Holder en VPN deg i trygghet når du tårer?

Holder en VPN deg trygt når du blir Torrent?

Av Michael Smolski, 2018-08-15 11:23:39 i Entertainment


Holder en VPN deg trygg når du torrenser? Kort svar? Det er ikke et ja. Ikke hele tiden. Det er noen få faktorer som påvirker om en VPN holder deg trygg når du torrenser. Noen tjenester er bedre for det, andre er verre. Og hvis du planlegger å gjøre torrenting, uansett årsak du har, er det noen få ting å vite om torrenting og holde deg trygg mens du gjør det.

Torrenting seg selv er ikke ulovlig

"Du torrent, du ulovlig."

En av slanguttrykkene som brukes til å beskrive torrenting.

Unntatt, torrenting i seg selv er ikke ulovlig.

Torrenting er bare et verktøy for nedlasting.

Hva laster du ned? Det er det store spørsmålet.

Hvis du laster ned noe du må betale for å få tilgang til, er det mer sannsynlig ulovlig. Da er torrenting ulovlig. Ikke fordi du torrenting, men fordi du laster ned noe ulovlig.

Og hvis du laster ned noe ulovlig, vet Internett-leverandøren din om det...

De kan også gjøre noe med det.

Eventyr tid.

Før Spotify var en stor ting, lastet folk ned musikk.

Jeg hadde en CD av en artist jeg likte. Unntatt, CD-er var ubrukelige for å høre på telefonen din.

Hva gjorde jeg? Jeg bestemte meg for å laste ned en sang.

Noen uker senere var det et brev i hjemmet mitt om det.

I brevet sto det at leverandøren ikke overvåker aktiviteter fra andre mennesker.

Hvis du ikke overvåker aktiviteter, hvordan vet du det?

En VPN?

En VPN er ment å holde deg trygg når du torrenser.

Holder en VPN deg i trygghet når du lurer på?

Vel, det er noen få faktorer som du må se på først, ikke inkludert gitte som for eksempel IP-adresseendring som er et must og kommer med alle VPN-tjenester.

For det første må en VPN ha sterk kryptering.

Alle VPN-tjenester har en slags kryptering, men det er ikke nok. Du trenger sterk kryptering ellers vil ikke en VPN holde deg trygg når du torrenser. PrivateVPN tilbyr 2048-biters kryptering med AES-256. Dette er det høyeste krypteringsnivået på markedet. Likevel er det ikke nok av seg selv.

Enda mer av en viktig funksjon er IPv6 lekkasjebeskyttelse. Hvis du lurer på at en VPN holder deg trygg når du torrenser, gjør den det. Til det slutter å fungere. Og noen ganger vil en VPN slutte å fungere. Kanskje har du en dårlig datamaskin, eller er du midlertidig koblet fra internett.

IPv6 Lekkasjebeskyttelse kobler deg fra internett i det sekundet VPN-en ikke fungerer. Det er viktig for å være trygg. Du kan ikke beskyttes nesten alltid når du lurer. Du må alltid være beskyttet. Ett sekund er nok til å få et brev fra en internettleverandør.

Holder en VPN deg trygg når du torrenser med nettopp disse? Nei.

Det er et stort problem med VPN-selskaper hver gang regjeringen legger press. Mange VPN-leverandører, spesielt de gratis, hevder ikke å føre logger som egentlig gjør det du gjør sporbart tilbake til deg, men gjør det. HideMyAss er et eksempel på dette.

Hvis logger oppbevares, vil en VPN ikke holde deg trygg når du torrenser.

PrivateVPN?

Det kan vi ikke. Vi er et svensk selskap. Og vi bryter den svenske loven hvis vi gjør det. Selv om vi var onde og ville lyve ved å si at vi ikke gjør det mens vi gjør det, kan vi ikke, og det holder deg trygg.

Holder en VPN deg i trygghet når du tårer?

Hvis du har lekkasjebeskyttelse uten logger, og selvfølgelig kryptering og endring av en IP-adresse, vil du være trygg når du torrenser. Feil på en av disse, eller bestem deg for å slå av et VPN etter at du er ferdig med å laste ned noe mens du fortsatt har torrent-klienten din på, og du kan være i problemer.

Hvor alvorlig vil det være? Det avhenger av internettleverandøren din.

Hvordan kommer du i gang med PrivateVPN som tilbyr alt dette? Ved å opprette en konto hos oss. Kjøp-knappen på toppen er det du trenger. Klikk på den. Konfigurer kontoen din via vår 30-sekunders registrering. Last ned vår klient. Koble. Og vær vær sikker når du lurer.

Siden 2009 serverte vi over 44 000 brukere og ga 100% anonymitet uten et eneste datainnbrudd.

Skrevet av Michael Smolski.

En ansvarsfraskrivelse

PrivateVPN tror ikke på piratkopiering. Den mener imidlertid at personvern bør være en grunnleggende rettighet på internett. Og det er det den leverer.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me