Den beste VPN-en for Windows 10-bærbare datamaskiner i 2019

Den beste VPN-en for Windows 10-bærbare datamaskiner i 2019

Av Michael Smolski, 2019-01-15 09:19:18 i Business


2019 er her, og det bringer spørsmålet om hva som er den beste VPN for Windows 10 bærbare datamaskiner i 2019, og hva som skal til for å kalle noe det beste i 2019.

I dette innlegget bryter vi ned noen av må-ha-funksjonene for å kalle en VPN den beste VPN for Windows 10 bærbare datamaskiner i 2019.

Den beste VPN-en for Windows 10-bærbare datamaskiner i 2019 må tilby servere som lar deg få tilgang til alt innhold du vil ha tilgang til

Det er her mange mennesker gjør en feil. De faller i fellen med å lete etter flest mulig servere. Den beste VPN for Windows 10-bærbare datamaskiner i 2019 er ikke den som tilbyr flest servere, det er den som tilbyr mest fungerende servere.

PrivateVPN tilbyr deg ikke tusen servere for eksempel, men det tilbyr deg de mest fungerende Netflix-serverne på markedet. Og det bestemmes av riktige tester bestående av 59 store VPN-tjenester med 5000 manuelle tester utført av Comparitech. PrivateVPN tilbyr også DAZN og Hulu-støtte. Amazon Prime? Du har det også. BBC iPlayer? Vi har deg dekket også. Polske plattformer? Jepp.

Den beste VPN for Windows 10-bærbare datamaskiner i 2019 er ikke den som har flest servere, men den som lar deg få tilgang til mest med disse serverne..

Den beste VPN-en for Windows 10-bærbare datamaskiner i 2019 består av sikkerhetsfunksjoner som holder deg fullstendig beskyttet

Bortsett fra å kunne få tilgang til innhold på andre steder, er formålet med en VPN å holde deg trygg, fullt trygg.

Og kryptering gjør det, selv om det ikke er på det høyeste nivået som med PrivateVPN med 2048-biters kryptering med AES-256. Men å ha kryptering er ikke nok.

Gi du bort personlig informasjon når du registrerer deg hos en VPN-leverandør? PrivateVPN ber ikke om informasjon om deg. Og det holder ikke med logger.

Vi vet ikke hvorfor du leter etter den beste VPN for Windows 10-bærbare datamaskiner i 2019, men vi vet at logger kan eksponere deg, og at VPN-selskaper ga bort informasjon selv når de uttalte at de ikke samler inn logger, før. PrivateVPN er et svensk selskap, og det er ikke i stand til å samle logger på grunn av svenske personvernlover.

Kill Switch-funksjonen er viktig for å forhindre eksponering hvis VPN-en din slutter å fungere som den mest sannsynlig ikke vil, men bedre å være trygg enn beklager. Application Guard fungerer på samme måte som Kill Switch, bortsett fra det for apper. IPv6 & DNS Lekkasjebeskyttelse forhindrer lekkasjer av data. Har VPN-klientene du ser på det? Hvis ikke, er du ikke helt trygg.

Og hvis du ikke er helt trygg, er du ikke trygg i det hele tatt. Du leker bare med ild.

Den beste VPN-en for Windows 10-bærbare datamaskiner i 2019 bremser deg ikke

Hvis en tjeneste lover å gjøre internett raskere, med mindre internettleverandøren bremser deg ned på visse nettsteder med vilje, vil ikke en VPN gjøre internett raskere.

På den ene siden har vi VPN-tjenester som lover å gjøre internett raskere. På den andre siden har vi brukere som klager over at VPN-tjenester gjør internett saktere.

Hvilken er det?

En god VPN-tjeneste gjør det ikke raskere. Den vil holde den i samme hastighet som du allerede har. Hvis internett suger akkurat nå, kan du være trygg, det vil sannsynligvis suge etter at du har koblet deg til en VPN.

Gratis tjenester er det største problemet når det gjelder VPN-hastigheter. Og noen betalte er ikke langt unna.

Årsaken til at PrivateVPN er den beste tjenesten for Netflix, er ikke bare fordi den har fungerende servere. Det er også fordi de er raske. Og det skyldes at PrivateVPN kjøper serverne sine fra IP-transittleverandører, mens en stor mengde VPN-tjenester bare kjøper det fra hosting-nettsteder som er billigere, men ofte mye tregere.

Den beste VPN for Windows 10 bærbare datamaskiner i 2019 Leveres med Stealth VPN

Stealth VPN er ikke nødvendig av alle.

Hvis du imidlertid skal til et land med sensur, er det da det blir ekstremt nyttig.

En standard VPN kan oppdages som VPN. Og når et land som har forbud mot VPN-tjenester oppdager at en VPN blir brukt, vil det uansett blokkere de blokkerte nettstedene. Stealth VPN smelter sammen slik at ingen noen gang vet at du bruker en VPN.

Hvis du leter etter den beste VPN-en for Windows 10-bærbare datamaskiner i 2019, er det noe du bør vurdere. Og PrivateVPN har Stealth VPN tilgjengelig.

Den beste VPN for Windows 10-bærbare datamaskiner i 2019 er ikke gratis

Når noe er gratis, betaler du med valutaen for personvern. Dataene dine er ofte verdt mye mer penger enn et abonnement på de fleste selskaper.

Gratis VPN-tjenester er langt mer sannsynlig å eksponere dataene dine på grunn av at de ikke har de sterkeste sikkerhetsfunksjonene, og ofte ikke fungerer på grunn av det høye brukerforholdet. Glem å bruke tjenester som Netflix også.

Gratis VPN-tjenester fungerer på skolene for å omgå blokker satt av en skole. De jobber for enkle ting som det. Og hvis du leter etter den beste VPN-en for Windows 10-bærbare datamaskiner i 2019, er det ikke det du leter etter.

Det er det den beste VPN-en for Windows 10-bærbare datamaskiner i 2019 trenger

Du trenger servere som fungerer med tjenestene du vil bruke. Sikkerhetsfunksjoner betyr noe, og hvis du er i land med sensur, er Stealth VPN viktig. Alt dette mens du holder alt på den hastigheten du allerede har.

PrivateVPN gjør alt dette. Til en brøkdel av kostnadene for andre tjenester som kan tilby mange servere, men som tilbyr servere som ikke er til nytte for folk flest.

Prøv oss, så får du se. Og hvis du ikke gjør det, blir du støttet av en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Skrevet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me