Er PrivateVPN bra? Ting å vite om PrivateVPN

Er PrivateVPN bra? Ting å vite om PrivateVPN

Av Michael Smolski, 2019-02-13 11:09:19 i VPN-tjeneste


Med hver tjeneste kommer det spørsmål som “er PrivateVPN bra?” I dette innlegget dekker vi ikke alt det er å vite om PrivateVPN. Det er umulig å svare på alle spørsmålene der ute bare i ett innlegg, men her er noen av de vanlige tingene som blir spurt om PrivateVPN, som vi vil forklare, forhåpentligvis hjelpe deg med å ta eller ikke ta en beslutning om PrivateVPN er bra, for dine spesifikke behov..

Jobber PrivateVPN med Netflix?

PrivateVPN fungerer ikke bare med Netflix. Den støtter de fleste Netflix-regionene på markedet basert på tester gjort av Comparitech bestående av 5000 manuelle tester. Hvis du vil se amerikanske Netflix, Storbritannia Netflix, pfft, til og med koreanske Netflix, har PrivateVPN deg dekket med støtte for 21 Netflix-regioner.

Hvis du lurer på er PrivateVPN bra så langt som Netflix, så langt som regionstøtte, blir det ikke bedre.

Jobber PrivateVPN med DAZN?

Ja, vi er en av de eneste plattformene som fungerer med DAZN.

Jobber PrivateVPN med Hulu, Amazon Prime, HBO og BBC iPlayer?

Nok en gang, ja. PrivateVPN støtter alle store plattformer og mange små også!

Hvis det er en liten tjeneste du ikke er sikker på, kan du kontakte kundeservice.

Hvor sikker er PrivateVPN?

Er PrivateVPN bra for noen, handler kanskje om hvor bra PrivateVPN fungerer underholdningsmessig, for andre handler det om sikkerhet, og så langt sikkerheten går, kommer PrivateVPN med 2048-biters kryptering med AES-256, det høyeste krypteringsnivået på marked.

Selvfølgelig er kryptering ikke det eneste som betyr noe. PrivateVPN kommer også med en Killswitch, Application Guard og IPv6 lekkasjebeskyttelse slik at du kan være helt trygg når du bruker en VPN.

PrivateVPN er basert i Sverige med sterke personvernlover som betyr at logger heller ikke lagres slik at du kan holde deg fullstendig beskyttet. VPN-selskaper elsker å si at de ikke lagrer logger, men så skjer det noe, regjeringen ber om data, og boom, det er der. Det skjedde før. På grunn av svensk lovgivning kan ikke PrivateVPN gjøre det som betyr at du er helt trygg.

Har PrivateVPN Stealth VPN?

Ja. Enten det er Apple-, Android- eller Amazon-enheten din, for ikke å glemme stasjonære maskiner, har PrivateVPN Stealth VPN.

Stealth VPN lar deg omgå VPN-blokker i land som Kina. Det lar deg i grunn blande seg i land med sensur slik at du ikke blir oppdaget. Veldig viktig å ha.

Jobber PrivateVPN på Chromecast og Apple TV?

For noen er PrivateVPN bra, vil avhenge helt av om det fungerer på plattformene man kan bruke.

Men nei, PrivateVPN fungerer ikke med Chromecast og Apple TV. Og heller ikke andre VPN-tjenester.

Det fungerer med Fire TV Stick og andre Amazon-enheter, men hvis du vil bruke en VPN på en stor skjerm for å få tilgang til slike som DAZN eller American Netflix, anbefaler vi på det sterkeste at du får den med mindre du allerede har Android TV på TV-en din. PrivateVPN jobber med det også.

Jobber PrivateVPN i Kina?

Ja. Det fungerer i Kina og alle andre land med sensur forutsatt at du bruker Stealth VPN. Du trenger å ha klienten på forhånd, men som ellers kan det være et problem å laste den ned.

Hvor er PrivateVPN-basert?

Som allerede nevnt, er PrivateVPN basert i Sverige der sterke personvernlover er på plass, noe som gjør bruken av en VPN mye tryggere enn fra et selskap i USA eller Storbritannia..

Er PrivateVPN gratis?

Nei. Men hvis det var det, ville du ikke se etter om PrivateVPN er bra.

Problemet med gratis VPN-tjenester er at når noe er gratis, betaler du med valutaen for personvern. Onavo eid av Facebook er et utmerket eksempel på det.

Hvis du bruker en gratis VPN, gir du mest sannsynlig dataene dine, nøyaktig hva en VPN er ment å beskytte deg mot. Gratis VPN-tjenester er også mye mer populært, noe som betyr at flere brukere betyr større overbelastning, og enda verre, servere som ikke fungerer med tjenester du vil ha tilgang til.

Så nei, PrivateVPN er ikke gratis, men det er heller ikke så dyrt å bli valgt som det beste budsjett-VPN av folk med jevne mellomrom.

Hvor mange servere kommer PrivateVPN med?

Mange mennesker elsker å dømme basert på tall. De vil avgjøre at PrivateVPN er bra av hvor mange servere den har.

PrivateVPN? Det leveres for øyeblikket 59 serverregioner. Det er mange tjenester der ute som har mye mer.

Men hvor mange av dem som jobber med tjenestene du vil bruke? PrivateVPN har kanskje ikke flest servere, men du ser på det galt. I stedet for å se på hvem som har flest servere, kan du se etter hvor mange av disse serverne som jobber med Netflix. PrivateVPN har ikke flest servere, men det har på en måte de mest støttede Netflix-regionene på markedet.

Kvalitet betyr større enn kvantitet.

Er PrivateVPN bra så langt som hastighet?

Hvis internett ditt for øyeblikket suger, vil internett fremdeles suge når du bruker PrivateVPN.

Men PrivateVPN får det meste av sin internettkapasitet fra IP-transittleverandører direkte i stedet for vertsider. Tillater mye raskere tilkobling både så langt som ping og så langt som overordnet nedlastingshastighet, enn hvis den hadde internettkapasitet bare fra hosting-nettsteder, noe som er vanlig fordi det er billigere.

Med PrivateVPN vil ikke internett bli raskere med mindre internettleverandøren begrenser deg på bestemte nettsteder, men det går heller ikke tregere. Omtrent det samme. En VPN er bare bra for underholdning så langt den tross alt fungerer.

Det er alt det grunnleggende om alt du kanskje vil vite om PrivateVPN

Hvis vi skulle svare på hver minste detalj eller hver funksjon som PrivateVPN kommer med, ville du sannsynligvis ende med å sovne. I stedet dekket vi ting å vite om PrivateVPN som folk har spurt om.

Hvis du lærte alt du trenger for å komme i gang, antar vi at du vet hvordan du skal registrere deg, og hvis du har flere spørsmål, selvfølgelig, nå ut til kundesupporten vår!

Skrevet av Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me