Er billige VPN-tjenester verdt det?

Er billige VPN-tjenester verdt det?

Av Michael Smolski, 2019-11-01 20:08:47 i VPN-tjeneste


Er billige VPN-tjenester verdt det? Da du søkte etter dette på Google, kom du over en liste over billige VPN-tjenester, men du kom også over innhold som forteller deg å ikke bruke VPN-tjenester i det hele tatt.

Problemet med alt det innholdet? Det antas at folk bare vil bruke VPN-tjenester for å holde seg private på internett.

Er billige VPN-tjenester verdt det avhenger helt av dine behov

Og til syvende og sist er det fire hovedgrunner til hvorfor du kanskje vil bruke en VPN.

  1. For å fjerne blokkering av blokkert innhold av leverandøren din / skolen.
  2. For tilgang til strømmetjenester / nettsteder som ikke er tilgjengelige i ditt land. (51% av VPN-brukere bruker VPN-tjenester for det.)
  3. For å bruke kryptering på steder som Starbucks for å forhindre at folk rundt deg får tilgang til dataene dine når de er koblet til det samme nettverket.
  4. For personvern / sikkerhet. (Det er komplisert)

Billige VPN-tjenester er ikke verdt det så langt som servermengde

Hvis du er ute etter en tjeneste som vil gi deg tilgang til ikke bare hvert større land praktisk talt, men også til alle større byer, er det der billige VPN-tjenester ofte ikke er verdt det.

...Men du må spørre deg selv hvorfor trenger du tilgang til tusenvis av servere i utgangspunktet.

Hvis det er for forretningsformål, og du bare trenger et stort utvalg av servere, bør du virkelig gå for en dyrere tjeneste.

Hvis du ønsker å fjerne blokkering av underholdningstjenester, korrelerer imidlertid ikke antall med kvaliteten, og serverne fungerer.

Et flott eksempel? Vår tjeneste PrivateVPN.

Den har ikke 3000 servere. Det har ikke en gang tusen, men likevel støtter de flest Netflix-regioner på markedet, noe som betyr at du kan fjerne blokkeringen av mest mulig Netflix-innhold.

Som mennesker velger vi naturlig nok mer. Vi elsker kvantitet, og VPN-tjenester markedsfører tjenesten deres på den måten. Vi antar bare automatisk at en tjeneste er bedre hvis den har flere servere, da kan du låse opp mer innhold.

Imidlertid er det dessverre ikke tilfelle.

Tjenester som ESPN +, DAZN, Hulu, Starz og alle andre strømmetjenester med geo-begrensninger gjør et forsøk på å forhindre VPN-tjenester i å fungere.

Hvorfor? Som de må som ellers, vil disse selskapene bryte kontraktavtalene deres der de viser innhold.

Som et resultat fungerer VPN-servere ikke bare automatisk med underholdningstjenester.

Det betyr ikke at billige VPN-tjenester med lavere kvalitet på servere automatisk er verdt det.

Mindre tilsvarer ikke automatisk kvalitet.

Det som er viktigere i dette tilfellet, er om serverne du vil bruke støtter underholdningsplattformene du vil ha tilgang til.

Er billige VPN-tjenester verdt det når det gjelder sikkerhet?

I innlegget vårt om gratis VPN-tjenester er verdt det, nevnte vi at når noe er gratis, at du har en tendens til å betale med valutaen for personvern.

VPN-tjenester er en virksomhet. De trenger å tjene penger til og med bare for å løpe.

Så hvordan kjører en tjeneste gratis og tjener penger? Ved å selge dataene dine.

Gratis VPN-tjenester samler inn logger om bruk og selger dem, i prosessen eliminerer poenget til en VPN i det første punktet.

På den annen side har betalte tjenester tidligere sagt at de ikke lagrer logger og gjorde noe som fikk en haug med høyprofilerte hackere i fengsel.

Sannheten er at mens en VPN vil holde dine personlige data trygge mot hackere rundt deg via kryptering, og vil tilby deg en annen IP for å maskere din beliggenhet, er det ofte ikke nok til å holde deg fullstendig trygg på internett.

Endre IP-adressen din? Det er flott til det lekker. Det er derfor det er viktig at klienten du bruker også har de riktige sikkerhetstiltakene på plass.

Det er her PrivateVPN kommer inn med funksjoner som IPv6 lekkasjebeskyttelse, DNS-lekkasjebeskyttelse, App Guard og Killswitch.

Er det nok da? Det kommer an på hva du leter etter.

Bedriftene som samler inn data om deg, vil fremdeles kunne vise deg annonsene du allerede ser, mens mens IP-en din kan endres, kan nettsteder samle tusenvis av forskjellige datapunkter om deg uansett. Tross alt rocker du fortsatt det samme operativsystemet, har fremdeles den samme skjermoppløsningen, og fremdeles vipper den samme nettleseren med det samme grafikkortet. Alt dette kan brukes til å identifisere deg også. Det kalles fingeravtrykk for nettlesere.

Er billige VPN-tjenester verdt det?

Vi nevnte at det er fire hovedgrunner til at folk bruker VPN-tjenester.

Svaret på om de er verdt det eller ikke, vel, det er komplisert.

Det avhenger av den spesifikke tjenesten, og det er derfor vi i PrVPNivate tilbyr en 7-dagers risikofri prøve som ikke innebærer at du må skaffe et kort. Bare registrer deg, så er du klar til å dra.

Og finn ut selv når du opphever blokkeringen av alle streamingtjenestene du vil ha tilgang til.

Skrevet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me