Hvilken streaming-enhet er best for deg

Hvilken streaming-enhet er best for deg

Av Michael Smolski, 2019-06-25 22:38:35 i Entertainment


Vi snakket mye om streamingplattformer i det siste, og diskuterte om Netflix fortsatt er verdt det med Disney Plus-lansering, men kanskje det større å se på er streamingenheten du velger, for avhengig av type, og ditt land, noe av streaming tjenester du vil ha tilgang til, er kanskje ikke tilgjengelige. Hvilken strømmenhet er best for deg? La oss komme i gang.

Hvilken strømmenhet som er best for deg, avhenger av dine behov

Hvis du er en Apple-elsker og er vant til Apple-økosystemet, vil vi ikke fortelle deg at den beste strømmenheten for deg er en Android-plattform. Det gir bare ikke mening.

Det er mange plattformer som Roku som verken er Apple eller Android basert som folk elsker, som kan være verdt å vurdere om du ønsker å komme deg unna to store aktører som Google og Apple er, men du er her fordi du vil vite hvilken strømmenhet som er best for deg.

Så her er det.

Hvis du bare vil strømme det som spilles av på telefonen din, til TVen din, gjør Google Chromecast en fantastisk jobb med det. Men hvis du vil vite hvilken strømmenhet som er best for deg fordi du vil få mest mulig ut av underholdningen din, så er svaret ganske tydelig.

Verken Roku, Chromecast eller Apple TV er alternativer verdt å se på.

Hvorfor?

Det er to grunner.

  1. Du kan ikke installere Android-apper som vil være tilgjengelige i Android-appbutikken for telefoner. Det betyr at du bare sitter fast med det plattformene gir deg tilgang til, og det er ikke bra for underholdning. Hvis du vil se live-TV med Hulu og er utenfor USA, fungerer det ikke med verken Chromecast, Apple TV eller Roku.
  2. Du kan ikke få et VPN på disse plattformene, og det begrenser underholdningsmulighetene dine enormt.

Hvis du vil se live TV med Hulu og ha en VPN, kan du se Hulu utenfor USA. Det er fordi VPN-tjenester lar deg endre posisjonen din uten å flytte.

Hvilken strømmenhet er best for deg? Den som lar deg få tilgang til all underholdningen du vil ha tilgang til, uavhengig av hvor du er.

Med en VPN kan du oppheve blokkeringen av enhver plattform som for øyeblikket er blokkert i landet ditt eller landet du besøker. Og til syvende og sist er den evnen forskjellen mellom at en strømmenhet er den beste for deg eller ikke.

Så hvilken strømmenhet er best for deg? Amazon Fire TV Stick.

Fordelene med en VPN-tjeneste

Hvis du bor i USA og for øyeblikket har et flott Netflix-bibliotek og har tilgang til Hulu og DAZN, er det flott.

Men det andre du forlater USA, Hulu, DAZN og mange andre plattformer slutter å jobbe med en gang. Og hva gjelder Netflix? Biblioteket ditt krymper betydelig. Hvis du drar til feil land, vil du kanskje ha tilgang til bare 15% av amerikanske Netflix.

Derfor er evnen til en strømmenhet det viktigste å se på når du velger hvilken strømmenhet som er best for deg. Selv om du ikke planlegger å få et VPN snart.

Det er enda verre for folk som ikke vanligvis bor i USA. Mens DAZN er tilgjengelig i Canada, er det ikke slik som Storbritannia. For personer utenfor USA er det ikke bare å fjerne blokkering av innholdet som er tilgjengelig, å ha en VPN. Det gjelder å bruke de fleste tjenester i utgangspunktet.

Og det er her Amazon Fire TV Stick virkelig fremstår som et strømmenhet som er det beste for deg.

PrivateVPN? Det er i Amazon Appstore. Den støtter også de fleste Netflix-regioner, sammen med plattformer som BBC iPlayer, DAZN, Hulu, Amazon Prime, og mange flere som du kan lese om på bloggen vår, eller ved å spørre kundeservicen vår. Oh, og det kommer også med Stealth VPN som lar deg bruke en VPN i land som Kina, der standard VPN-tjenester normalt ikke fungerer.

Og det er ikke tilfelle med hver tjeneste. Plattformer som DAZN må gjøre en innsats for å forhindre VPN-tjenester i å jobbe med dem. Derfor investerer PrivateVPN i kvalitet fremfor kvantitet. Mens andre tjenester vil tilby tusenvis av servere, tilbyr vi servere som fungerer med tjenestene som folk vil bruke.

Bør du bare skaffe deg en smart-tv?

Du vet nå hvilken streaming-enhet som er best for deg, men hva om du bare har fått en smart-TV? Er det et godt alternativ? Det kommer an på.

Hvis du ikke reiser ofte og er i et marked for en TV, kan et flott alternativ kanskje være å få en smart-TV med Android TV som også støtter PrivateVPN, noe som betyr at du også kan fjerne blokkeringen av alle tjenestene du vil ha tilgang til, på den.

Problemet er at de fleste smarte TV-er ikke kommer med Android TV, så du er begrenset til valg, i mellomtiden kan Fire TV Stick kobles til hvilken som helst moderne TV.

Det bør løse spørsmålet om hvilken streaming-enhet som er best for deg

Det større spørsmålet du måtte ha? Hvordan bruke DAZN eller Hulu hvis du er i et land som ikke støttes. Mens en VPN hjelper til med det, er det ikke så enkelt som å bare bruke riktig VPN. Derfor lager vi guider om slike plattformer på bloggen vår.

Og hvis du trenger litt hjelp, vil vår kundesupport hjelpe deg! Og ja, kundesupporten vår er ekte. Noen sammenligner det til og med å føle seg som en "familie."

Skrevet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me