Er HBO NÅ verdt det i 2019, eller bør du gå for en annen tjeneste?

Er HBO NÅ verdt det i 2019, eller bør du gå for en annen tjeneste?

Av Michael Smolski, 2019-01-28 10:03:43 i Entertainment


Er HBO NÅ verdt det i 2019? Og hva med HBO GO? La oss si det bedre, er HBO samlet verdt det i 2019? Spesielt i en verden der vi har Amazon Prime, Netflix, DAZN og Hulu? Hvor mange abonnementstjenester trenger vi til vi kan si at “det er nok” spesielt med tanke på at Disney også lanserer sin egen tjeneste sommeren 2019?

Enda viktigere, hvis du bare kan bruke en tjeneste, hvorfor få HBO NÅ over Netflix? Det er det vi vil svare på i dette innlegget. Og ja, hvis du bor utenfor USA, vil vi også vise hvordan du kan få HBO NÅ på slutten av dette innlegget.

Gjør det for Game of Thrones

"Jeg søkte på om det er verdt HBO NÅ i 2019, og du ber meg om å få det til ett show?"

Når du tenker på det sånn, høres det litt sprøtt ut, men når du virkelig tenker på det, er det det?

Hva suger internett på? Spoilere. Har du noen gang gått på internett uten å lese en spoiler som angår en film eller et TV-show ved en tilfeldighet når det er et bra show eller en film? Problemet er at Game of Thrones er det beste TV-showet det er. Det er det dyreste og mest populære TV-programmet som er akkurat nå. Vi snakker minimum 15 millioner dollar per episode. Vi snakker om 2 års produksjon for siste sesong av dette showet.

Enten du abonnerer rett før Game of Thrones starter eller ikke, hvis du ikke ser den siste sesongen av GOT fra starten, kan du like godt at du ikke ser det i det hele tatt, eller ikke bruker internett før du gjør det, eller opplevelsen vil bli ødelagt.

Det er ikke mange show som er verdt å få et abonnement på. Denne er en av disse viser som er verdt det. Og hvis du fordeler hvor mange ganger det luftes i løpet av en måned, betaler du rundt $ 3 per episode, noe som ikke er verst i det hele tatt, spesielt med tanke på at du fremdeles får tilgang til alle de andre programmene HBO eier og mange jævla filmer.

HBO lager utrolige show

HBO har ikke så mange show som Netflix, men en ting du ikke kan stille spørsmål om HBO er produksjonskvaliteten. HBO er virkelig foran spillet. Det gir kanskje ikke flest show på markedet, men viser at det gjør, blir de husket i flere år. Og la oss innse det, det er ingen abonnementstjeneste som produserer show på nivået med Game of Thrones.

Og det er kanskje på grunn av det faktum at HBO har vært med i spillet i lengre tid enn Netflix og Amazon Prime så langt som innholdsoppretting går.

Og filmer!

HBO har en samling på over 2000 filmer. Ikke like mye som på Netflix, men dette er en situasjon av kvalitet kontra kvantitet.

Hvis du måtte velge mellom et bibliotek på 2000 filmer eller et bibliotek på 4000 filmer, men det mindre biblioteket hadde filmer som var flere ganger bedre enn de fleste filmene på det andre nettstedet, hvilket ville du valgt? Vi ville valgt HBO. Hvis vi måtte bestemme.

HBO har sterke partnerskap med noen av de beste studioene på planeten, de som er Universal Pictures, Warner Bros. Pictures og 20th Century Fox. Netflix, den viser gode filmer fra flotte studioer også, men den viser også mange filmer som ikke er verdt å se.

Hvis du lurer på om HBO NÅ er verdt i 2019 så langt som kvalitet på innholdet, absolutt. Ikke mest, men kvalitet. HBO NOW er den slags tjenester der hvis du spiller en tilfeldig film, vil du sannsynligvis like den.

HBO NÅ er mye billigere enn et TV-abonnement

Du kan få HBO NÅ, Hulu, Netflix, Amazon Prime og DAZN til å ha lagring i skyen, to-dagers frakt, tilgang til 2 millioner bøker og 2 millioner sanger, med show og filmer fra Hulu, Netflix og Prime kombinert med live idrett når du bruker DAZN som består av to typer fotball, NHL, NBA, NFL, og det er for å nevne noen, alt sammen mens du betaler mindre enn for TV-abonnementet ditt.

