Den beste VPN for Windows 10 bærbare datamaskiner

Den beste VPN for Windows 10 bærbare datamaskiner

Av PrivateVPN, 2018-11-01 17:10:01 i Business


Leter du etter den beste VPN-en for Windows 10-bærbare datamaskiner, enten du er forretningsbasert eller underholdningsbasert? Det er noen få ting å se etter, og hvis VPN-leverandøren du vurderer ikke har disse funksjonene, vel, bør du virkelig vurdere å vurdere den leverandøren på nytt.

Hvis du bryr deg om sikkerhet, er kunsten i innstillingene

Den beste VPN-en for Windows 10-bærbare datamaskiner så langt sikkerheten går uavhengig av sikkerhetsfunksjonene er bare flott hvis den lar deg beskytte deg selv nøyaktig slik du vil beskytte deg selv.

Windows 10 er ikke alltid pålitelig. Hva om en VPN-tjeneste krasjer? Det skulle ikke riktig, men hva om det gjør det? Er du villig til å ta en risiko med dataene dine? Datamaskiner på fly verdt hundrevis av millioner gjør feil. Er datamaskinen din så flott at du fullt ut vil stole på den?

Hvis du er ute etter den beste VPN for Windows 10 bærbare datamaskiner, trenger du en VPN som vil drepe det du vil beskytte hvis noe skjer.

For eksempel, hvis du torrenser, og vil at appen skal stenge hvis noe skjer, kommer PrivateVPN med en Application Guard-funksjon som vil slå av en spesifikk app hvis VPN slutter å fungere.

Det er også en IPv6 lekkasjesikringsfunksjon slik at IP-en din ikke kan lekke ut ved et uhell. Kill Switch slår også av internettforbindelsen din hvis VPN-en slutter å fungere.

Funksjoner som det sørger for at du er fullstendig beskyttet, og hvis sikkerhet er din bekymring og du leter etter den beste VPN for Windows 10 bærbare datamaskiner, er det det du trenger å se etter.

Og hvis du reiser mye og vil være i land som Kina, er Stealth VPN også veldig viktig for at den kinesiske regjeringen ikke skal finne ut at du bruker en VPN.

Sikkerhetsfunksjoner Materiale

Den beste VPN-en for Windows 10-bærbare datamaskiner kan ikke bare ha sikkerhetsfunksjoner i klienten, siden den trenger beskyttelse i utgangspunktet. PrivateVPN leveres med 2048-biters kryptering med AES-256. For å si det enkelt, den høyeste kvaliteten som er tilgjengelig på markedet. Kanskje bruker du en åpen Wi-Fi i Starbucks og blir utsatt for at folk i det samme nettverket får tilgang til det du får tilgang til i nettleseren din. Kanskje det er på bussen din eller på skolen din. Uansett er det viktig med kryptering og nivået vi gir, det brukes av militæret. Du får også velge mellom 3 OpenVPN, PPTP & L2TP-tilkoblinger.

Det kombinert med sikkerhetsfunksjonene til PrivateVPN kan gi full beskyttelse på internett uansett hva du gjør. Men hvis du er ute etter den beste VPN-en for Windows 10-bærbare datamaskiner, må du også vurdere noe annet.

Plasseringen av VPN-tjenestemessige spørsmål

Se for deg at du hadde alle disse sikkerhetsfunksjonene og så flott kryptering, og alt dette var for ingenting fordi en VPN-tjeneste ga informasjonen din bort fordi de var presset. Det skjer.

En tjeneste som er ment å beskytte, kan få deg i problemer...

Hvordan? Ved å lagre logger som kan eksponere hva du gjør.

Hva er den eneste måten å unngå denne potensielle situasjonen?

Ved å bruke en tjeneste som lovlig ikke kan lagre logger som mens et selskap kan oppgi noe, betyr det ikke at det er sant. Ikke stol på selskapet, stol på loven. Og Sverige har noen utrolige personvernlover som andre land bør lære av. De mener også at PrivateVPN ikke kan lagre logger og bruke dem mot deg.

Den beste VPN-en for Windows 10-bærbare datamaskiner trenger en rekke servere

Og ikke bare servere, men servere som fungerer med underholdningsplattformer.

Sikkerheten er stor, men et stort flertall av mennesker bryr seg om å se deres amerikanske Netflix, og deres DAZN sammen med Hulu.

PrivateVPN kommer med 57 serverplasser. Unntatt, ikke fall for antall lokasjoner. Det handler om hvor mange servere som jobber med forskjellige plattformer. Det er det VPN-selskaper aldri nevner. Og du faller for antall spill.

Den beste VPN-en for Windows 10-bærbare datamaskiner trenger å støtte alle underholdningsplattformene du vil bruke. PrivateVPN støtter ikke bare amerikanske Netflix. den har de mest fungerende Netflix-stedene. Se, amerikanske Netflix har mest innhold, men den har ikke alt. Derfor støtter PrivateVPN steder som Sverige og Spania blant titalls andre for Netflix.

Og vi støtter DAZN som er som Netflix for live sport. Amazon Prime & Hulu? Det har vi også.

Ikke fall for servere. Fall for hva serverne støtter!

Den beste VPN-en for Windows 10 bærbare datamaskiner trenger for å opprettholde nåværende hastigheter

VPN-tjenester elsker å snakke om å gjøre internett raskt. Med mindre internettleverandøren med vilje bremser bestemte nettsteder, vil ikke en VPN gjøre internett raskere. Det kan gjøre det tregere om internettkapasiteten kommer fra leverandører i stedet for IP-transittleverandører. Se opp for det.

Den beste VPN for Windows 10 bærbare datamaskiner?

Sikkerhet betyr noe om det er kryptering eller funksjonene. Og hvis du er i land som Kina, trenger du helt sikkert Stealth VPN. Du vil også ha underholdning, og for det trenger du servere som støtter tjenester, og det bremser deg heller ikke. PrivateVPN? Det gjør det.

Klar til å prøve oss?

Skrevet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me