Er Game of Thrones sesong 8 på Netflix? Og hvordan få det til å fungere hvor som helst

Er Game of Thrones sesong 8 på Netflix? Og hvordan få det til å fungere hvor som helst

Av Michael Smolski, 2019-02-25 09:37:06 i Entertainment


“Er Game of Thrones på Netflix?” “Er Game of Thornes sesong 8 på Netflix?” På et tidspunkt spør alle som vil se Game of Thrones “er Game of Thrones på Netflix?”

For å si det enkelt, Game of Thrones sesong 8 er ikke på Netflix. Faktisk er ingen Game of Thrones-sesong i det hele tatt på Netflix.

Og på grunn av det faktum at selv om Netflix er flott og har noen fantastiske show, har HBO sine egne to plattformer kalt HBO NÅ og HBO GO, og dermed ville det ikke være en fin mening for HBO å gi det bort til Netflix siden majoriteten av HBO NOW-kunder tegnet initialt HBO for Game of Thrones. For ikke å nevne at Game of Thrones er det dyreste showet på markedet, noe som betyr at HBO virkelig trenger å tjene penger på det. Hvis Game of Thrones var på Netflix, ville HBO aldri fått så mange kunder som det gjorde, og dermed hindret serien i å få den produksjonskvaliteten den har.

For ikke å nevne at selv om Netflix har noen gode produksjoner, passer Game of Thrones ganske enkelt ikke på Netflix.

Så hvis du lurer på er Game of Thrones sesong 8 på Netflix, er det ikke det, og det vil sannsynligvis aldri gjøre det. Men det er en måte å få det til å fungere hvor som helst. Og det er ikke for vanskelig heller.

Hvordan lage Game of Thrones sesong 8 til å jobbe hvor som helst

For å få Game of Thrones sesong 8 til å fungere hvor som helst, ser du den enten ved å legge HBO til ditt allerede dyre TV-abonnement, eller så ser du det på nettet.

Og ja, teknisk sett kan du streame den på hvilket som helst nettsted med innhold hvis du vil ødelegge opplevelsen din på grunn av dårlig kvalitet, og hvis du ikke har noe imot om enheten din blir infisert av virus, eller du kan få et HBO NU-abonnement. Det fine med det er at du kan få en prøve på 1 måned, og basert på det faktum at det bare er 6 episoder i sesong 8 av Game of Thrones, kan du avbryte etter den andre måneden hvis du ikke er overbevist av innholdet på den.

Problemet med HBO NÅ? Det fungerer bare i USA, noe som betyr at hvis du er utenfor USA, at du ikke vil kunne se Game of Thrones. Men dette innlegget handler om hvordan du får det til å fungere hvor som helst, og det er det vi vil hjelpe deg med.

For å se Game of Thrones overalt, trenger HBO NÅ å tenke at du er i USA. Det er så enkelt og likevel så komplisert som det.

Hvordan lurer du HBO på å tenke at du er i USA for å få Game of Thrones til å fungere hvor som helst?

Ved å bruke en VPN.

En VPN er en type tjenester som brukes over hele verden, enten det er av personvernhensyn eller for å omgå blokker plassert av tjenester.

Du trenger bare å koble til en amerikansk server med en VPN. I teorien.

Det er ikke så enkelt som det på grunn av at tjenester som HBO, selvfølgelig, er klar over ting som en VPN, og gjør et forsøk på å forhindre VPN-tjenester fra å jobbe med plattformene sine, noe som betyr at enhver VPN ikke bare fungerer.

Og det er her PrivateVPN kommer inn. Mens andre tjenester annonserer om hvor mange servere de har, velger vi kvalitet fremfor kvantitet. Det er flott å ha en enorm mengde servere å koble seg til før du innser at du ikke kan bruke de fleste serverne til de tingene du vil bruke dem til..

PrivateVPN? Den har ikke flest seter der ute, men den støtter de fleste Netflix-regionene på markedet. Den har også servere med internettkapasitet som kommer fra IP-transittleverandører direkte i stedet for bare fra hostingfirmaer, noe som betyr at du samlet sett har en stabil forbindelse som er viktig for streaming av innhold. PrivateVPN er også en av få tjenester som støtter DAZN som er Netflix for live streaming.

Visst, noen andre tjenester som også vil fungere med HBO, men hvis du leter etter en tjeneste som støtter alt du vil fremfor å ha flere servere enn du kan forstå som heller ikke fungerer med mange tjenester, så er PrivateVPN et godt valg for deg. En som også tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Slik lager du Game of Thrones hvor som helst

Hvis du har lurt på at Game of Thrones sesong 8 på Netflix, er det ikke, men det er sikkert en måte å få det til å fungere hvor som helst. Du trenger bare HBO NÅ, PrivateVPN eller noen annen VPN som fungerer med HBO NÅ, og vel, HBO NOW-appen som det er et blogginnlegg om på siden vår. Noe å sjekke ut om du vil ha HBO NÅ på telefonen eller Fire TV Stick.

Skrevet av Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me