Hvordan få tilgang til Hulu i Storbritannia (trinn for trinn)

Hvordan få tilgang til Hulu i Storbritannia (trinn for trinn)

Av Michael Smolski, 2019-05-07 15:38:55 i Entertainment


Vil du ha tilgang til Hulu i Storbritannia? Det gjør du selvfølgelig. Hvem vil ikke se TV-episoder et døgn etter at de har sendt ut? Mens Netflix får deg til å vente i flere måneder, bringer Hulu fantastiske show fra slike CBS, NBC, ABC, BBC, og det er bare for å nevne noen, til TV, telefon eller bærbar PC, nesten øyeblikkelig. For ikke å nevne at det tilbyr viser at slike som Netflix eller Amazon Prime ikke er i stand til å gi.

Men siden du er her, regnet du ut at det ikke er så enkelt som å bare gå inn på Hulus nettsted hvis du vil se Hulu i Storbritannia. Det er fordi mens Hulu tilbyr gode show, er den ikke tilgjengelig i Storbritannia. Faktisk er det stort sett ikke tilgjengelig andre steder utenfor USA og Japan.

Vel, helt til du vet hvordan du lurer Hulu.

Det er tre trinn du må ta hvis du vil ha tilgang til Hulu i Storbritannia, og vi kommer til å gå gjennom dem trinn for trinn, så det er så enkelt for deg som det kan få.

For å få tilgang til Hulu i Storbritannia, må du:

 1. Få et amerikansk kort å opprette
 2. Triks Hulu til å tro at du er i USA.
 3. Trykk på appbutikken din for å laste ned Hulu.

Med en gang kan du bli slått av av det faktum at du trenger å bruke et amerikansk kort. Dette er kun for påmeldingsformål. Behovet for et slikt kort er selvfølgelig ikke ideelt i utgangspunktet, men det er Hulus metode for bekreftelse av at du er i USA, og vi vil lede deg gjennom forslagene våre for å få et amerikansk kort når du fortsetter å lese.

Hvordan sette opp en Hulu-konto for å få tilgang til Hulu i Storbritannia

Registreringsprosessen er ganske grei. Det er som å registrere deg på andre nettsteder, bortsett fra at du må oppføre deg som i USA. Hvis du trenger å oppgi en amerikansk adresse og ikke vet en, er det mange adressegeneratorer på Google.

Så hva med å få et amerikansk kort til å sette opp Hulu i Storbritannia?

 1. Be en venn i USA om å hjelpe deg ved å enten la deg bruke et av kortene deres eller ved å lage deg en Hulu-konto. Tilby å dele det med dem.
 2. Spør noen som allerede har en Hulu-konto hvis du kan dele. Tilby å betale en del av abonnementet eller tilby en annen tjeneste i bytte.
 3. Få et forhåndsbetalt kort utstedt i USA.
 4. Få et virtuelt forhåndsbetalt kort utstedt i USA.

Når det gjelder trinn 3 og 4, er grunnen til at noen kort ikke fungerer med Hulu, at de i de fleste tilfeller ikke har noen midler på kortene. Og det fungerer bare ikke.

Hvis du lurer på om du trenger å bruke et kort til å betale i fremtiden, trenger du bare et kort for å registrere deg.

Det er det første trinnet i denne trinnvise guiden.

Lurer Hulu for å få tilgang til Hulu i Storbritannia

Hvis du ikke har en Hulu-konto, vil du ikke kunne få tilgang til Hulu i Storbritannia selv om du lurer Hulu.

Det første trinnet var det vanskeligste, men dette er det viktigste.

Du må få Hulu til å tenke at du ikke er i Storbritannia.

Vi kommer helt til poenget. Du gjør det ved å bruke en VPN.

VPN-tjenester lar deg endre posisjonen din til å være et annet sted, uten at du flytter.

På grunn av det kan du være i USA uten å være i USA, og dermed kan du få tilgang til Hulu i Storbritannia.

Hvorvidt du vil kunne få tilgang til Hulu i Storbritannia avhenger helt av VPN-tjenesten du bruker.

I underholdningens verden er det ikke så enkelt som å koble til en amerikansk server for å fjerne blokkering av amerikanske tjenester. VPN-tjenester er veldig godt kjent, og på grunn av dette blir det tatt forholdsregler for å forhindre at disse tjenestene fungerer med plattformer som Hulu, DAZN eller Netflix. Forholdsregler som å trenge et amerikansk kort for å lage en Hulu-konto tas for å forhindre at folk bruker slike som Hulu utenfor USA.

