Er en VPN lovlig å bruke i Storbritannia? Fra og med 2018 – Netflix & Content

Er en VPN lovlig å bruke i Storbritannia? Fra og med 2018 - Netflix & Innhold

Av Michael Smolski, 2018-03-01 14:29:04 i Entertainment


Er en VPN lovlig å bruke i Storbritannia? Tross alt kan den brukes til så mange dårlige ting som å laste ned ulovlig innhold. Bør det ikke gjøre det ulovlig? Det er ikke så enkelt som det. Her er et flott eksempel, en kniv kan brukes til å hogge grønnsaker, men den kan også brukes til å drepe mennesker. En VPN kan brukes til å holde deg beskyttet mot folk som stjeler informasjonen din, eller den kan brukes til å laste ned ulovlig innhold. Det handler om hvordan du bruker det, og hvordan du bruker det avgjør om en VPN er lovlig eller ikke.

Er en VPN lovlig å bruke i Storbritannia hvis du vil se amerikansk eller annen Netflix?

Hva tror du kommer til å skje? Netflix vil se at du ser på favorittprogrammet ditt som ikke er tilgjengelig i landet ditt, og de vil sende deg til fengsel? Det fungerer ikke sånn. Det er ikke engang pengene verdt og heller ikke den dårlige mediedekningen.

Det er i strid med vilkårene for bruk. Det er sant.

Netflix har ikke rett til å streame alle filmer og TV-serier til alle land. Det koster selskaper penger og legger press på Netflix for å slå ned VPN-tjenester. Mange VPN-tjenester fungerer ikke med et VPN som et resultat. Det gjør PrivateVPN, og det finnes en fullstendig guide for å fjerne blokkering av Netflix.

Så er en VPN lovlig å bruke i Storbritannia når det gjelder bruk av Netflix? Absolutt. Du bryter ikke loven. Du ser ikke på ulovlig innhold. Du betaler for abonnementet ditt. Per i dag er det ikke noen direkte lov i Storbritannia som angår bruk av VPN-tjenester for å se innhold i forskjellige land når du betaler for et abonnement. Det er sikkert i strid med vilkårene for bruk, men når det gjelder lovlighet, er det helt greit.

Noen ganger kan strømmen din stoppe, og du må starte Netflix-appen på nytt, men annet enn at du ikke har noen problemer med å se innhold fra Netflix i andre land.

Og det samme gjelder for alle andre abonnementstjenester som ligner Netflix.

Er en VPN lovlig å bruke i Storbritannia når det gjelder nedlasting og se på ulovlig innhold?

Her er tingen. En VPN er lovlig å bruke i Storbritannia til enhver tid. Det er ingenting galt med VPN-tjenester. Det bare ned til hva du gjør. Å bruke en VPN er ikke ulovlig. Nedlasting av ulovlig innhold er. Ulovlig innhold er fremdeles ulovlig innhold på slutten av dagen.

Hvis du bruker en VPN og laster ned ulovlig innhold, er det ulovlig, men det er ikke bruken av en VPN som er ulovlig. Det er bare handlingene dine.

En VPN med god kryptering vil ikke bli fanget, men den gjør den ikke lovlig.

PrivateVPN oppfordrer ikke til piratkopiering og uttaler bare dette for utdannelsesmessige formål, men hvis du planlegger å laste ned innhold du ikke skal, er forberedt på å bruke en VPN til enhver tid, er det ikke vanskelig å skjule ting i elementer du laster ned.

Og vær forsiktig, ikke alle VPN-selskaper gir deg sikkerheten som en VPN er ment å gi. Onavo eid av Facebook tilbyr for eksempel en gratis VPN-tjeneste, men den samler inn data om aktivitetene dine. Og det er ikke en VPN er ment å gjøre.

Hva ville skjedd hvis VPN-tjenester var ulovlige i Storbritannia?

La oss tenke oss at Storbritannia etter å ha forlatt EU bestemte seg for å illegalisere det. Hva ville egentlig skje? Mye av tiden, ingenting.

Det er mange VPN-selskaper, og det er utrolig vanskelig bare å bli kvitt en del av internett akkurat slik. Kina som til og med forbyr visse brev på internett i disse dager, har ikke klart å fjerne bruken av VPN-tjenester fullstendig, selv om alle VPN-tjenester var ment å bli fjernet fra Kina i begynnelsen av februar 2018. Det er veldig vanskelig å fjerne slike tjenester, da det ikke bare er noen.

I Kina, som turist, kan telefonen din bli sperret til du fjerner VPN-enheten din, som skjer. Hvis du bor i Kina, kan du få mer alvorlige konsekvenser som å gå i fengsel. Man må vite at du bruker en VPN. Det er måter å fortelle at du bruker en. Men å finne ut hvem personen som bruker en er, er ikke så enkelt. Det er det en VPN er stor på. Det er imidlertid mange andre måter å finne ut av, for eksempel ved å gå gjennom en datamaskin.

Er en VPN lovlig å bruke i Storbritannia? Det kommer an på hva du gjør med det

Å gjøre innhold som normalt er ulovlig er fremdeles ulovlig. Det er ikke ulovlig å se et favorittprogram som ikke er tilgjengelig i ditt land på den andre siden, men i strid med vilkårene for bruk. En VPN vil forhindre kryptering av hva du gjør uansett, men du gjør ulovlig aktivitet gjør det ikke mer lovlig når du bruker en VPN.

Å bruke en VPN er lovlig i Storbritannia. Og det er utrolig enkelt å sette det opp. Klikk på Kjøp-knappen øverst til høyre på siden. Gå gjennom 3-trinns registreringsprosess. Last ned vår PrivateVPN-klient. Oppgi dine detaljer. Koble til en server.

Skrevet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me