Den beste VPN for underholdning (det du trenger å se på)

Den beste VPN for underholdning (det du trenger å se på)

Av Michael Smolski, 2019-06-25 22:27:00 i Entertainment


Folk får VPN-tjenester av alle forskjellige årsaker, og avhengig av årsaken vil den beste VPN-en for deg variere. Men hvis du leter etter den beste VPN-en for underholdning, er det noen få viktige elementer du trenger å se på som kanskje ikke betyr så mye når det gjelder å bruke en VPN til sikkerhetsformål, som er avgjørende når det gjelder underholdning.

Se ikke på antall hvis du ser etter den beste VPN-en for underholdning

Dette er den største feilen folk gjør når de ser etter den beste VPN-en for underholdning. Folk antar at mer er bedre, og det er dessverre ikke sant i de fleste tilfeller.

Spesielt når det gjelder VPN-servere.

PrivateVPN har 150+ serverplassering i 60 land. Det er mange tjenester som har mye flere servere tilgjengelig, men det er PrivateVPN som støtter de fleste Netflix-regionene på markedet.

Og det er fordi det ikke er nok å legge ut en server. Tjenester som Hulu gjør kontinuerlige anstrengelser for å forhindre at VPN-tjenester fungerer. Hvis en server ikke har nok kvalitet, fungerer den ikke med underholdningsplattformer.

Det er lett å falle i fellen å søke en tjeneste med flere servere, men hvis det er noe du tar ut av dette, enten du går for PrivateVPN eller ikke, er det at kvaliteten er den viktigste når det kommer til underholdning.

Den beste VPN-en for underholdning trenger å støtte plattformer som Hulu, HBO, Netflix, DAZN, sammen med mange andre. PrivateVPN konkurrerer ikke med andre når det gjelder servermengde, men det slår andre når det kommer til støttetjenester som folk ønsker å bruke.

Speed ​​Matters

De fleste VPN-tjenester unnlater å nevne at hvis internett først og fremst er dårlig, vil du ha problemer med å streame. Med mindre internettleverandøren målbevisst bremser opp visse nettsteder, vil ikke Internett bli raskere når du strømmer.

Når det gjelder hastighet, er det her kvaliteten på serverne kommer inn igjen. Spesielt når det kommer til streaming sport på slike som DAZN. Å se en kamp som går på pause hvert 30. sekund, er ikke hva noen sportsfan ønsker. Spesielt hvis du inviterer vennene dine til å se på.

Latency, som er hvor lang tid det tar før data reiser fra hjemmet til en server, er en stor faktor når det kommer til direkteavspilling. Hva gjør PrivateVPN med det? Den investerer i mesteparten av internettkapasiteten sin fra IP Transit Providers direkte. Det resulterer i lavere latenstid og mye raskere streaming, uten de veldig irriterende pausene som alltid har en tendens til å skje når teamet ditt skal score.

Jo lenger borte du er fra VPN-serveren du vil koble til, desto høyere er forsinkelsen, men når det kommer til ting du trenger å se på når du leter etter den beste VPN-en til underholdning, der internettkapasiteten kommer fra er viktig. Og hvis det ikke er nevnt, er det mest sannsynlig bare å lage vertsider. Det skal fungere for standard Netflix, men når det gjelder Netflix i 4K eller live streaming med Hulu, vil det ikke være nok.

Støtte over hele verden er avgjørende i regioner som ikke er VPN-vennlige

Den beste VPN-en for underholdning er bare den beste hvis den fungerer.

Land som Kina har VPN-forbud som forhindrer VPN-tjenester i å fungere, og som et resultat gjør det umulig å bruke slike som Hulu i Kina, selv med en VPN slått på.

Det er fordi VPN-tjenester generelt sett er lett å oppdage fordi de er forskjellige sammenlignet med annen trafikk på internett. Hvis Kina erkjenner at du bruker en VPN, vil det forhindre at internett fungerer til du slutter å bruke den. Og det er her Stealth VPN kommer inn.

Stealth VPN smelter sammen med normal trafikk, og betyr at når du bruker den, vil du kunne få tilgang til underholdning du vil ha tilgang til.

Noe å huske på når det gjelder Stealth VPN er imidlertid at det bremser Internett sammenlignet med å bruke en standard VPN, så det er kanskje ikke ideelt for all live streaming, avhengig av internetthastigheter i utgangspunktet.

Den beste VPN for underholdning

Hvor mange servere en VPN har har ikke noe å si om de ikke fungerer med underholdningsplattformer du vil ha tilgang til. Den beste VPN-en for underholdning trenger å støtte det du vil se, og den trenger å gjøre det uten å bremse forbindelsen til det punktet du trenger å vente til enhver tid.

Enten du velger å prøve PrivateVPN eller ikke, dette er tingene du må se på når du leter etter den beste VPN for underholdning.

Skrevet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me