For å si det enkelt, kan du stort sett skaffe deg alle TV-seriene og filmene du noen gang vil ønske å se på forespørsel når som helst, og hvis du vil se noen idretter, kan du gjøre det live, uansett spill, forutsatt at ligaen er på streamingplattformen. I stedet for å måtte være fornøyd med det noen velger å spille på et bestemt tidspunkt, kan du se hva du vil når du vil på hvilken enhet du vil ha, for mye mindre enn et TV-abonnement.

Spørsmålet er når skal du si opp TV-abonnementet?

Nå er DAZN begrenset i USA til kun å bekjempe flekker og er ikke tilgjengelig over hele verden, så det er noen få ting du må gjøre før du bor i et av de støttede landene, men det er en måte å få det til å fungere uavhengig av der du er. Samme med amerikanske Netflix eller britiske Netflix. Samme med HBO NÅ som bare er tilgjengelig i USA. Samme med Hulu, og bestemt innhold på Amazon Prime. Og ja, vi har innhold relatert til alle disse på bloggen vår.

Du får en gratis prøveperiode

HBO NÅ har noen utrolige produksjoner så langt som show og har god tilgang til filmer også, men vi får det til, ikke alt innhold er for alle. Kanskje leter du etter show som ikke er så mørke. Netflix er flott for det.

Men den beste måten å teste om en tjeneste er verdt pengene dine, er ved å få prøveversjon, og i verste fall kan du avbryte. Vi kan si at HBO NÅ er verdt det i 2019, men hvorvidt HBO NÅ er verdt det i 2019 eller bør du gå for en annen tjeneste avhenger bare av hva du liker å se på. Det er tingen med alle disse underholdningstjenestene. Ja, mye tilgjengelig innhold hjelper, men til syvende og sist avhenger det av hva du vil og brukerens demografi. Hvis du har barn / tenåringer, vil Netflix til slutt være det beste valget. Hvis du handler mye, er Amazon Prime kanskje det beste valget.

Til slutt kan du enten ha alle abonnementstjenestene vi nevnte i denne listen, eller du kan bare ha to. Hvis du elsker sport, er DAZN et must. Sammen med litt annen tjeneste. Hulu er en sterk anbefaling av oss for TV-serier rett etter at de har sendt ut. Netflix er en sterk for originalene. Og Prime, vel, det er den beste tjenesten for folk som leter etter en rekke tjenester i ett.

Hvordan få HBO NÅ til å jobbe utenfor USA i 2019?

Det er her en VPN kommer inn. En VPN lar deg være på et annet sted enn du er. Det betyr at du kan være i USA uten å være der.

En VPN lar deg både se HBO NÅ og GO utenfor USA hvis du bruker riktig tjeneste. Vi snakket egentlig ikke om HBO GO her, men for å si at det ganske enkelt er akkurat som HBO NÅ, men for folk som har HBO med sitt TV-abonnement.

Problemet med VPN-tjenester er at tjenester som HBO er klar over deres eksistens, og når tredjeparts show eller filmer er involvert, må det gjøres en viss innsats for å forhindre at folk fra andre land får tilgang på grunn av riktige problemer. PrivateVPN er en av de fungerende VPN-tjenestene med HBO NÅ, og totalt sett er et godt valg for underholdning å kunne gi deg tilgang til DAZN, Amazon Prime, Hulu, og er den beste VPN for Netflix valgt av Comparitech.

For HBO, kan du koble til en av de fungerende amerikanske serverne ved å bruke PrivateVPN-klienten, enten det er på telefonen, skrivebordet eller Amazon Fire TV Stick, koble til en av de fungerende amerikanske serverne, og det er det. Selv om du kanskje må prøve noen få servere for å se hvilket som fungerer med HBO.

Oh, og PrivateVPN tilbyr også en 30-dagers pengene-tilbake-garanti da vi vet at hvis du vil ha tilgang til underholdning, at vi vil hjelpe deg.

Skrevet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me