Er DAZN verdt det? DAZN 2019 anmeldelse

Er DAZN verdt det? DAZN 2019 anmeldelse

Av Michael Smolski, 2019-05-07 16:11:46 i Entertainment


Hvis du elsker sport, har du kanskje sett en DAZN-logo vises oftere og oftere de siste par månedene. Kanskje til det punktet at du faktisk ble nysgjerrig og søker etter om DAZN er verdt det, eller bør du holde deg til TV-abonnementet ditt.

DAZN forklart

Før vi går inn på denne DAZN-vurderingen, er det verdt å forklare hva DAZN er.

Tenk på DAZN som på Netflix eller Hulu av sport. DAZN er en live-streaming sportsplattform der du lovlig kan se innhold i høyest mulig kvalitet, uten lag, i bytte mot å betale en månedlig medlemsavgift. Den ble lansert i 2016 og har vokst enormt i popularitet, og har blitt lansert i flere land siden den gang, inkludert Østerrike, Tyskland, Japan, Sveits, Canada, Italia, USA, Spania og Brasil, med stjerner som Cristiano Ronaldo signert med plattformen.

Hvorfor DAZN gjør mening i 2019

For det første, hvis du er utenfor de støttede DAZN-regionene, betyr det ikke at du ikke vil kunne se DAZN. Vi har laget mange guider om hvordan du får tilgang til DAZN i Storbritannia, utenfor USA, utenfor Canada, i Australia og vel, hvor som helst på planeten for å være ærlig, så hvis DAZN ikke støttes i din region og du ' d fremdeles liker å få tilgang til det, vi har guider rundt det.

Men grunnen til at DAZN gir mening i 2019, er at internett ble bra nok til at vi kan streame innhold mens du er på farten. Og selv om vi alle gjerne vil kunne se kamper av favorittlagene våre, vil vi ikke alltid være hjemme. DAZN gjør det mulig å se på favorittlaget ditt eller atleten uansett hvor du er, og for det alene er DAZN verdt det. Du har aldri hatt en mulighet til å se så mange sportsbegivenheter fra komforten på din telefon, nettbrett, laptop eller Fire TV Stick som nå med DAZN.

"Verden forandrer seg, og takket være en innovativ tilnærming bryter DAZN barrierer for sportsinteresserte." - Cristiano Ronaldo

DAZN sparer deg for et enormt beløp

Er DAZN verdt det for mange ville være et spørsmål stilt sammen med priser. Vi ønsker alle å spare penger, samtidig som vi gleder oss over å ha tilgang til alt det vi vil se på.

Da vi skrev om hvorfor DAZN ikke er tilgjengelig i Storbritannia og om hvordan de skal få det til å fungere, undersøkte vi det britiske markedet og bestemte at man kan spare rundt £ 700 per år ved å bli kvitt TV-abonnementet deres med sportspakker og få DAZN i stedet. Med de pengene kan du få Netflix og Hulu, og fremdeles ha litt penger å dra på en helgetur utenfor landet ditt.

Er DAZN verdt at det avhenger helt av hvor du er selv

Akkurat som med Netflix, eksisterer innholdsulikhet med DAZN. I mellomtiden støtter ikke Storbritannia DAZN for øyeblikket i det hele tatt, den amerikanske DAZN sammenlignet med den kanadiske DAZN er enormt begrenset.

Hvis du skal få DAZN i USA, vil du bare få tilgang til noen kamphendelser, noe som er ganske begrensende, spesielt hvis du ikke liker kamphendelser.

Slik som kanadiske DAZN tilbyr Champions League, Europa League, Serie A, Ligue 1, Premier League, og mange flere. Generelt er det USA som har mest mulig innhold, men i dette tilfellet har kanadiske DAZN langt mer innhold.

Er DAZN verdt det avhenger av hvor du er, men selv om du er i USA, kan du få tilgang til kanadiske DAZN eller italienske DAZN, som også har noe annet eksklusivt innhold som Candian DAZN ikke har. For det, sjekk guiden vår om hvordan du fjerner blokkeringen av italiensk DAZN og bare bruker delen om å lure DAZN. Vi vil gå gjennom det aspektet av prosessen på slutten av denne DAZN-gjennomgangen også.

Fordeler og ulemper med DAZN

Den allerede nevnte prisingen gir utrolig verdi som TV-abonnement ikke kan konkurrere med. Og mens man kan si at et TV-abonnement tilbyr mange kanaler, hvor mange av dem bryr du deg om? Kvalitet betyr mer enn kvantitet.

Tjenesten tilbyr selv kvalitet som ingen ulovlig streaming-nettsted tilbyr uten behov for å oppdatere sider for å få en ny strøm og uten irriterende annonser. Og enda viktigere er at DAZN selv løser behovet for ulovlig streaming. De fleste streamer ulovlig fordi de har begrensede alternativer så langt de ser på noe. DAZN tilbyr sportsbegivenheter til en pris som ingen vil klage på.

Kanskje er en grense for en DAZN-konto at du bare kan streame på to enheter samtidig, men annet enn at det, bortsett fra regionproblemet, egentlig ikke er noe negativt å si om DAZN. De gjør en utrolig jobb.

Hvordan bytte DAZN-regioner for å glede seg over de mest mulig mulige sportsbegivenheter

Hvis du lurer på hvordan er det at DAZN ikke støtter mer enn bare å bekjempe hendelser i USA for øyeblikket, går alt til rettigheter. Det er vanskelig å komme inn i et marked der mange sportslige kanaler har eksklusive rettigheter til å vise bestemt innhold. DAZN i USA vil ha mer innhold i fremtiden med sikkerhet, men før den kan skaffe seg rettigheter til andre arrangementer, må den vente til kontrakter fra andre sportslige kanaler går ut.

På grunn av dette er det for mange DAZN ikke verdt det, med mindre de vet hvordan de skal bytte regioner.

Og for det må du bruke en VPN.

PrivateVPN støtter både italiensk, amerikansk og kanadisk DAZN, noe som gjør det til en av de mest støttede DAZN-tjenestene, spesielt med tanke på hvor vanskelig det er å lure DAZN til å tro at du er i en støttet region. Vi snakket om det mer i dybden i noen av guidene vi nevnte, men i utgangspunktet, hvis du kobler til riktig DAZN-server i for eksempel Canada, vil DAZN tro at du er i Canada og dermed vil vise deg kanadisk innhold.

For å få dette til å jobbe, må du bruke riktig VPN. Det er ikke nok å koble til en Candian- eller italiensk-server. DAZN vil finne ut at du bruker en VPN.

Er DAZN verdt det?

For å oppsummere denne DAZN 2019-gjennomgangen, er DAZN absolutt verdt det. Det er veldig vanskelig å si noe dårlig om en plattform som sparer oss hundrevis per måned, viser oss mye mer sport som vi faktisk vil se med valget av idretten vi ser på å være vår, med muligheten til å se hvor som helst fra hvor som helst.

Den eneste grensen er din beliggenhet. Noe som PrivateVPN og guidene våre fikser. Noe som kanskje ikke vil være noe problem i fremtiden når DAZN fortsetter å vokse.

Skrevet av Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me