn er.

Nøkkelen er å få riktig VPN-tjeneste som fungerer med DAZN. Mye ikke. Du kan tenke deg at noen av de mest populære tjenestene med tusenvis av servere ville støtte DAZN, men de fleste gjør det ikke. Og det er kanskje det som skjer når du fokuserer på kvantitet fremfor kvalitet. PrivateVPN tilbyr ikke tusenvis av servere, men det tilbyr servere som fungerer med tjenestene du vil bruke, enten det er italienske Netflix, Hulu utenfor USA eller DAZN Italia.

Hvis det er noe som interesserer deg, har vi mange guider på bloggen vår som dykker inn i tjenestene vi kan fjerne blokkeringen, men i dette tilfellet trenger du bare å fjerne blokkeringen av DAZN Italia, og PrivateVPN har en fungerende italiensk server for det. Den har også en kanadisk server og et sett amerikanske servere som fungerer med DAZN.

Når du har koblet deg til høyre side, vil DAZN la deg komme inn, og du kan registrere deg og deretter fjerne blokkering av DAZN Italia uansett hvor du er.

Oppretter en DAZN Italia-konto

Det er ganske enkelt å opprette en DAZN Italia-konto for å oppheve blokkeringen av DAZN Italia. Det som ikke er så enkelt, er behovet for et italiensk kort for å opprette en DAZN Italia-konto.

Selvfølgelig, hvis du tidligere kommer fra Italia eller bodde der før, har du kanskje allerede et italiensk kort som gjør dette til et relativt enkelt skritt for deg.

Har du ikke et italiensk kort? Du kan også bruke et kanadisk og amerikansk kort forutsatt at du kobler deg til en kanadisk eller amerikansk VPN-server.

Her er noen av forslagene våre for å få et italiensk kort:

 1. Spør noen med et italiensk kort om de kan opprette en konto for deg. Kanskje noen som du kjenner allerede har en. Hvis de gjør det, kan du tilby dem bruk av noen andre tjenester i bytte for at de lar deg bruke DAZN Italia.
 2. Få et forhåndsbetalt kort utstedt i Italia. Enten bestiller en online eller be en venn som bor i Italia om å kjøpe en og sende deg detaljene. Nøkkelen er å ha penger på det, ellers blir ikke kortet godtatt.
 3. Få et virtuelt forhåndsbetalt kort utstedt i Italia. Denne metoden er ikke alltid vellykket. Som ofte går ned til å ikke ha noen midler på et kort. DU TRENGER PENSJONER!

Hvis det er lettere for deg å få et kanadisk eller amerikansk kort, gjelder også disse trinnene.

Å ha en DAZN-konto blandet med bruk av PrivateVPN vil tillate deg å oppheve blokkeringen av DAZN Italia, men det gjelder bare hvis du vil se på din stasjonære enhet. Hvis du vil se på telefonen, nettbrettet eller Fire TV Stick, fortsett å lese!

Slik fjerner du blokkering av DAZN Italia på Apple-enheter

Akkurat nå, hvis du søker etter DAZN i App Store, vil du ikke finne noe. Det er fordi DAZN bare dukker opp i landene DAZN er tilgjengelig i, selv om du bruker en VPN.

For å oppheve blokkeringen av DAZN Italia på Apple-enheter, må du først endre plasseringen til iCloud-kontoen din. Men du gjør det ved å opprette en ny iCloud-konto basert i Italia eller på annen måte USA eller Canada.

Årsaken til at du ikke bare kan endre plasseringen til din nåværende konto, er at hvis du gjør det, vil du ende opp med å miste alt på kontoen din.

Logg ut av din nåværende iCloud-konto og lag en basert i Italia etterfulgt av nedlasting av DAZN. Slik blokkerer du DAZN Italia på iPhones uansett hvor du er.

Slik fjerner du blokkering av DAZN Italia på Android-enheter

Hvis du vil oppheve blokkeringen av DAZN Italia på Android-enheter uansett hvor du er, skiller dette trinnet seg helt ut på Android-enheter.

På Android-enheter må du endre region med din nåværende enhet. Google dekker det ganske bra.

Endre selvfølgelig din region til å være enten i Italia, USA eller Canada.

Hvordan fjerne blokkering av DAZN Italia på Amazon Fire TV Stick / Cube

Selv om denne guiden lar deg fjerne blokkering av DAZN Italia uansett hvor du er, vil den ikke la deg fjerne blokkering av DAZN Italia på alle plattformer. Det er som ikke alle plattformer støtter VPN-tjenester. Chromecast og Apple TV gjør det for eksempel ikke.

Og det er her Amazon Fire TV Stick / Cube kommer som den beste plattformen for å fjerne blokkering av DAZN Italia på en større skjerm.

 1. Gå til amazon.com eller tilsvarende butikk som du bruker for øyeblikket.
 2. Klikk på Administrer innholdet og enhetene dine.
 3. Endre regionen for å være der du registrerte din DAZN-konto.
 4. Trykk på på Amazon Fire TV Stick innstillinger og så Min konto.
 5. avregistrere. Du må nå logge deg på kontoen din.

Avhengig av Amazon-butikken du bruker for øyeblikket, kan ordlyden avvike noe, men den er også relativt lik, så du bør kunne finne ut av det ganske enkelt.

Noen ganger blir du bedt om å oppgi et kort fra regionen du endret til, slik at du kan bekrefte at du er der, men det er i veldig sjeldne tilfeller.

Slik blokkerer du DAZN Italia (uansett hvor du er)

Fant dette innlegget om å fjerne blokkering av DAZN Italia nyttig? PrivateVPN klarer å låse opp mange andre tjenester som dette. Det tar bare 60 sekunder å bli med oss!

Skrevet av Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me