Hvordan få Hulu i Canada i 2019

Hvordan få Hulu i Canada i 2019

Av Michael Smolski, 2019-02-02 11:21:55 i Entertainment


Vil du få Hulu i Canada i 2019? Vi klandrer ikke deg. Spesielt hvis du bor 20 minutter fra dine amerikanske naboer som kan glede seg over det fritt. Men bare fordi Hulu ikke er tilgjengelig i Canada, betyr ikke det at du ikke kan konfigurere Hulu i Canada.

Du trenger heller ikke sitte fast med begrenset kanadisk Netflix. Du kan se amerikanske Netflix i Canada hvis du vil, og vi lagde innhold på slikt før.

Men for å få Hulu i Canada i 2019 er det tre trinn du trenger å fullføre:

 • Du må lage en Hulu-konto.
 • Du må lure Hulu til å tro at du er i USA.
 • Til slutt må du lure app-butikken din for å laste ned Hulu.

Det høres ut som å få Hulu i Canada i 2019 er enkelt, ikke sant? Ikke akkurat.

Dette er like komplisert som det går så langt som det får tilgang til en tjeneste i et land der den ikke er tilgjengelig. Se, det er ikke så enkelt å lage en konto. Å tømme Hulu å tro at du er i USA krever riktige verktøy også. Oh, og app-butikken krever noen forskjellige trekk, avhengig av hvilken enhet du vil se Hulu på, så nei, det er ikke så lett.

Men du vil også få Hulu i Canada i 2019, og vi kommer til å lede deg gjennom hvordan du gjør det på en enklest mulig måte.

Oppretter en Hulu-konto for å få Hulu i Canada i 2019

Det er faktisk ikke så vanskelig å sette opp Hulu-kontoen. Hvis du allerede har de riktige verktøyene. Og det er generelt problemet.

Vi kommer ikke til å lede deg gjennom hvordan du oppretter en Hulu-konto, slik den er som en hvilken som helst annen konto.

Problemet?Du trenger et amerikansk kort for å registrere deg.

Og det, som gjør ting komplisert.

Her er anbefalingene våre:

 • Spør en venn. Hvis du bor i Canada, enten det er nær den amerikanske grensen eller ikke, er sjansen stor for at du kjenner en amerikansk innbygger. Det beste du kan gjøre er å spørre. Spør om de vil dele en konto. Avhengig av personen, fungerer det kanskje ikke så lett. Kanskje du trenger å tilby noen insentiver. Tilbud om å dele en konto du allerede har for noe annet. Som DAZN for eksempel. Og hvis de ikke allerede bruker Hulu, kan du spørre dem om de vil bruke det, eller om de bare kan gjøre deg til en konto.
 • Spør en venn som bor i USA om du kan bruke kortet deres. De vil mest sannsynlig ikke la deg, men du vet aldri.
 • Få et forhåndsbetalt kort. Nå har ikke forhåndsbetalte kort garantert suksess, men er relativt enkle å få, og hvis du finner det rette, er det alt du trenger.
 • Få et virtuelt kort. Disse har enda lavere sjanser for å lykkes, men er de enkleste å få. Årsaken til deres lavere suksessnivå? Ettersom de fleste lar dem være tomme. Du må ha penger på dem.

Når du har funnet ut kortspørsmålet, må du oppgi en amerikansk adresse for å få en Hulu-konto og bruke et amerikansk kort. Annet enn det er det akkurat som å registrere deg på noe annet nettsted.

For å få Hulu i Canada i 2019, trenger Hulu å tenke at du er i USA

Å lage en Hulu-konto er den vanskeligste delen av denne opplæringen helt sikkert. Men å lure Hulu til å tro at du er i USA er faktisk det viktigste du trenger å gjøre hvis du vil bruke Hulu i Canada i 2019. Siden det krever at Hulu tenker at du er i USA hvert eneste sekund ser du på noe , eller ellers kan du ikke se innholdet ditt.

Hva må skje for å få Hulu i Canada i 2019 fra dette perspektivet? Du må forlate Canada praktisk talt. Det er det i enklest mulig form.

En VPN er det du trenger for å gjøre det.

Du leser dette på nettstedet til PrivateVPN. Det kan få deg til å tro at vi kommer til å være partiske.

Sannheten er at hvis du vil, kan du bruke en annen tjeneste for Hulu. Forutsatt at det fungerer med Hulu. Problemet er at selv om tjenester annonserer hvor mange servere de har, nevner de ofte ikke hva disse serverne støtter. Du kan ha over 100 servere i USA, men hvis de ikke fungerer med plattformer som Hulu eller Netflix, hva er poenget?

