Hvordan få Hulu i Australia (TRINN FOR TRINN)

Hvordan få Hulu i Australia (TRINN FOR TRINN)

Av Michael Smolski, 2019-06-03 20:24:27 i Entertainment


Vil du få Hulu i Australia? Det er ikke bare folk i Australia som må håndtere dette problemet. Mennesker i Storbritannia, der du kan forvente at innhold skal være tilgjengelig med letthet, må også søke etter hvordan du kan få Hulu og hvorfor det ikke er tilgjengelig i utgangspunktet. Akkurat nå er Hulu bare tilgjengelig i USA og Japan.

...Og overalt ellers på planeten hvis du leser denne trinnvise guiden om hvordan du får Hulu i Australia.

Trinnene du må ta for å få Hulu i Australia

Vi vil være ærlige mot deg. Du må ha tålmodighet hvis du vil få Hulu i Australia. Hulu er verdt å ha, men det er ikke alltid mulig å få det til å fungere med en gang.

Det er fordi det første trinnet for å få Hulu i Australia krever et amerikansk kort. Den andre? Det krever å lure Hulu til å tro at du er i USA, med den tredje som krever at du lurer appbutikken din til å tro at du er i USA.

Selv om alt dette høres komplisert ut, er denne guiden for å bryte den ned trinn for trinn for å gjøre Hulu i Australia så smertefritt som mulig.

Opprette en Hulu-konto for å få Hulu i Australia

Hvis du går til hulu.com, vil du med en gang se to alternativer. En for å få Live TV med Hulu som vi nylig skrev om og en annen for standard Hulu-kontoen.

Live TV Hulu-alternativet tilbyr en 7-dagers prøveperiode, mens standard Hulu-alternativene tilbyr en 30-dagers prøveperiode, som er flott som om du bestemmer deg for at Hulu ikke er noe for deg, kan du fortsette med livet ditt uten Hulu.

Nøkkelen til å opprette en Hulu-konto er å ha et amerikansk kort. Og det kan være tøft.

Forslagene våre?

  1. Spør noen som har et amerikansk kort hvis de kan opprette en konto for deg med kortet sitt. Til og med tilbud om å dele kontoen din.
  2. Spør noen som allerede har en Hulu-konto hvis de kan dele med deg. Tilby å betale for halvparten av kontoen.
  3. Få et forhåndsbetalt kort utstedt i USA.
  4. Få et virtuelt forhåndsbetalt kort utstedt i USA.

Trinn 3 på grunn av at du er i Australia vil kreve at du venter en gang før kortet kommer, som etterlater trinn 4 som den raskeste løsningen hvis trinn 1 eller 2 ikke er et alternativ. Det er mange tjenester som tilbyr amerikanske kort der ute hvis du gjør noen raske undersøkelser på Google.

Våre råd hvis du ønsker å få Hulu i Australia med trinn 3 eller 4? Har midler på kortet ditt. DAZN trenger å bekrefte kort slik at noen ikke kan fortsette å registrere seg med virtuelle kort. Hvis du ikke har noen midler på kortet ditt, vil det ikke kunne gjøre det.

Etter at du har fått en Hulu-konto i Australia, kan du kjøpe et Hulu-gavekort og bruke den metoden i stedet.

Bortsett fra det, hvis du ønsker å få Hulu i Australia, når det gjelder å opprette en konto, er trinnene for det generelt ganske enkle. Det er som å opprette en annen konto.

Fooling Hulu to Get Hulu in Australia

Å tømme Hulu for å få Hulu i Australia er langt enklere enn de fleste vil anta.

Alt du trenger er en VPN som fungerer med Hulu, og det er det.

Det viktige er å få riktig VPN-tjeneste.

Det er ikke nok å koble til en amerikansk server hvis du ønsker å få Hulu i Australia. Hulu er i stand til å oppdage VPN-tjenester og kan forhindre dem i å fungere.

Det er derfor det er avgjørende å bruke en VPN som er kjent for å jobbe med Hulu.

PrivateVPN er en som støtter Hulu akkurat som den støtter som DAZN i Australia.

Den eneste vanskelige delen av å lure Hulu for å få Hulu i Australia er faktisk å finne riktig VPN som fungerer med Hulu.

Mange gjør det rett og slett ikke.

For å få Hulu i Australia er det nok med en VPN som fungerer med Hulu kombinert med en Hulu-konto, men avhengig av hvor du vil se Hulu på, må du kanskje fortsette å lese for å installere Hulu-appen på enheten din. Det vises ikke i appbutikken din med mindre du er koblet til en amerikansk appbutikk.

Hvordan få Hulu i Australia på Apple-enheter

For å få Hulu til å vises i butikken din på Apple-enhetene dine, må du logge ut av iCloud-kontoen din etterfulgt av opprettelsen av en ny iCloud-konto med din beliggenhet basert i USA.

Å gjøre det vil vise deg den amerikanske App Store, og lar deg dermed få Hulu i Australia på Apple-enheter.

Det er imidlertid viktig at du ikke prøver å endre regionen din på din nåværende konto. Det vil føre til at du mister alt.

Hvis du ønsker det, kan du logge deg på den gamle kontoen din og bytte mellom uten å miste noe etter at du har lastet ned Hulu.

Hvordan få Hulu i Australia på Android-enheter

Når det gjelder Android-enheter, Google har en liten guide om hvordan du endrer plasseringen til Google Play Store. Sjekk det ut.

Sørg selvfølgelig for å endre posisjonen din til å være i USA når du endrer posisjonen din.

Hvordan få Hulu i Australia på Amazon Fire TV-enheter

Når det gjelder TVs Android og Fire TV Stick er de eneste alternativene.

Roku, Apple TV og Chromecast støtter ikke VPN-tjenester foreløpig.

Hvis du ønsker å få Hulu i Australia uten å måtte koble den bærbare datamaskinen til TVen din, anbefaler vi sterkt at du bare skaffer deg en Fire TV Stick.

  • For å laste ned Hulu på Fire TV Stick, gå til din nåværende Amazon-konto i nettleseren.
  • Klikk på kontoer & lister, etterfulgt av Administrer kontoen og innholdet ditt.
  • Mens det endrer din region til å være i USA.
  • Gå til Amazon Fire TV-enheten din. Plukke ut innstillinger og Min konto.
  • avregistrere og logg inn på kontoen din igjen.

Det vil gi deg Hulu i Australia på Fire TV Stick.

Vil dette alltid være tilfellet du trenger å søke etter hvordan du får Hulu i Australia?

Slik får Hulu i Australia forklart trinn for trinn, men vi vet at det er irriterende å måtte lese disse guidene bare for å få en service til å fungere.

De siste ukene har det imidlertid dukket opp et lys i en tunnel.

Vi ønsker ikke å starte spekulasjoner som andre nettsteder, men Disney kjøpte nylig Hulu i en veldig stor porsjon og gikk med på å kjøpe de resterende eierandelene i Hulu i løpet av de neste årene, noe som betyr at en ny gruppe vil være ansvarlig. Det betyr ikke at Hulu vil bli tilgjengelig over hele verden som noen antyder, men det øker likevel mulighetene, spesielt siden Disney ikke har noe problem å bruke penger, og de er rettet mot det verdensomspennende markedet med sine nylige trekk som Disney Plus som vi snakket mye om, nylig.

Fant du dette nyttig? Visste du at du kan fjerne blokkeringen av de mest mulige Netflix-regionene på markedet ved å bruke PrivateVPN? For mer nyttige guider, sjekk ut bloggen vår, og hvis du noen gang har noen problemer, kontakt din kundeservice som brukerne våre elsker!

Skrevet av Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me