Hvordan bestille en ferie når du er i Iran (selv med amerikanske sanksjoner)

Hvordan bestille en ferie når du er i Iran (selv med amerikanske sanksjoner)

Av Michael Smolski, 2018-08-25 00:37:48 i Travel


Vil du booke en ferie i Iran? Det kan du ikke. Ikke nå lenger. Uansett om du bestiller for et sted i eller utenfor Iran, spiller det ingen rolle, uansett hvor du faktisk kommer fra. Med mindre du vet noe som folk ikke vet.

Tenk deg å våkne opp etter å ha drømt om den ferien at du endelig har nok penger til å bestille om det innebærer en leilighet på Airbnb eller et hotell på Booking.com, enten du planlegger å reise til Paris, Dubai eller Canada, men ikke kan fordi noen utenfor Iran bestemte at Iran ikke skulle kunne få tilgang til tjenester.

Det var slik folk i Iran følte seg nylig.

"Den amerikanske drømmen" tar andres drømmer i form av sanksjoner.

Hos PrivateVPN tror vi på rettigheter til å bruke internett og spesielt på evnen til å reise på høytider, spesielt siden folk ikke har noe å gjøre med handlinger fra en regjering, men likevel er det de som blir straffet for det.

Men vi vet også at det er dette som skjedde, og at du ikke kan angre situasjonen, men at du kan omgå den. Regjeringen i Iran sensurerer allerede over 50% av tilgjengelig innhold.

For å bestille ferie når du er i Iran, må du lure booking.Com og Airbnb til å tro at du er utenfor Iran!

Det enkleste alternativet hvis du ønsker å bestille en ferie i Iran, selvfølgelig, ikke å være i Iran. Vi vet også at de fleste ikke kan gjøre det selv.

Vi vet også at internett er et kraftig verktøy, og at det er mulig å lure Booking.com og Airbnb til å tro at du er utenfor Iran når du ønsker å bestille ferie når du er i Iran.

Du må bare forlate Iran når det gjelder internett.

Hvis Booking.com eller Airbnb ikke ser deg som noen i Iran, Krim, Syra eller Nord-Korea, vil de fungere.

Hvordan kan du praktisk talt forlate Iran for å bestille en ferie i Iran? Du bruker en VPN.

En VPN er et virtuelt privat nettverk som ikke bare krypterer alt du gjør mens du endrer IP-adressen, den lar deg også endre posisjonen din. Og PrivateVPN? Den har servere i 56 land som jobber med Airbnb og Booking.com, for ikke å nevne flere servere i de fleste av disse landene, noe som betyr at når du bruker PrivateVPN, vil du kunne bestille ferie i Iran, da disse plattformene vant ' ser ikke at du er der.

Men du trenger å beskytte deg selv!

Iran øker selv sensur, noe som betyr at du mest sannsynlig vil bruke en VPN til å være utenfor Iran når du bruker internett uansett ettersom mange tjenester er begrenset som det er, og det er grunnen til at vi utviklet Stealth-modus for vår PrivateVPN.

Mens en VPN vil holde deg beskyttet, vil regjeringer som de i Iran gjøre mer etterforskning enn om du var i Europa, og de kan være i stand til å finne ut at du bruker en VPN og deretter forhindre at den fungerer. Stealth-modus er en protokoll som gjør at en VPN-server blandes sammen med vanlige internettbrukere, noe som gjør bruken av en VPN ikke påvisbar. Tenk på det som Wi-Fi, vi kan ikke se bølgene, men det er der. I Stealth-modus bruker du en VPN, men ingen ser at det er en VPN.

Bortsett fra det kommer PrivateVPN med 2048-biters kryptering med AES-256, noe som gjør det til en VPN med krypteringsnivået til det amerikanske militæret, ironisk nok den samme nasjonen som håndhevet disse sanksjonene.

Og det betyr noe. Du vil ha en VPN, men du vil ikke bare ha en VPN i et land der en regjering sensurerer internett og forbyr VPN-tjenester. For å kunne bestille ferie i Iran mens du er helt trygg, trenger du den beste krypteringen som er tilgjengelig sammen med Stealth-modus.

Forsikre deg om at du har en pengekonto utenfor Iran, men hvis du vil bestille ferie når du er i Iran!

Sanksjoner fra USA er ikke bare plassert på nettsteder. Du vil også ha problemer med betalinger, og det er derfor det er viktig at du har PayPal, bankkonto eller kort i et annet land. Ellers kan det hende at du ikke kan betale for hotellet eller leiligheten din, da betalingsvalget ditt vil være avvist.

Bestill en ferie når du er i Iran

Alle skal ha rett til å reise på ferie. Det er vanskelig å gjøre det for noen, men dette innlegget viser at det er mulig.

Bli med nå og bestill en ferie når du er i Iran!

Og sørg for å sjekke innlegget vårt om hvordan du kan fjerne blokkering av Telegram i Iran, da det også er en måte å gjøre det på!

Skrevet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me