Med en gang fungerer ikke gratis VPN-tjenester med Hulu. Selv om de gjorde det, ville de ikke tilby konsistente nok hastigheter til at du kunne glede deg over å se Hulu i Storbritannia.

Hvis du vil ha tilgang til Hulu i Storbritannia, så langt som å lure Hulu, er PrivateVPN et alternativ som fungerer med Hulu akkurat som det støtter de fleste Netflix-regionene på markedet, Amazon Prime, HBO og mange mange andre.

Som Jamie sa, har PrivateVPN ikke så mange servere som noen andre VPN-tjenester, men det fokuserer på kvalitet over kvantitet. Det finnes tjenester der med 3000+ servere, men PrivateVPN fungerer med de fleste Netflix-regionene på markedet, og det er det som skjer når du investerer i mengde.

Selvfølgelig vil vi ikke si at vi er den eneste VPN-en som jobber med Hulu, men hvis du leter etter en VPN for underholdningsformål, er det viktig å ha 3000 servere, men du kaster bort pengene dine hvis de servere fungerer ikke med tjenestene du vil ha tilgang til.

PrivateVPN + a Hulu-konto er nok til å få tilgang til Hulu i Storbritannia, men hvis du vil ha tilgang til Hulu i Storbritannia på din iPhone, iPad, Android eller Amazon Fire TV Stick, er det noen ekstra trinn du må ta fordi Hulu ikke automatisk vil være i appbutikken din.

Laster ned Hulu på en iOS-enhet for å få tilgang til Hulu i Storbritannia

På Apple-enheter må du gå inn på innstillingene dine der du må logge av iCloud-kontoen din. Der må du opprette en ny konto med din beliggenhet i USA.

Dette vil gi deg tilgang til den amerikanske Apple App Store, som deretter lar deg laste ned Hulu for å få tilgang til Hulu i Storbritannia.

Sørg for å opprette en ny konto, fordi hvis du bytter region i gjeldende konto, vil du miste alle dataene dine.

Etter at du har lastet ned Hulu, kan du selvfølgelig logge deg på den gamle kontoen din, og Hulu vil fortsatt være der.

Laste ned Hulu på en Android-enhet for å få tilgang til Hulu i Storbritannia

På Android-enheter er prosessen litt annerledes. Du trenger faktisk å endre innstillingene i din nåværende konto.

Vi anbefaler at du sjekker ut et stykke fra Google om endring av regionen.

Husk selvfølgelig å angi hvor du skal være i USA.

Alternativt kan du laste ned appen fra en annen godt pålitelig Android-butikk.

Laster ned Hulu på Amazon Fire TV Stick for å få tilgang til Hulu i Storbritannia

Hvis du vil se Hulu i Storbritannia på Apple TV eller slike som Google Chromecast, vil det ikke være mulig, da disse plattformene ikke støtter VPN-tjenester. Amazon Fire TV-serien gjør det imidlertid til ditt beste alternativ hvis du vil ha tilgang til Hulu i Storbritannia på en større skjerm.

 • Prosessen med å få Hulu på Fire TV Stick starter med at du går til amazon.co.uk
 • Gå over kontoer & lister og trykk deretter på Administrer kontoen og innholdet ditt.
 • Endre din region til å være i USA.
 • Gå til Amazon Fire TV Stick. Gå til innstillinger etterfulgt av Min konto.
 • avregistrere.
 • Logg deg på kontoen din.

Det lar deg laste ned Hulu på Amazon Fire TV Stick.

I veldig sjeldne tilfeller må du fjerne den gjeldende betalingsmåten og potensielt legge til en amerikansk.

Slik får du tilgang til Hulu i Storbritannia

Når du begynner å lese denne trinnvise guiden om hvordan du får tilgang til Hulu i Storbritannia, kan det virke som om dette kommer til å bli en vanskelig prosess, og selv om Hulu ikke er den enkleste plattformen å bruke i Storbritannia, hvis du tar det for steg vil du innse at det heller ikke er så vanskelig.

Helt til slutt om du vil følge denne guiden som forklarer den på en så enkel måte som mulig, eller om du gir opp vil avhenge av hvor mye du vil ha tilgang til Hulu i Storbritannia. Vi ønsker å ha tilgang til underholdningen vi fortjener å ha i Europa. Gjør du?

Amerikansk kort + PrivateVPN + lure app store = Hulu i Storbritannia.

Skrevet av Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me