Er en VPN virkelig nødvendig i Kina i 2019?

Er VPN virkelig nødvendigt i Kina i 2019?

Af Michael Smolski, 2019-01-09 11:06:04 i Travel


Internettet er kendt for at vri ting for at sælge produkter. Måske tager du til Kina og har fået at vide, at du har brug for en VPN og undrer dig over, om en VPN virkelig er nødvendig i Kina i 2019? Dette indlæg fordeler dig, hvorfor du sandsynligvis ikke gør det, men også hvorfor du burde.

Hvor er du fra?

Hvor du er fra vil være en stor faktor, når du bestemmer, at en VPN virkelig er nødvendig i Kina i 2019. Tror du, at præsident Donald Trump ville lade Kina sætte en amerikaner i fængsel i Kina for at have gjort noget ulovligt i Kina? Højst usandsynligt. Selvom vi ville have vores tvivl, hvis det var nogen fra CNN.

Så vidt din sikkerhed går, og om en VPN virkelig er nødvendig i Kina i 2019, hvis du kommer fra Kina, et land med mindre indflydelse, eller et land, der er en stærk allieret til Kina, er det her en VPN muligvis er nødvendig. Da det er her, en VPN muligvis er en forskel mellem din frihed eller ej, når du er i Kina.

En kinesisk VPN-ejer blev dømt til 5 år for ikke så længe siden. Du er muligvis ikke VPN-ejer, men du kan stadig være kinesisk og bruge noget, der er forbudt i et kommunistisk land. Og med forbud mener vi ulovligt. Meget ulovligt. Og hvis du får adgang til noget, der også er ulovligt i et land med et ulovligt værktøj...

Kina kender din hver bevægelse!

170 millioner kameraer lige nu. 400 millioner inden udgangen af ​​2020.

Kina kender stort set alle dine træk. Det tog kun systemet 8 minutter at finde en BBC-reporter. Og selvom det kan se ud som om det er af sikkerhed, kan du sænke dit kreditkortresultat i Kina, hvis du krydser vejen, når du ikke er ment. Hvis du køber videospil, nøjagtigt det samme. Til sidst kan du endda få et rejseforbud. Det er hvis du selvfølgelig bor i Kina.

Hvilken slags oplysninger har du?

Arbejder du med den næste store ting? Fantastisk, undtagen denne ting, der kaldes et "patent", findes ikke i Kina. Virksomheder og regeringen i Kina er kendt for at stjæle og duplikere ideer, prototyper og allerede fremstillede produkter. Så hvis du spekulerer på, er en VPN virkelig nødvendig i Kina i 2019 set ud fra dine data, absolut. Du beskytter enten det, du ejer, eller nogen kan gøre det til deres eget.

Og sikker på, at nogen måske kopierer dit produkt alligevel, men det er meget lettere at oprette noget, når du har en plan og en opskrift end ved at gætte, rigtigt?

"Information" er dog ikke eksklusivt for kun produktideer. Hvis du har adgangskoder eller endda kontaktoplysninger til folk, er det også i fare. De fleste lande kan hacke, men der er lovlige grænser. Kina er frit for at gøre, hvad det vil. Du er fuldt udsat. Der er selvfølgelig en masse mennesker i Kina, og hvorfor skal nogen bry sig om dig eller dine data, men Kina har også 2 millioner mennesker, der arbejder som onlinepoliti.

Men for de fleste, er en VPN virkelig nødvendig i Kina i 2019 handler ikke om beskyttelse af data, men adgangen til data

Når du rejser til Kina, er det som om du går tilbage i tiden. Fjern alle de sociale medier, der eksisterer minus selvfølgelig de kinesiske kontrollerede platforme !. Fjern næsten ethvert værktøj, du bruger. Sådan er det at være i Kina.

Folk tror, ​​at VPN-tjenester får det til at virke meget værre, end det er, men tjek anmeldelser af lufthavne i Kina. Du vil finde folk, der klager over, at de ikke har adgang til noget i lufthavnene, når de flyver via Kina.

Det er en rigtig ting, og hvis du ikke forbereder dig på det, før du ankommer til Kina, kan du muligvis ikke få adgang til noget, før du rejser. Og når du har e-mails til adgang, og folk skal reagere på, ønsker du ikke at skulle tackle det.

Hvis du ikke bruger internettet, har du ikke brug for en VPN. Baseret på det faktum, at du er her, er det temmelig tydeligt, at du bruger internettet, og hvis du spørger, om det er en VPN, der virkelig er nødvendig i Kina i 2019, er det, og du vil fortryde hele din rejse, hvis du er uden det. Vi håber, at du ikke behøver at finde ud af det på den hårde måde.

Hvad er den bedste VPN for Kina i 2019?

Den bedste VPN for Kina er den, der fungerer i Kina.

Hvis Kina i første omgang griber ind mod VPN-tjenester, tror du, at en VPN endda vil arbejde i Kina? Hvis du har en regerings penge til at gribe ind, absolut ikke!

Kina har et system, der er i stand til at registrere, om man bruger en VPN.

Hvis du er, godt, fungerer en VPN ikke for dig.

Derfor har du brug for Stealth VPN. Stealth VPN kan narre selv den kinesiske regering. Hvis du bruger det, vil du kunne få adgang til det websted, du ønsker at få adgang til.

Hvad er den bedste VPN for Kina i 2019? Hos PrivateVPN vil vi ikke fortælle dig, at vi er den bedste nogensinde. Test os ud, og find det selv. Det, vi kan fortælle dig, er, at vi tilbyder den bedste VPN-service til Netflix. Hvis du vil have adgang til mere end bare American Netflix, har vi dig dækket. Selv hvis du vil have adgang til koreansk Netflix. Vi er også en af ​​de eneste platforme, der understøtter DAZN, den platform, der giver dig mulighed for at streame live sport.

For at få adgang til sociale medier fungerer enhver VPN, der understøtter Stealth VPN. Enhver overhovedet. Men for at få Stealth VPN bliver du nødt til at betale, og hvis du vil betale, hvad foretrækker du? 60+ amerikanske servere, der kun fungerer med nogle få tjenester eller servere over hele verden, der understøtter det bredeste udvalg af Netflix-placeringer og platforme som DAZN, samtidig med at de er den bedste VPN til værdi, som valgt af bestvpn.com

Bliv medlem af os nu, eller gør det ikke, uanset hvad, hvis du undrer dig over at være en VPN, der virkelig er nødvendig i Kina i 2019, er det absolut, Kina forvandler internettet til internettet i 1980'erne.

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me