Er Torrenting trygt og hvordan du kan beskytte deg selv når du Torrerer

Er Torrenting trygt og hvordan du kan beskytte deg selv når du Torrerer

Av Michael Smolski, 2019-03-16 10:16:16 i Entertainment


Det at du søker etter om torrenting er trygt, betyr sannsynligvis at det du vil laste ned ikke er trygt.

Hvis du lurer på at det er torrenting trygt, som det er, er det helt lovlig og trygt. Problemene starter når du begynner å laste ned ulovlig innhold. Ikke bare er du ikke beskyttet og kan havne i problemer med loven og internettleverandøren din når du torrenser, men torrenting kan også skade deg på mange måter. Mer om det nedenfor.

Risikoen som følger med forurensning på grunn av det du søker etter, hvordan du kan beskytte deg selv når du tårer

Det er to store problemer med å torrentere trygt.

Den første? Du utsetter deg for regjeringen og internettleverandøren din som ikke "sporer deg."

Vil du få problemer? Det kommer an på hva du laster ned og i hvilket land du laster ned det. Vi skal gjennomgå hvordan du kan beskytte deg selv når du torrenser fra den siden av tingene i dette innlegget, men før vi gjør det, la oss snakke om den andre risikoen.

Den andre risikoen? Du laster ned noe med virus plantet inne i filene du laster ned.

Hvis du bestemmer deg for å laste ned noe ulovlig som PrivateVPN ikke oppmuntrer på noen måte, risikerer du deg å laste ned noe som vil rote enheten din, enten ved å skade systemet eller bremse det. Det er prisen du betaler når du er desperat etter å laste ned noe gratis. Folk som legger ned ting å laste ned på internett, de vet at du er desperat, og noen har ingen problemer med å legge inn skjult gruveprogramvare som vil gruve slike som Bitcoin for dem, fra enheten din. Og det kan vi ikke beskytte deg mot.

Slik beskytter du deg selv når du lurer

Med VPN.

Det er hvordan.

Tenk på en VPN som et beskyttelseslag for alt du gjør via internett. Et beskyttelseslag som krypterer alt du gjør på internett, slik at det kan spores for alle andre, i ditt tilfelle, slik at du kan laste ned hva du måtte ønske uten at noen vet noe om det.

Er det så enkelt som kryptering? dessverre ikke.

Det som ofte betyr mer enn kryptering er tjenesten du bruker og funksjonene den følger med.

Hvor er VPN-tjenesten du planlegger å bruke basert?

Tror du at en VPN-tjeneste bryr seg om deg når noen fra myndighetene de er i spør om loggene dine? Spesielt presset? Hvis du gjør noen Google-søk, vil du få svarene dine ganske raskt.

Mer enn noen få VPN-selskaper lagrer logger fra bruken din som inneholder informasjon som kan utsette deg.

Det er også en gjeng som sa at de ikke lagrer logger og så ble utsatt for det.

Dette er situasjonen der det er best å stole på lovene i landet snarere enn bare et selskaps ord. PrivateVPN? Det er basert i Sverige. Landet med strenge personvernlover som hindrer oss i å lagre logger som kan brukes til å eksponere deg, hvis vi hadde interesse for loggene dine i utgangspunktet.

Vi sier ikke at PrivateVPN er det eneste alternativet i det feltet, men hvis du vil beskytte deg selv når du torrenser, må du sørge for at VPN-tjenesten er basert i et land med sterke personvernlover.

VPN-tjenesten din trenger å ha funksjoner som forhindrer lekkasjer hvis du vil beskytte deg selv når du lurer

Du kan ha den beste krypteringen på planeten, du kan bruke en VPN-tjeneste som ikke lagrer logger, men hvis du vil beskytte deg selv når du strømmer, må VPN-tjenesten du bruker, være i stand til å beskytte deg mot lekkasjer.

Fly er det tryggeste transportmiddelet på planeten, men de krasjer fremdeles. Uansett hvor flott VPN du bruker er, hvis du vil beskytte deg selv når du torrenser, er den tryggeste VPN en som også har funksjoner som beskytter deg.

I dette tilfellet?

IPv6 lekkasjebeskyttelse sammen med DNS lekkasjesikring.

Disse to vil forhindre eventuelle IP- og DNS-lekkasjer som potensielt kan skje, og føre til at all beskyttelsen som blir brukt for ikke er noe.

Men hva hvis VPN-tjenesten din slutter å fungere? PrivateVPN har fantastisk 99,98% oppetid for eksempel, men det er alltid den 0,02% muligheten. Det er her Application Guard og Killswitch kommer inn. Killswitch vil drepe internett hvis en VPN slutter å fungere og forhindrer deg i å bruke internett uten beskyttelse, og dermed forhindre eksponering. I mellomtiden vil Application Guard slå av alle apper du ønsker å bli slått av i tilfelle av eksponering, for eksempel din torrenting client.

Hvis du vil beskytte deg selv når du er torrent, er det nødvendig med disse funksjonene, ellers setter du deg selv i fare for eksponering.

Slik beskytter du deg selv når du er på tur

Du lurte på om det er torrent trygt. Å forstyrre i seg selv er trygt og til og med lovlig. Problemene starter når du laster ned ulovlig, både av juridiske og virusgrunner.

Derfor er beskyttelse mot hver eneste vinkel et must. Det er ikke nok å ha den beste beskyttelsen i nesten hver eneste vinkel hvis du ikke er beskyttet i hver eneste vinkel, da enhver mulighet for eksponering kan gjøre all den andre beskyttelsen for ingenting. Og det er grunnen til at PrivateVPN har funksjoner som vil beskytte deg mot hver eneste vinkel, som Selv om det ikke støtter piratkopiering, bryr det seg om personvern.

Skrevet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me