Vi skal ikke si at PrivateVPN-tjenesten er den beste VPN-tjenesten for deg, da ikke alle tjenester passer for alle, men så langt underholdningen går, har PrivateVPN servere som fungerer med plattformer som Hulu, Amazon Prime, DAZN og ja, de fleste Netflix-regionene på planeten, som vist i en test gjort av Comparitech.

Hvis du bare trenger å bruke Hulu i Canada eller i en hvilken som helst region du er, fungerer enhver VPN-tjeneste som fungerer med Hulu. Problemet er at Hulu jakter kontinuerlig på VPN-tjenester på grunn av presset fra rettighetshaverne til innhold de viser. Og det er fornuftig. Noen som har rett til å vise et TV-show i Canada, vil ikke at du skal se det showet via Hulu. Og på grunn av det fungerer ikke mange VPN-tjenester med Hulu. Og når de gjør det, bryter de ofte sammen.

Hvis du bruker PrivateVPN for å få Hulu i Canada i 2019, kan du laste ned klienten og koble til en av de fungerende Hulu-serverne, og det vil tillate deg å se Hulu i Canada. Vel, i nettleseren din.

Det er litt mer komplisert på mobile plattformer og Fire TV Stick / Cube, men du trenger en app. La oss gå gjennom det nå.

Hvordan få Hulu-appen i Canada på iPhone / iPad

Vet du hvordan du logger av iCloud-kontoen din? Du gjør det i innstillingene.

Du må logge ut etterfulgt av å opprette en ny konto med base i USA.

Det er veldig enkelt, men du må vite om det før du gjør det. En VPN vil ikke endre plasseringen av butikken din som den er. Selv om noen VPN-nettsteder kan si det. Du må først endre plasseringen av butikken din, og for å endre den, må du opprette en ny konto.

Hvis du ikke oppretter en ny iCloud-konto, men i stedet bare endrer regionen på den nåværende, vil du miste alt, så ikke gjør det!

Etter at du har fått Hulu på iPhone / iPad, kan du logge inn på den gamle kontoen din. Eller ikke. Det spiller ingen rolle. Du vil beholde innhold fra begge kontoer uansett.

Hvordan få Hulu-appen i Canada på Android-enheter i 2019

Android-bruker? Jepp. Trinnene her vil være helt forskjellige fra hva du trenger å gjøre på iPhone. Det er mer komplisert på Android.

 • Først på Android-enheter, gå til payments.google.com og klikk på innstillinger.
  Mens du er der, trykk på Land fane og trykk Fortsette.
 • Velg OSS som et land og satt inn en amerikansk adresse i.
 • Send inn og gå inn på innstillinger av enheten din.
 • Der trykker du på Apps og finn Google Play Store.
 • Når du er der, trykk Tving avslutning etterfulgt av Oppbevaring og finn Google Play Store der også.
 • trykk SLETT DATA i caps.

Det skal tillate deg å få Hulu i Canada på Android-enhetene dine, og hvis ikke, så gjenta de to siste kulepunktene. Du kan alltid gjøre noen søk på Google i tilfelle enheten din avviker fra vår. Eller nå kundesupporten vår.

Hvordan få Hulu i Canada i 2019 på Fire TV Stick

Fire TV Stick-delen av å få Hulu i Canada er alltid vår minst favorittdel å skrive om da den pleier å være mer komplisert.

 • Gå først til Amazon-nettstedet. Der trykker du på Kontoen din.
 • Du skal kunne se Innhold og enheter der. Trykk på det.
 • Der skal du kunne endre posisjonen din. Endre den til å være i USA.
 • Etter at du har gjort det, må du gjøre det avregistreringen kontoen din på Fire TV Stick / Cube for at endringen skal skje.
 • For å gjøre det, på Amazon-enheten din, gå til innstillinger etterfulgt av Min konto, og der, avregistreringen, og logg inn igjen.

Du vil sannsynligvis også trenge å oppgi en form for amerikansk betaling på Amazon-kontoen din for at Hulu skal kunne lastes ned. Selv om det avhenger av banken / kortet ditt.

Hvis du ønsket å vite hvordan du får Hulu i Canada i 2019, er det slik du gjør det!

Å få Hulu i Canada i 2019 er ikke vanskelig hvis du har alle tingene du trenger å gjøre foran deg. Og denne opplæringen dekker alt du trenger å vite om hvordan du får Hulu i Canada.

Akkurat som alle de andre innleggene våre dekker ting som vil hjelpe deg med å sette opp andre tjenester enten i Canada eller ikke.

Lag en konto med et amerikansk kort. Fool Hulu ved å bruke PrivateVPN. Last ned Hulu ved å finpusse innstillingene til butikken din. Det er alt som trengs.

Skrevet av Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me