Hvordan få Hulu til å jobbe i Canada i 2019

Hvordan få Hulu til å jobbe i Canada i 2019

Av PrivateVPN, 2019-01-09 11:47:09 i Entertainment


Vil du vite hvordan du får Hulu til å jobbe i Canada i 2019? Det gjør du selvfølgelig. Hvis du bryr deg om å se show rett etter at de har sendt ut i stedet for etter en sesong er over, er Hulu et mye bedre valg enn Netflix eller Amazon Prime. Spesielt siden folk på internett kan være grusomme og gi spoilere i de mest uventede delene av internett.

Saken med Hulu viser imidlertid at den viser mye raskere, men den er egentlig ikke tilgjengelig overalt på planeten, USA og Japan, og Japan viser bare japanske show. Og det er enten du bor i Canada, Europa eller andre steder.

Men hvorfor er Hulu ikke tilgjengelig i Canada i utgangspunktet?

For å si ganske enkelt, Hulu er ikke tilgjengelig i Canada fordi det koster mye mer å vise show etter at de har lukket kontra når en sesong er over. Og for hvert TV-program du vil vise i et annet land, må du få rettigheter til å vise det der. Og det er mye penger som må brukes flere ganger. Å, og la oss ikke glemme at visse TV-kanaler i andre land allerede har rettigheter til noe innhold Hulu viser i USA.

Det er bare mer fornuftig for Hulu å doble ned på å bringe innhold til USA enn å bruke mye mer penger på andre markeder.

Så for å få Hulu til å jobbe i Canada i 2019, må du bare lure Hulu til å tro at du er i USA.

Hva er nødvendig for å få Hulu til å fungere i Canada i 2019?

Du trenger et amerikansk kort. Du må få Hulu til å tro at du er i USA. Og til slutt må du laste ned Hulu-appen. Det er det som må skje for at Hulu skal arbeide i Canada i 2019.

Enkel? På papir. Mye mer komplisert i virkeligheten.

La oss komme i gang med det.

Lage en Hulu-konto for å få Hulu til å jobbe i Canada i 2019

For å få Hulu til å fungere, trenger du først en konto.

Og ja, det er så enkelt som å lage en hvilken som helst annen konto, men det er to ting du må gjøre.

  1. Du må bruke en amerikansk adressegenerator som du kan finne på Google for adressen din.
  2. Du trenger et amerikansk kort for å sette opp Hulu.

Uten et amerikansk kort vil du ikke kunne lage en konto.

Heldigvis trenger du det bare for å opprette en konto da du kan bruke gavekort etter, men for å lage en konto må du ha en.

Hvordan får du en?

  1. Spør en venn i USA. Enten for kortet ditt eller for å dele kontoen deres. Tilby å betale om nødvendig. Til og med tilby en annen tjeneste i bytte. Folk som elsker underholdning elsker underholdning, og de vil ha mer. Kanskje kan du oppgi DAZN-kontoen din hvis du bruker DAZN.
  2. Kjøp et forhåndsbetalt kort. Disse er flotte, men fungerer ikke alltid. Du må også vente til en kommer inn. Det er best å undersøke disse. De fleste bør fungere selv om de fleste forhåndsbetalte kort fungerer som et kredittkort hvis du noen gang er i USA. Nøkkelen er å ha penger på det. Det er et sentralt element mange mennesker savner.

Å tømme Hulu til å tro at du er i USA

Dette er et mye enklere trinn enn å lage en Hulu-konto, men det er en viktigere ettersom dette trinnet må brukes hvert sekund du bruker Hulu.

Det er to måter å være i USA. Ved å gå dit, eller ved å være der praktisk talt.

For å gå dit praktisk talt, trenger du en VPN som er et virtuelt privat nettverk. Hvis du vil få Hulu til å jobbe i Canada i 2019, må du bruke en VPN for å være i USA praktisk talt.

Men du trenger en VPN som støtter Hulu. Bare fordi en amerikansk server er tilgjengelig, betyr ikke det at den fungerer med Hulu. Servere betyr ikke noe. Det er det de støtter som betyr noe, og Hulu støttes ikke så vidt som Netflix.

Hvis du er forpliktet nok til å gå gjennom alt dette innlegget for å få Hulu til å fungere, er sjansen stor for at du også vil at USA og Storbritannia Netflix sammen med andre Netflix-lokasjoner. Og det er det PrivateVPN lar deg gjøre. Vi tilbyr support til de fleste Netflix-lokasjoner basert på 5000 tester av 59 VPN-tjenester fra Comparietech. Vi støtter 21 forskjellige Netflix-lokasjoner som gir deg det bredeste spekteret av innhold. Samtidig som han støtter Hulu.

Du oppretter en PrivateVPN-konto. Du laster ned vår klient på plattformen din. Og til slutt kobler du deg til den amerikanske serveren som støttes av Hulu.

Last ned Hulu-appen for å få Hulu til å fungere i Canada i 2019

Amazon Fire TV Stick, Apple-enheter og Android-enheter er de vanligste enhetene du trenger en Hulu-app for. Hvis du er på en datamaskin, kommer du til å ha det bra uten en, så du kan hoppe over denne delen.

Last ned Hulu-appen for å få Hulu til å fungere i Canada i 2019 på Apple-enheter

På Apple-enheter må du opprette en ny iCloud-konto.

For å gjøre det, logg først ut av kontoen du har akkurat nå. Årsaken til at du trenger å gjøre det er slik at du ikke mister noe.

Når du lager en ny iCloud-konto, må du sørge for at den er basert i USA med en amerikansk adresse som du kan få ved å bruke en adressegenerator med et raskt søk på Google.

Last ned Hulu, og logg deg tilbake på den gamle kontoen din hvis du ønsker det.

Last ned Hulu-appen for å få Hulu til å fungere i Canada i 2019 på Android-enheter

På Android-enheter trenger du ikke lage en ny konto. Du trenger bare å endre detaljene.

  • Gå til payments.google.com. Klikk på innstillinger. Trykk på Land tab.
  • Der endrer du stedet for å være i USA.
  • Gå til innstillinger på enheten din og klikk på Apps hvor du finner Google Play Store. Sørg for å klikke Tving avslutning.
  • Gå inn til Oppbevaring, Finn Play Store, og trykk på SLETT DATA.

Gjenta om nødvendig de to siste trinnene hvis nødvendig.

Last ned Hulu-appen for å få Hulu til å fungere i Canada i 2019 på Amazon Fire TV Stick

Dette er muligens den vanskeligste enheten å installere Hulu på av enhetene du kan installere den på.

For dette må du gå til Amazon-siden etterfulgt av å trykke Kontoen din.

Gå til Administrer innholdet og enhetene dine seksjon. Der vil du kunne endre butikken din til å være i USA.

Men det kan også hende du må oppdatere betalingsmetodene dine avhengig av kortet ditt for ikke å få feil ved nedlasting av Hulu. Du trenger uansett et amerikansk kort for Hulu, så det skulle ikke være noe problem. Hvis du allerede hadde tilgang til en Hulu-konto før, er det bare å få et virtuelt kort for dette.

Slik lager Hulu arbeid i Canada i 2019

Det er ikke så vanskelig å få Hulu til å jobbe i Canada i 2019. Det krever bare riktig kunnskap for å lure Hulu. Og dette innlegget dekker alt du trenger å vite så langt det gjør.

Og det gjør også våre andre innlegg på bloggen vår om andre plattformer.

OK, se på Hulu nå!

Skrevet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me