Er Amazon Prime verdt det i 2019 eller bør du få Netflix

Er Amazon Prime verdt det i 2019 eller bør du få Netflix

Av Michael Smolski, 2019-01-15 18:28:09 i Entertainment


Er Amazon Prime verdt det i 2019, eller bør du skaffe deg Netflix? Det er det du spør i 2019. Det raske svaret er å få begge deler, men hva hvis du bare har penger til en, eller hva hvis du bor i et land med begrensninger og bare ønsker å finne ut hvilken som vil være minst begrenset i landet ditt? Amazon Prime eller Netflix? Vi snakker om alt du trenger å vite!

Er du bare ute etter å se TV-serier og filmer?

Dette er det eneste spørsmålet de fleste trenger å bli stilt.

Netflix er foran med filmer og TV-serier på mange måter, men Amazon er mye mer enn bare om TV-serier og filmer. Amazon Prime handler om å gjøre livet ditt bedre.

Hvis du handler hos Amazon...

Handler du noen gang på Amazon Prime? Jeg har nylig kjøpt en bærbar datamaskin i USA. Det var rundt $ 40 for det kom inn så raskt som jeg trengte det. Amazon Prime? 12,99 dollar for en to-dagers levering, og ikke for levering, men for Amazon Prime månedlige abonnement. $ 38 lagres automatisk. Hvis du noen gang handler på Amazon, som du mest sannsynlig gjør hvis du bor i Storbritannia, Tyskland, USA, Canada, Frankrike og mange andre, er Amazon Prime verdt det i 2019. Netflix vil ikke gi deg show og filmer, samtidig som du sparer enorme penger på levering av produkter.

Oh, og Amazon Prime gir deg også rabatter for produkter.

Bruker du allerede en abonnementstjeneste for musikk?

Spørsmålet om er Amazon primært verdt det i 2019, eller skulle du få Netflix-tendenser avhenger i stor grad av livsstilen din. Hvis du handler hos Amazon, gir Amazon Prime mye mening da det sparer deg, hvis du ikke gjør det, sparer det ikke deg noe. Det er det samme med musikk.

Amazon Prime tilbyr også en musikktjeneste. Det er som Spotify, men med et dårligere utvalg av sanger. Hvis du lytter til noen helt unike sanger, er de kanskje ikke der. Hvis du ikke har et musikkabonnement og vurderer et, men også trenger en tjeneste som lar deg se filmer og show, er Amazon Prime verdt det i 2019 helt sikkert. Musikkbiblioteket kommer bare til å bli større, og Amazon er et selskap med mer penger enn omtrent hva som helst.

Hvis du har et budsjett og kanskje nylig har kansellert musikkabonnementet ditt eller ikke ønsker å betale for et, kan Amazon Prime være et godt valg for deg, da det gir deg musikk, med Amazon Prime. Tjenesten er imidlertid begrenset til 2 millioner sanger, per nå.

Leser du også?

Er Amazon Prime verdt det i 2019, eller bør du skaffe deg Netflix? Du må se mønsteret nå. Amazon Prime tilbyr mange måter å konsumere. Enten det er musikk, bøker eller TV-serier og filmer.

Selv om Amazon Prime ikke gir deg tilgang til det fullstendige bokbiblioteket, gir det deg fortsatt tilgang til 2 millioner bøker, og noen av dem er virkelig verdt å lese.

Noen av bøkene som er tilgjengelige er virkelig kjent over hele verden som The ONE Thing: The Surprisingly Simple Truth Behind Extraordinary Results, som for eksempel har vært nummer 1 på Wall Street Journal, NewYork Times og USA Today sammen med mange andre.

Tar du bilder?

Nok en gang har Amazon dekket deg. Det tilbyr ubegrenset lagring for bildene dine i skyen og 5 GB lagringsplass for videoene dine.

Er Amazon Prime verdt det i 2019 eller bør du få Netflix så langt innholdet går?

Den eneste grunnen til å skaffe Netflix i stedet for Amazon Prime ville være for Netflix-biblioteket.

Begge tilbyr flotte biblioteker. Som er bedre? Det er ærlig talt å si, for hvis vi måtte velge mellom det ene eller det andre, ville vi ikke kunne. Amazon Prime ser imidlertid ut til å inkludere bedre og nyere filmer enn Netflix. På den andre siden gjør Netflix en utrolig jobb med TV-serier.

Hvis du lurer på om Amazon Prime er verdt det i 2019, eller bør du få Netflix, så langt som TV-serier går, vil vi gå med Netflix på grunn av den originale serien som bare er på en så høy produksjonsstandard. Netflix gjør virkelig en utrolig jobb med det enten de er sammen med noen eller gjør det på egen hånd.

Og de har nylig skaffet seg rettigheter til noen show som ble elsket av mennesker, men som droppet som Lucifer som tidligere var på Fox. Rettighetene til Narnia-universet har også blitt anskaffet, så du kan forvente at noen TV-serier relatert til det i nær fremtid helt sikkert. Riverdale, 13 Reasons Why, The Strangest Things, sammen med den nå avlyste Sense8 & House of Cards var noen av fansens favorittprogrammer på Netflix. Og la oss ikke glemme Marvel-show som det har vært mye av.

På den andre siden har Netflix og Marvel hatt noen problemer sammen, noe som førte til at noen av showene ble kansellert. Disney og Netflix skiller seg også ut sommeren 2019 på grunn av at Disney lanserer sin egen streamingplattform. Det er noe å være klar over!

For filmer er Amazon Prime sannsynligvis et bedre valg, for TV-serier, Netflix, selv om Hulu generelt sett er den beste spilleren i TV-avdelingen generelt.

Er Amazon Prime verdt det i 2019 eller bør du få Netflix?

Hvis du ikke trenger noe Amazon Prime tilbyr, og bare leter etter show og film, er Netflix et godt valg. Helt til slutt, om Amazon Prime eller Netflix er verdt det, avhenger også av hvor du er.

I USA er begge plattformene gode, men de er begrensede i det meste av verden. Det er derfor en VPN er verdt å ha slik at du får tilgang til det du betaler for.

En VPN lar deg endre posisjonen din uten å gå noen vei, noe som betyr at hvis du er i Storbritannia og vil ha tilgang til de amerikanske serverne for å se amerikansk innhold, kan du det. Vel, avhengig av VPN.

Bare fordi en tjeneste har hundre servere, betyr ikke det noe. Det er relativt enkelt å legge til unyttige servere bare for å få deg til å se overlegen ut over andre selskaper, men hvor mange av disse serverne er til faktisk bruk for folk. En vanlig VPN-server fungerer ikke med Amazon Prime eller Netflix, noe som betyr at du kanskje har tilgang til 1000 servere, men de vil ikke ha noen verdi for deg.


Årsakene til at normale servere ikke fungerer med Netflix og Amazon Prime er at disse plattformene har blokker på plass som er der på grunn av at bestemt innhold er ment å være bare tilgjengelig på bestemte steder. Derfor trenger du dedikerte Netflix- og Amazon Prime-servere.

PrivateVPN, den har ikke hundrevis av servere, men den har flest VPN-servere der ute av alle de andre selskapene som testet av Comparitech med 5000 manuelle tester av VPN-tjenester. Ut av gjengen fungerer PrivateVPN langt på vei med flest lokasjoner! Og det fungerer selvfølgelig også med Amazon Prime, på alle plattformer. Hvis du vil ha tilgang til Netflix eller Amazon Prime fullt, er en VPN nødvendig. Ellers vil du gå glipp av innhold, selv om du er i USA som har mest innhold, men ikke har alt.

Skrevet av Michael Smolski.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me