Hva vil skje med mangelen på nettnøytralitet i USA

Hva vil skje med mangelen på nettnøytralitet i USA

Av Michael Smolski, 2017-12-31 16:38:10 i Business
Ha raskest mulig internett i ditt land. Betal for de beste kablene, rutene og forlengerne. Se 4K House of Cards i Full HD fordi "Internett ditt er for tregt."
Slik kan mangelen på nettnøytralitet se ut. Bortsett fra å se noe i HD i stedet for 4k, kan være det minste problemet ditt. Kanskje du må betale for å kunne betale med Paypal. Tror du det er en vits? "Sikkert folk vil protestere." Det skjer i Portugal. Nå er ikke disse tjenestene nødvendigvis blokkert, men hvis du ikke betaler for en pakke, betaler du mer for å bruke dem, uansett betaler du mer.


Men hva er de mulige konsekvensene av mangelen på nettnøytralitet i USA?

Hvis Internett-leverandører fullstendig kontrollerer hastigheten på nettsteder sammen med hvilke nettsteder som kan nås og til hvilken pris, hva vil det da påvirke brukerne av Internett?

Hva vil skje med mangelen på nettnøytralitet i USA
Noen selskaper kan velge å øke fortjenesten på tjenester de eier. Comcast eier NBC. Netflix er populær og teller som konkurranse. Comcast kan prøve å oppmuntre brukere til å bruke NBC ved å bremse Netflix for alle som bruker Comcast som sin internettleverandør. Det vil øke fortjenesten på NBC. De kan også gjøre noe helt annet, og i stedet lade folk til og med bruke Netflix og tjener derfor penger på tjenester de ikke eier, men alle bruker. Folk slutter ikke å bruke Netflix. De fleste vil sannsynligvis betale den avgiften.

Comcast kan gjøre dette. De vil ha makten til å gjøre dette lovlig.

Resultatet av mangelen på nettnøytralitet vil være at du sannsynligvis vil betale mer for å bruke tjenestene du allerede bruker, og kanskje ikke få den mest effektive hastigheten på noen av dem. Og noen vil bli utestengt helt.

Selv om dette ser dårlig ut, selskaper som velger å øke fortjenesten slik, er kanskje ikke verdens ende. Hvordan får du kunder? Du tilbyr noe ingen firma tilbyr. Selv om selskaper kan bruke mangelen på nettnøytralitet for å tjene på sine tjenester, vil noen selskaper kunne vinne kunder ved ikke å gjøre noe, men deres mangel på handling mot nettnøytralitet kan være et salgsargument for å vinne flere kunder. Dem som gir deg frihet og full tilgang kan føre til at du begynner å bruke tjenestene deres.

Kan en VPN være til noen hjelp mot nettnøytralitet og hvordan vil det påvirke markedet?

Hva vil skje med mangelen på nettnøytralitet i USA
Det avhenger av hvordan internettleverandører takler hastighet på nettsteder. Hvis nettstedet til PrivateVPN bremses, kan bruk av VPN hjelpe det til å være i normal hastighet. Imidlertid, hvis internett gir takling nettsteder ved å øke hastigheten på nettstedene de ønsker å øke hastigheten i stedet for å bremse ned andre nettsteder, vil en VPN ikke være til mye hjelp.

En VPN kan forhindre å bremse nettsteder ved å skjule hvilket nettsted som nås. Det kan ikke hjelpe å få dem opp. Imidlertid vil det større problemet skje hvis en leverandør bestemmer seg for å blokkere nettstedet vårt for eksempel. Mangel på et fungerende nettsted kan ha stor innvirkning på enhver virksomhet.

Vil mangelen på nettnøytralitet i USA forårsake et verdensomspennende fenomen av samme handling over hele verden?

Hva vil skje med mangelen på nettnøytralitet i USA
USA har en enorm innflytelse på handlingene over hele planeten. Alle viktige ting som skjer i USA blir hørt over nyhetene over hele planeten. Hver gang USA tar en kontroversiell handling, gir det andre land en følelse av at de også har rett til å iverksette tiltak uten noen konsekvenser.

