Hvordan finne ut om en film er på Netflix, og hvordan du ser den

Hvordan finne ut om en film er på Netflix, og hvordan du ser den

Av Michael Smolski, 2018-03-01 13:27:06 i Entertainment


Vil du virkelig se en film eller et TV-show i høy kvalitet? Sjansene er store for at det er på Netflix, men Hvis du vil finne ut om en film er på Netflix, må du søke etter den riktig. Og mesteparten av tiden søker folk galt. Å bla gjennom kategorier eller søke i søkefeltet er ikke nok. Du må unngå disse to metodene.

Hvordan finne ut om en film er på Netflix

Hvis du virkelig vil finne ut om en film er på Netflix, kan du avslutte Netflix og gå inn i nettleseren din. Helst ett med Google.

Skriv inn "Netflix”I søkefeltet etterfulgt av filmen eller TV-showet du ser etter. Hvis det er på Netflix, vil du se at det første resultatet og kanskje noen få andre kommer fra Netflix.

Flott. Filmen din eller ditt valgte valg er på Netflix. Men det betyr ikke at det er på Netflix i ditt land.

USA har det 1157 TV-serier og 4593 filmer på Netflix. Irland? Det har den bare 544 TV-serier og 2419 filmer. Det er mye, men det er fortsatt en betydelig forskjell. Landet med de nest mest TV-programmene og filmene når det gjelder Netflix? Amerikansk Samoa. Med en befolkning på i underkant av 56 000. Latterlig å si det mildt.

Hvis du ikke er i USA eller USAs territorier, går du glipp av mange potensielle filmer og TV-serier. Og selv om du er i USA, savner du fortsatt fordi USA ikke har alle filmer eller TV-serier som noen andre land kan ha enda med færre titler totalt sett.

Det hele går ned til lisenser. Netflix kan ha en lisens til å streame en film i Storbritannia, men de er kanskje ikke i Polen. Og du kan gå glipp av det på grunn av det.

Det er lett å finne ut om en film er på Netflix. Se det, ikke nødvendigvis så lett lisensen for den filmen eller TV-en ikke strekker seg til ditt land. Men det er en måte å fjerne det problemet.

Hvordan se noe som er på Netflix, men ikke i ditt land

Når du søker etter den filmen eller TV-serien du vil se på Google, hvis den er på Netflix, vil du se to bokstaver etter "Netflix.com/”Og de to bokstavene står for det landet som spesifikk film eller TV-program er tilgjengelig i. Hvis disse to bokstavene ikke er der, betyr det sannsynligvis at tittelen er tilgjengelig over hele verden.

Når du vet hvilket land de to bokstavene står for som du enkelt kan finne ut av gjennom en søkemotor, må du bruke en VPN.

Nå, en VPN som er en virtuelt privat nettverk kan plassere deg hvor som helst på denne planeten, praktisk talt. Forutsatt at selskapet har servere der. For å se filmen eller showet du vil se, må du koble til en server i landet der filmen eller showet er tilgjengelig.

Vi har en fullstendig guide om Netflix, men vet bare at ikke alle servere jobber med Netflix ettersom Netflix utfører noe tungt arbeid for å forhindre at virtuelle private nettverk fungerer.

Her er listen over privateVPN-servere som fungerer med Netflix:

USA - Buffalo, New York City 1, Los Angeles
Canada - Toronto
Storbritannia - London 1, London 2
Frankrike - Paris
Japan - Tokyo
Danmark - København
Finland - Helsingfors
Tyskland - Frankfurt 1
Norge - Oslo
Sverige - Kista, Stockholm
Sveits - Zürich
Nederland - Amsterdam 1
Italia - Milano
Spania - Madrid
Australia - Sydney
Brasil - Sao Paulo
Colombia - Bogotá
Argentina - Buenos Aires
Sør-Korea - Seoul

Hvis filmen eller TV-serien du prøver å se er tilgjengelig i et av disse landene, er du heldig og bruker en VPN vil fungere.

Så hvordan bruker du PrivateVPN?

  • Å lage en PrivateVPN-konto tar kortere tid enn det tok deg å komme til denne delen av denne bloggen. Du klikker på Kjøp-knappen øverst til høyre på skjermen og går gjennom den enkle 3-trinns registreringsprosessen.

  • Deretter går du til bunnen av siden vår og klikker Last ned for å finne riktig versjon av PrivateVPN for deg. Hvis du er på en smarttelefon, kan du søke etter PrivateVPN i din lokale app store.
  • Når du har fått PrivateVPN, må du oppgi kontoinformasjonen din og koble til serveren du trenger å koble til.
  • Til slutt, start Netflix på nytt, og søk etter filmen eller vis at du virkelig ønsket å se.

Skrevet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me