Disney Plus VS Netflix (Det kan overraske deg)

Disney Plus VS Netflix (Det kan overraske deg)

Av Michael Smolski, 2019-05-10 17:28:47 i Entertainment


Netflix er en absolutt leder innen streamingsiden av ting, men Disney har jobbet bak kulissene i mange år, og all sin innsats går nå sammen og lager Disney Plus, muligens verdens beste streamingtjeneste med en lanseringsdato satt til 12. november..

Men er Disney Plus egentlig noe bedre enn Netflix? Det er det denne Disney Plus VS Netflix-kampen handler om.

Disney eier Marvel

Marvel spiller en viktig rolle i Disney VS Netflix-slaget. Før Disney Plus tjente både Disney og Netflix mye på samarbeidet. På den ene siden hadde Netflix filmer som folk elsket, og som også var i stand til å lage originale serier basert i Marvel-universet som folk også elsket som Daredevil. Mens han var på den andre siden, tjente Disney en enorm sum penger på å selge rettigheter til innholdet den eide og eier.

Nå som Disneys avtale med Netflix går ut sommeren 2019, kommer Netflix til å tape på en vesentlig del av innholdet som den fremdeles har, og det kommer sannsynligvis aldri til å få tilgang til det tilbake. Og det kommer til å bli en enorm hit for Netflix.

Forundring tilbyr uten tvil en av de mest populære og kjente filmseriene akkurat nå. Og boksinntektene snakker enormt om det. Avengers: Endgame tjente selv over 1,2 milliarder dollar den første helgen.

Å kunne ha tilgang til filmer som Avengers: Endgame på grunn av at Disney eier Marvel, vil være et stort salgsargument for mange. En slik vil være det faktum at TV-show fra Marvel kommer til å komme tilbake. (Disney og Netflix hadde kreative uenigheter, og en haug med Marvel-show ble kansellert.)

Disney eier Lucasfilm

Du ser nok mønstrene nå i denne Disney Plus VS Netflix-kampen.

Netflix betaler for rettigheter til å vise innhold. Disney kjøper selskaper som lager innhold.

Alle vet Star Wars, og millioner av fans var glade for å høre at den kom tilbake. Og det ser ut som Disney har langsiktige planer knyttet til Star Wars og Disney Plus med tanke på at det er i ferd med å lage en spin-off Star Wars-serie.

Disney eier det 20. århundre Fox, og vel...

Dette er Disneys siste anskaffelse, og den som faktisk setter Disney foran i Disney Plus VS Netflix-slaget.

I streamingverden handler det på mange måter om kvantitet. Disney Plus? Med Marvel, Disney og Lucasfilm kombinert kan du med en gang se at stort sett hver tittel som Disney eier er en stor produksjon, men de kombinerte tjenestene tilbyr ikke nok innhold.

Og det var derfor dette anskaffelsen av det 20. århundre Fox var utrolig viktig. Uten det ville ikke Disney Plus med Marvel og Star Wars-innholdet kunne konkurrere med Netflix. Prisen? 71,3 milliarder dollar.

Det virker sannsynligvis som mye penger, men det er den typen utgifter som gjør at Disney Plus VS Netflix-kampen blir en kamp i utgangspunktet.

Det kan virke som mye, men Disney leter ikke etter kortsiktig suksess, og når du vurderer innholdet som Disney fikk med denne avtalen, er det virkelig ikke mye. Oppkjøpet bringer også National Geographic og Fox til Disney. Det er show som Family Guy og Simpsons. Og det er filmer som Avatar med Avatar 2,3,4 og 5 som kommer i løpet av de neste 8 årene. Og hundrevis av filmer og TV-serier som allerede er godt kjent over hele planeten.

Avatar-filmene vil tjene milliarder, og FOX-biblioteket bringer TV-programmene som Disney Plus ellers hadde manglet, noe som gjør det til en grunn for folk å være med.

Netflix gjør en utrolig jobb med sine originale TV-serier

Selv om Netflix er verdsatt til omtrent samme pris som Disney, betyr det ikke at Netflix har råd til å bruke utgifter som Disney. Når det er sagt, betyr det ikke at det ikke har råd til å kjøpe selskaper for 71,3 milliarder dollar ikke at det ikke er i stand til å produsere stort innhold. Serier som Stranger Things, 13 Reasons Why, House of Cards og mange flere var og er utrolige show.

Og siden Netflix har vært med i streaming-spillet så lenge, har den en veldig stor variasjon av både originalt og ikke originalt innhold som appellerer til et bredere publikum enn produktene til slike som Fox.

Disney Plus VS Netflix avhenger av hvor du er

I starten kommer Disney Plus bare til USA. Det skyldes ikke at Disney ikke kjøpte rettigheter til innholdet i andre land siden det nå eier innholdet, men fordi det tar strømming ett skritt av gangen. Du kan forvente at Disney Plus lanseres i Storbritannia mest sannsynlig i 2020, med mange andre land som følger etter kort tid, men foreløpig har Netflix fordelen at den er tilgjengelig overalt. Problemet med Netflix? At ikke alle land har det samme innholdet.

Og det er her en VPN-tjeneste kommer inn. Med PrivateVPN kan du se Disney Plus utenfor USA ved å koble til riktig amerikansk server. Ved å bruke PrivateVPN, kan du også fjerne blokkeringen av flest mulig Netflix-regioner med PrivateVPN som støtter de fleste Netflix-regionene på markedet. Uten VPN, akkurat nå, er Netflix vinneren i Disney Plus VS Netflix-kampen. På slutten av dagen spiller det ingen rolle hvor flotte filmer eller TV-serier er hvis folk ikke kan se dem..

Men VPN-tjenester er superenkle å bruke. Du kan få det beste ut av begge ved å bruke en! Det er veldig enkelt å prøve det ut!

Disney eier mange andre plattformer

Med Disney som både eier deler av Hulu og ESPN +, og med Disney Plus som koster bare $ 6,99 per måned, tilbyr Disney kanskje en pakkeløsning som består av de tre plattformene som gir mulighet for enda flere TV-serier og også introduserer sport på internett til en pris av kanskje Netflix eller bare litt høyere og gjør det til et veldig attraktivt alternativ for mange.

Dette er noe som Amazon gjør med Amazon Prime når de tilbyr Amazon Prime brukere en haug med forskjellige tjenester i en pakke.

Disney Plus vs Netflix - Who's the Winner?

Vi fortalte deg at dette kan overraske deg! Akkurat nå ser det ut som Disney Plus kan være den største konkurrenten som Netflix noensinne har hatt. Og det blir bare halvparten av prisen på Netflix. Selvfølgelig er det ikke akkurat ute ennå, og TV-programmene den fungerer på kan ende opp i gjennomsnitt, men vi kan ikke benekte det enorme biblioteket med respekterte filmer og viser at det kommer til å ha det når det lanseres.

Skrevet av Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me