"Hvis det ikke er noen nøytralitet i USA? Hva hindrer oss i å ikke ha det heller? Det blir ikke konsekvenser. ”

Imidlertid, mens USA har stor innflytelse og kan ha innvirkning på land, har land som ønsker det allerede den eller en eller annen form for det. Kina for eksempel. Bortsett fra i Kina er det myndighetene som påvirker nettverksleverandører. For eksempel, regjeringen beordret Kina til å blokkere tilgang til virtuelle private nettverk innen februar i 2018.

I USA har hvert selskap i det minste frihet til å blokkere hva de vil. I land som Kina er det regjeringen som dikterer hva som er blokkert overalt. Og å blokkere VPN-tjenester sammen med tusenvis av nettsteder er et reelt problem.

Problemet er at handlinger som i USA lar andre land gjøre som de vil. "Du gjør dette? Vi vil gjøre noe lignende. "

Hvem vil kontrollere leverandører av internettilgang?

Internettleverandører vil kontrollere seg selv. Det er problemet. Uansett hva som passer dem, kan de stort sett gjøre. FCC som hadde kontroll over dette har ikke så mye kraft i dette lenger. Federal Trade Commission vil dele noe makt nå på dette. Problemet er at de mest sannsynlig ikke kan forhindre internettleverandører fra å ta noen uetiske handlinger.
Hva vil skje med mangelen på nettnøytralitet i USA

Vil du være i stand til å få tilgang til opphavsrettsbeskyttet materiale på Internett?

Ikke i mange tilfeller. Dette er imidlertid ikke noe nytt. Regjeringer blokkerer ulovlig innhold ofte. For eksempel Torrent-nettsteder. Imidlertid, akkurat nå, kan det som er blokkert generelt fås tilgang. En VPN kan hjelpe deg med å få tilgang til et nettsted som er forbudt i USA hvis du endrer beliggenhet. Et reelt problem skjer når innhold blir slettet som for eksempel hvis en YouTube-video blir slettet. Hvis den er fjernet, har du ikke tilgang til den.

Saken er at innhold alltid blokkeres. Og så gjenskaper noen et nettsted, og det er tilbake igjen. Å blokkere et nettsted var imidlertid en mye lengre prosess før enn det vil være.

Hvis internettleverandører har kontroll over hvilke nettsteder som er blokkert, kan de enkelt blokkere nettsteder med ulovlig innhold hver gang de dukker opp. Hvis NBC har et nytt TV-show og folk kan laste ned det eller streame det på internett, kan Comcast enkelt blokkere nettstedet som viser det uten problemer i mye raskere tempo.

Så om det er torrentnettsteder, streamingnettsteder eller Kodi tredjeparts tillegg, kan du forvente å se mindre innhold på internett i fremtiden, eller i det minste vil det være vanskeligere å finne det.

Bør du begynne å bruke et VPN?

Akkurat nå kan en VPN tillate deg å være praktisk talt hvor som helst mens du også blir kryptert. Du kan få tilgang til hvilket som helst innhold du ønsker bare ved å endre posisjonen din. I fremtiden? Når nettnøytralitet faktisk er borte, vil du kunne omgå å bremse ned på nettsteder forutsatt at de bremses i forhold til at eksklusive nettsteder har raskere hastighet.

Sjekk guiden for hvordan du konfigurerer den på datamaskiner og mobile enheter.

Vil netto nøytralitet være tilbake?

Å kunne gjøre hva du vil på en side er frihet. Den friheten kan også forhindre at millioner gjør hva de vil. Frihet kan drepe frihet.

Hva vil skje med mangelen på nettnøytralitet i USA
Nettnøytralitet vil forbli, og det vil gå. På en måte som USA ble kvitt det, åpnet det for mange andre land muligheter som aldri vil komme tilbake til å ha en form for nettnøytralitet når de har fjernet den. I USA? Det vil mest sannsynlig være tilbake i fremtiden. USA er et land der folk kan ha stor innflytelse når de forplikter seg til noe. Det er også et fullt demokrati. Og basert på mengden motstand når det kommer til det, er det bare et spørsmål om tid.

Skrevet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me