Den beste VPN-en for Samsung Galaxy Note 9

Den beste VPN-en for Samsung Galaxy Note 9

Av Michael Smolski, 2018-08-25 00:58:41 i Business


Leter du etter den beste VPN-en for Samsung Galaxy Note 9? Tross alt er den nye enheten din et dyr som er designet for arbeid.

512 GB lagring. Et micro SD-kort for enda mer lagring. Et enormt batteri på 4000 mAh med en like massiv 6,4-tommers skjerm som kommer med opptil 8 GB ram og en octa-core prosessor.

Note 9 er en enhet som kan håndtere arbeid som de fleste bærbare datamaskiner ikke kunne ha gjort for 8 år siden. Og det betyr at du enten vil jobbe med den, eller at du vil bruke storskjerm for underholdning, uansett, for å utnytte begge deler, trenger du den beste VPN-en til Samsung Galaxy Note 9.

Den beste VPN-en for Samsung Galaxy Note 9 må støtte mer enn bare amerikansk og Storbritannia Netflix

Hvem trenger TV når du har en 6,4 ”telefon? Det er en optimal størrelse for underholdning, enten du er i sengen, reiser eller på et kontor. Du kan kalle det en bærbar TV, bortsett fra med en skjerm som er bedre enn den som er tilgjengelig for en liten TV.

Du vil mest sannsynlig se på Netflix eller lignende. Den beste VPN-en for Note 9 kan ikke bare ha servere i USA for Netflix. Amerika har mest Netflix-innhold, men det har ikke alt innholdet. For eksempel er ikke strøm tilgjengelig på amerikanske Netflix. I stedet må du betale mye for å se det i USA. Hvorfor hvis du bare kan få en VPN i Europa til å være en dag bak utgivelsesdagen og se den på Netflix med ditt nåværende abonnement?

PrivateVPN er den beste VPN-en for streaming av filmer og TV-serier, fordi den erkjenner at det er mer enn bare USA og Storbritannia så langt underholdningen går. For eksempel har Sverige noe eksklusivt innhold, og PrivateVPN tilbyr også servere som jobber med Netflix der!

Oh, og ja, "fungerende" servere.

Den beste VPN-en for Samsung Galaxy Note 9 kan ikke bare tilby servere i land. De må jobbe både med Hulu og Netflix. Og de to selskapene gjør kontinuerlig betydelig for å forhindre at VPN-tjenester fungerer på grunn av presset fra selskapene som gir rettigheter til innhold, noe som resulterer i at mange servere ikke fungerer på grunn av at de aldri har blitt sjekket. Vi gjør sjekkene våre!

Den beste VPN-en for Samsung Galaxy Note 9 må være rask!

PrivateVPN hevder ikke at det kommer til å gjøre internett raskere. Ethvert VPN-selskap som hevder at det gjør internett raskere, lyver som om ikke internettleverandøren begrenser bestemte nettsteder, bør internett fungere omtrent det samme med en VPN. Hvis internett suger på grunn av din beliggenhet, vil det fortsatt suge med en VPN.

Det PrivateVPN imidlertid gjør er at de kjøper mesteparten av internettkapasiteten sin fra IP-transittleverandører direkte i stedet for hosting. Og det gjør en enorm forskjell ettersom det ikke er noen begrensninger som et vertsfirma har plassert. Og hvis du er ute etter den beste VPN-en for Samsung Galaxy Note 9, vil du selvfølgelig ha fart. Uansett hastighet du har nå, bør du også ha når du bruker tjenesten vår!

Det må også fungere overalt

Enkelte land blokkerte bruken av VPN. Den beste VPN-en for Samsung Galaxy Note 9 betyr ingenting hvis VPN-en ikke fungerer når du drar til De forente arabiske emirater, Iran eller Kina.

Derfor kommer PrivateVPN med Stealth-modus. En VPN beskytter deg. Vel, Stealth-modus beskytter en VPN. Normalt er det måter å oppdage om en VPN får tilgang til et nettsted eller en tjeneste, men Stealth-modus lar deg omgå det.

Hvis du er ute etter den beste VPN-en for note 9, bør du vurdere kundeservice for!

Forskjellen mellom gode og de beste selskapene? Oftest er det forskjellen i kundeservice.

Ofte blir en bruker forvirret og kan ikke finne ut noe som er foran dem, og det er der kundeservice kommer inn hvis den til og med er der. PrivateVPN har ikke bare kundetjenester. Det er også valgt kontinuerlig som den beste tjenesten for kundeservice. Ikke ta det fra oss, ta det fra vpnMentor.

“PrivateVPN er som en boutique-VPN; når du vil føle at noen bryr seg om deg og lytter til dine behov, kan du stole på dem. ”

Du må holde forretningsforholdene dine fortrolige

Vet du hvorfor de fleste bærbare datamaskiner er så begrensede når det gjelder bruk? For å holde ting konfidensielt. Et datainnbrudd kan koste selskapet du jobber for eller drive massivt. Og telefoner? Vel, hvis du jobber med note 9, bør det være konfidensielt. Og så er det også meldingene, skjermdumpene, bilder, notater, passord og alle disse dataene kan bli oppfanget, og å faen, vi har mange ting på telefonene våre som vi ikke ønsker at andre skal se.

Derfor kommer PrivateVPN med 2048-biters kryptering med AES-256, som er det høyeste krypteringsnivået som er tilgjengelig på markedet. Og ikke bare det. Som et svensk selskap kan vi tilby kunder det amerikanske selskaper ikke kan. Full privatliv. Hvordan? Ved å følge loven.

Vi er et svensk selskap og vi må følge svenske lover som er designet med tanke på personvern. Det betyr at vi ikke kan lagre noen logger.

Vi sier ikke bare at som noen gjorde før vi ga logger, vi ganske enkelt ikke kan lagre noen logger for å overholde lovene våre, og når det gjelder den beste VPN-en for Samsung Galaxy Note 9, så langt som personvern er bekymret, ingen logger er et must ettersom logger ødelegger personvernets formål.

Den beste VPN-en for Samsung Galaxy Note 9

Samme hastighet. Full beskyttelse. Tilgjengelig over hele verden. Dette er hva PrivateVPN tilbyr.

Bli med oss ​​nå.

Skrevet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me