Den beste VPN-tjenesten i Storbritannia for 2018

Den beste VPN-tjenesten i Storbritannia for 2018

Av Michael Smolski, 2018-09-19 18:41:17 i VPN-tjeneste


Leter du etter den beste VPN-tjenesten i Storbritannia for 2018? Avhengig av hvem du er, vil dine behov og funksjoner som trengs, variere. Den beste VPN-tjenesten i Storbritannia kan bli sett på som noe annerledes av vennen din. Det handler om dine behov. Og det betyr at den beste VPN-tjenesten skal ha alt som en bruker måtte trenge. Ellers er det bare den beste VPN-tjenesten i Storbritannia for noen mennesker.

Så hva er den beste VPN-tjenesten i Storbritannia for 2018? Og hva er funksjonene den tilbyr?

Å ikke være amerikansk eller britisk holder deg trygg

Det er ikke bare disse to landene som ikke vil sikre deg fullstendig hvis du bruker en VPN-basert i disse, men det er de to største aktørene når det kommer til VPN-markedet og mangel på sikkerhet.

Regjeringer har for mye kontroll over personvern og sikkerhet i disse markedene, noe som betyr at hvis du skulle gjøre noe som ikke stemmer, kan dataene dine sendes til noen, og du kan bli fanget.

Selvfølgelig skal du ikke gjøre noe som ikke stemmer, men en VPN er der for å holde deg helt sikker uavhengig av intensjonene dine. Den beste VPN-tjenesten i Storbritannia for 2018 trenger å levere sikkerhet, spesielt i en verden der personvern er en så stor bekymring.

PrivateVPN? Den leveres med en 2048-biters kryptering med AES-256, som er det høyeste krypteringsnivået på markedet. Det er ikke et eneste menneske som har råd til å gå forbi det.

Men det er ikke nok. Mange VPN-selskaper fører logger, selv om de påstår at de ikke gjør det. Sannheten kommer ut når noen blir arrestert. PrivateVPN er et svensk selskap som må følge strenge svenske personvernlover. Selv om vi brydde oss om hva du gjør, kunne vi ikke lovlig vite det. VI OPPBEVARER IKKE LOGGER!

Hva hvis en VPN slutter å jobbe?

Det vil neppe skje, men usannsynlige ting skjer hele tiden. Bedre trygg enn beklager. Hvis den beste VPN-tjenesten i Storbritannia for 2018 består av sikkerhet for deg, er dette et must.

PrivateVPN tilbyr en IPv6 lekkasjebeskyttelse, noe som betyr at hvis du noen gang er koblet fra uansett årsak, er du fremdeles sikker ettersom internett også kobler ut, noe som betyr at dataene dine ikke lekker.

Servers Matter når det gjelder den beste VPN-tjenesten i Storbritannia

Etter sikkerhet leter du etter servere. Du leter etter en VPN som har servere i landene som tilbyr noen spesielle tjenester du ikke får tilgang til. PrivateVPN tilbyr 56 forskjellige serverplasseringer og telling. Og det er mer enn nok for 99% av brukerne, ettersom landene som ikke er ofte er steder med lite internett og intet eksklusivt innhold likevel.

Den beste VPN-tjenesten i Storbritannia for 2018 skal kunne samarbeide med Hulu, Netflix og Amazon Prime, sammen med slike som BBC, og PrivateVPN gjør det.

Du vil også ha fart

Å være koblet til en VPN-server er bra, men du vil også ha hastighet. Å kunne se amerikanske Netflix i Storbritannia er bra, forutsatt at du kan se at Netflix i god kvalitet.

Og VPN-tjenester har et dårlig rykte for hastighet fordi de fleste selskaper kjøper internettkapasiteten sin fra vertssteder bare i stedet for IP-transittleverandører. PrivateVPN kjøper internettkapasitet hovedsakelig fra bare IP-transittleverandører direkte slik at du kan bruke internett uten grenser som vertssteder vil gi.

Hvem vil betale mye?

Jo flere funksjoner du får, jo mer betaler du. Ikke sant?

Og det betyr at den beste VN-tjenesten i Storbritannia for 2018 kanskje ikke er den som tilbyr alt, som om du ikke har råd, det er ikke den beste tjenesten, er det?

PrivateVPN tilbyr den beste avtalen når det gjelder VPN-tjenester som valgt av BestVPN.

Åh, og vi er så sikre på at du vil være fornøyd med det vi tilbyr at vi tilbyr full refusjon for de første 30 dagene hvis du ikke er fornøyd.

Og til slutt, hvis du noen gang har noen problemer, vant kundeservicen vår også en pris for det som valgt av vpnMentor.

“PrivateVPN er som en boutique-VPN; når du vil føle at noen bryr seg om deg og lytter til dine behov, kan du stole på dem. ”

Den beste VPN-tjenesten i Storbritannia for 2018

Den beste VPN-tjenesten i Storbritannia for 2018 trenger å gi sikkerhet og ikke bare si at den gjør det. Ikke stol på oss på det, stol på loven vår. Det må også gå raskt, hvorfor skulle du bremse deg ned i 2018? Filer blir større og større. Den store faktoren er også prisen, hvor mye betaler du for det du får? Dette er hva PrivateVPN handler om. Tilbyr funksjoner til en god pris. Det beste fra begge verdenene.

Hvordan registrerer du deg? Klikk på Kjøp-knappen øverst til høyre på nettstedet, etterfulgt av å gå gjennom vår 30-sekunders registrering. Til slutt, last ned vår klient og oppgi informasjonen din, og det er det.

Skrevet av Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me