Den beste VPN for Amazon Fire TV Stick for Entertainment

Den beste VPN for Amazon Fire TV Stick for Entertainment

Av Michael Smolski, 2018-12-23 09:59:20 i Entertainment


Det er noen gode VPN-tjenester når det kommer til mobile enheter og bærbare datamaskiner, men Amazon Fire TV Stick er en enhet for underholdning, og det er her VPN-er kommer mest nyttig for folk flest. Bortsett fra, det er ikke så mange gode VPN-tjenester der ute for Amazon Fire TV Stick. Og på slutten av dagen, ønsker vi bare å se på alt mulig innhold. Men spørsmålet er hva som er den beste VPN-en for Amazon Fire TV Stick som kan tillate oss å se på alt mulig?

Noe "godt nok" vil ikke være nok, fordi du en gang trenger den andre plattformen som ikke er tilgjengelig på den VPN, det er da en VPN vil svikte deg. Derfor trenger du det beste. Men hva krever det beste?

Netflix Access er viktig, men gir bare grunnleggende tilgang

Omtrent alle med internettilgang vet om Netflix. Du bruker sannsynligvis også den og har tilgang til den. Men hva kan du se på? Hvis du er i USA, får du mest mulig Netflix-innhold. Flott. Bortsett fra, du får fremdeles ikke alt innholdet på Netflix fordi selv landene som ikke har alt, har noe eksklusivt, som USA ikke bare har fordi noen allerede har rettigheter til det.

Hvis du vil ha den beste VPN-en for Amazon Fire TV Stick så langt som du får tilgang til alt tilgjengelig Netflix-innhold, er PrivateVPN ditt beste skudd. Ikke alle tjenester støtter Netflix med sine amerikanske servere, men når de gjør det, er det ofte det. Ikke alt handler om USA. Den beste VPN-en for Amazon Fire TV Stick bør ikke støtte bare amerikanske servere. Og PrivateVPN gjør det ikke. Enten du vil ha tilgang til det thailandske, koreanske, svenske, britiske, spanske eller amerikanske Netflix bare for å nevne noen, med PrivateVPN, kan du.

Men du får sannsynligvis ikke VPN bare for Netflix.

Den beste VPN-en for Amazon Fire TV Stick må også støtte Hulu

Netflix er flott, og de originale TV-programmene den har er virkelig enestående. Selv å se intros er ofte fascinerende for eksempel med Daredevil, men Hulu ligger foran Netflix så langt som TV-serier som ikke er produsert av Netflix..

Du kan se de fleste TV-seriene som sendes på TV et døgn etter at de har sendt ut. Og noen mennesker foretrekker det mye mer enn Netflix. Men tilgang til Hulu er et problem for de fleste. Nå har vi flere blogger om Hulu, så pass på å sjekke dem ut, for det er ikke så enkelt som en VPN hvis du er utenfor USA, men PrivateVPN, vel, det fungerer med Hulu også.

Og for mange mennesker, som kunne få tilgang til alt Netflix-innhold og Hulu-innhold, ville det gi den beste VPN-en for Amazon Fire TV Stick.

Hvis du elsker sport, er DAZN en plattform for deg, men de fleste VPN-tjenester støtter ikke det...

DAZN er et selskap i Storbritannia som ironisk nok ikke jobber i Storbritannia, men som jobber på steder i Canada, og la oss bare si at det er som Netflix, men live og for sport. Du betaler en liten sum per måned, og du kan se de fleste ligaene i de fleste idretter. Dette inkluderer Champions League for fotball (fotball) og NFL.

Problemet med DAZN er at det er enda vanskeligere å konfigurere enn Hulu, men vi har også flere innlegg dedikert til det, så bare sjekk dem ut.

DAZN er imidlertid enda mindre støttet enn Hulu, ettersom de fleste ikke er klar over det ennå, og på grunn av det faktum at det ofte er mye mer å tape på andre selskaper med eksklusive rettigheter til å streame kamper, hvis folk kan se det på DAZN i et land der DAZN ikke er tilgjengelig.

PrivateVPN har imidlertid en fungerende DAZN-server, men det er bare en del av problemene du kan lese om hvordan du løser på bloggen vår..

Amazon Prime er også viktig for noen

Dette er en plattform som har fått mer relevans det siste året. Det er en stor konkurrent til Netflix, og vel, det er fra et selskap med enorme, massive ressurser.

Det er mye lettere å få tilgang til enn Hulu og DAZN, men samtidig er noe innhold eksklusivt for USA, og for det har vi Amazon Prime-servere også.

Og hvis du bryr deg om BBC og ITV, har vi deg dekket for!

Den beste VPN-en for Amazon Fire TV Stick for underholdning trenger ikke hundrevis av servere. Det den trenger er servere som støtter hver plattform du ønsker, og PrivateVPN, den støtter de fleste tilgjengelige underholdningsplattformer.

Akkurat som BBC og ITV.

Den beste VPN for Amazon Fire TV Stick

PrivateVPN? Skulle det være ditt valg?

Det er opp til deg, men hvis du virkelig bryr deg om å få mest mulig underholdning ut av din Fire TV Stick, er det kanskje det beste skuddet ditt.

Og du har en 30-dagers pengene tilbake-garanti, så sjekk den ut, og velg deretter.

PS! PrivateVPN er ikke ansvarlig for at du ser for mye innhold på grunn av tilgangen vi gir med serverne våre.

Skrevet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me