Hvordan bruke amerikanske Netflix i Canada i 2018

Hvordan bruke amerikanske Netflix i Canada i 2018

Av Michael Smolski, 2018-02-18 09:35:50 i Entertainment
Så du vil bruke American Netflix i Canada? Selvfølgelig fordi du kanskje bor 20 miles utenfor USA og har en venn som bor bare 40 miles fra deg i USA. Du ser den vennen hver eneste dag, og du blir ofte bor i hverandres hjem. Dere er også begge glad i Netflix. Og en dag bestemte du deg for å gjøre TV-show kvelder. Hele arrangementet startet hjemme hos vennene dine. Din venn kom så neste dag. For å se at TV-showet du så ikke var tilgjengelig i Canada. Og det er den triste virkeligheten for mange mennesker. Naboer på kartet, men fullfører likevel helt andre verdener når det gjelder innhold. Derfor vil du sannsynligvis bruke amerikanske Netflix i Canada, og vi vil vise deg hvordan du kan gjøre det i 2018.


Hvordan bruke amerikanske Netflix i Canada i 2018
Fra 3. november 2017 har USA 1157 TV-serier og 4953 filmer på Netflix. Canada har bare 623 TV-serier og 2562 filmer. Det kan være verre for deg hvis du ikke er i Canada. Irland har bare 544 TV-serier og 2419 filmer. Hvis du er i Frankrike, har du bare 387 TV-serier og 1485 filmer. I Polen? Du har bare 206 TV-serier og 555 filmer. Selv om alle disse landene fremdeles tilbyr et stort antall filmer, kan det at ett TV-show mindre betyr at du ikke kan se showet du virkelig ønsket å se. Heldigvis spiller det ingen rolle hvor du bor hvis du vil bruke amerikanske Netflix forutsatt at du ikke er i Kina og sannsynligvis også Russland og Iran, for ikke å snakke om Nord-Korea selvfølgelig.

Bruk amerikanske Netflix i Canada i 2018

Ja, det mest åpenbare alternativet ville være å passere til USA. Men hvem vil reise til et land selv om det bare er 10 minutter unna å se et TV-show? Vel, du må inn i USA for å se på American Netflix uansett hvor du er. Heldigvis med teknologi kan du gjøre det uten å bevege deg i det hele tatt.

Å ha et virtuelt privat nettverk (VPN) er nøkkelen til det. Hvordan virker det? En VPN lar IP-en din være i et annet land ved å koble deg til en server i et annet land, og i dette tilfellet, i USA i stedet for Canada, Storbritannia eller hvor du enn er.

De fleste bruker virtuelle private nettverk for tjenester som Netflix, men de har også mange andre fordeler enn underholdning, sikkerhet for eksempel. VPN-kryptering forhindrer at internettaktiviteten din blir sett av myndighetene, internettleverandøren din og folk rundt deg. Du vet kanskje ikke det, men alle rundt deg kan se hva du gjør med om du er i Starbucks eller på flyplassen når du er koblet til et offentlig Wi-Fi. PrivateVPN gir det beste av det beste når det kommer til dette med en 256-biters krypteringsnøkkel som er nesten umulig å sprekke.

Men hvordan setter du opp en VPN for å bruke amerikanske Netflix i Canada?

Hvordan bruke amerikanske Netflix i Canada i 2018

Selvfølgelig trenger du en app, og du vil trenge en konto.

  • La oss begynne med å finne ut hvilken enhet du planlegger å bruke American Netflix på. Hvis du planlegger å bruke en Android- eller iOS-basert enhet, kan du søke etter PrivateVPN i appbutikken din og installere den.
  • På en datamaskin eller Mac, bare gå til bunnen av siden vår og trykk Last ned for å finne riktig versjon. PrivateVPN fungerer også med Amazon Fire TV Stick. Gå til kategorier og trykk deretter på Nytte. Bla, så finner du det.

Når du har lastet ned appen din, kan du lage en konto. Du kan gjøre det på siden vår ved å trykke på knappen øverst til høyre og angi Kjøp. Det er super raskt å registrere seg med en enkel 3-trinns prosess.

  • Du har appen. Du har kontoen din. Naturligvis ville du åpne den. ikke.
  • Slå først av Netflix-appen hvis du har den på. Ellers kan det hende at dette ikke fungerer med en gang. Og hvis du ser på fra nettleseren din, kan det hende du også må rense cachen.
  • Til slutt må du koble til en server. For øyeblikket når det gjelder våre amerikanske servere, Buffalo, New York City 1, og Los Angeles jobber for Netflix.

Men vent, er Netflix ikke smart?

Egentlig er de det. Netflix har prøvd å ødelegge muligheten for å bruke en VPN i ganske lang tid, og noen ganger fungerer innsatsen deres. Hvis du noen gang har problemer med å bruke amerikanske Netflix i Canada i 2018, laste ned filmen eller TV-showet du vil se på Netflix og sette telefonen eller enheten din i flymodus eller slå av Wi-Fi og mobildata, vil dette unngå problemer.

Skrevet av Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me