Den beste VPN-en for Netflix, Hulu, Amazon Prime og DAZN for 2019

Den beste VPN-en for Netflix, Hulu, Amazon Prime og DAZN for 2019

Av Michael Smolski, 2019-01-10 18:12:51 i Entertainment


Vil du se Netflix, Hulu, Amazon Prime, DAZN, og kanskje til og med BBC iPlayer i 2019 uavhengig av hvor du befinner deg? Det er hva en VPN vil hjelpe med. Unntatt hvis du vil ha tilgang til mer enn en av disse eller alle disse, de fleste VPN-tjenester vil svikte deg da de jobber med noen tjenester, men ikke alle. Men hva er den beste VPN for Netflix, Hulu, Amazon Prime og DAZN for 2019?

Den beste VPN-en for Netflix kan ikke bare ha servere i USA

Dette nettstedet kalt Comparitech gjorde over 5 000 manuelle tester på 59 VPN-tjenester der ute for å teste hvilke VPN som var best for Netflix når det gjelder enhetene den jobbet med, så vel som steder. PrivateVPN fikk 21 arbeidende Netflix-regioner i testen, noe som knuste konkurransen som den eneste med over 20 arbeidsregioner.

Du spør kanskje hvorfor trenger du 21 arbeidsregioner hvis det amerikanske Netflix har mest innhold. Og det er et flott spørsmål. Amerikanske Netflix har riktignok mest innhold, og det fungerer på 43 av de 59 testede VPN-tjenestene, men hvilke plattformer skal du se på?

Ikke alle tjenester støtter amerikanske Netflix, og ikke alle støtter alle plattformer, noe som betyr at selv om en viss tjeneste kan fungere i USA, kan den kanskje ikke fungere i USA på Android-enheter for eksempel, hva Netflix angår.

PrivateVPN støtter de fleste regioner, men også gjennomgående de fleste plattformene i alle disse testene.

Åh, og angående de 21 støttede regionene. USA har kanskje mest innhold, men det har ikke alt. Hver region har noe unikt innhold som andre steder ikke har. Og det er derfor det å ha en tjeneste som støtter mest, betyr noe.

Og hvis du leser testen, vil du se at disse testene ble utført på en måte som at hvis en tjeneste ikke ga ensartede hastigheter, vil det ikke telle noe som betyr at hvis du ikke vil vente på at innholdet skal bufres, også har du dekket Og vel, vi visste og skrev om det før disse testene ble avslørt.

Vi kjøper tross alt vår internettkapasitet fra IP-transportleverandører.

Men du er her for den beste VPN for Netflix, Hulu, Amazon Prime og DAZN for 2019.

Den beste VPN for Hulu for 2019

Hvis du er ute etter den beste VPN for Hulu, trenger du bare en tjeneste som støtter amerikanske servere, da Hulu bare fungerer i USA, og vel, i Japan, men det er bare for japanske show.

Det er mye mer komplisert å sette opp Hulu enn å sette opp Netflix. Derfor har vi guider på det, men hvis du er ute etter den beste VPN-en for Hulu, er det to ting som betyr noe. Hastighet og en fungerende server.

PrivateVPN tilbyr flere fungerende servere for Hulu, men du trenger bare en. Så langt som hastighet, akkurat som med Netflix, er det konsekvent på grunn av at vi kjøper fra IP-transittleverandører i stedet for bare fra hosting-nettsteder.

Hvis internett suger, er du selvfølgelig skrudd uansett.

Vi kan ikke fortelle deg at vi er den eneste gode tjenesten for Hulu, men hvis du også ønsker å se Netflix og ha den beste Netflix-opplevelsen pluss Hulu, er det fornuftig i 2019.

Den beste VPN for Amazon Prime for 2019

Det flotte med Amazon Prime er at Amazon utvider innhold over hele verden. Flere show og film er tilgjengelig for massene hver dag.

Mangelen på likhet med innhold eksisterer fortsatt. Og PrivateVPN er en av de mest populære VPN-tjenestene for Amazon Prime.

Og det betyr at du alltid kan forvente å ha en fungerende server. Amazon Prime, Netflix og Hulu? En flott kombinasjon.

Å, og snakker om Amazon, har PrivateVPN en Amazon Fire TV Stick / Cube-app som betyr at du kan bruke alle disse tjenestene der med hjelp av guiderne våre.

Den beste VPN for DAZN for 2019

Hvis du er ute etter den beste VPN-en for Netflix, Hulu, Amazon Prime og DAZN, elsker du underholdning og vil ha tilgang til alt det som tilbys.

Men de tre første plattformene vi nevnte tilbyr for det meste ikke liveinnhold. Det gjør DAZN. DAZN er en streamingtjeneste for sport med en plot-vri, siden den ikke fungerer helt i USA og den ikke fungerer i det hele tatt i Storbritannia selv om den ble grunnlagt i Storbritannia. Ikke uten riktig VPN.

Når du ser på liveinnhold, betyr internettkvalitet mye. Og det er kanskje en av de største styrkene til PrivateVPN. Vi lover ikke å gjøre internett raskere. Vi gjør det ikke tregere, noe som ikke alltid er tilfelle med VPN-tjenester.

Den beste VPN-en for Netflix, Hulu, Amazon Prime og DAZN for 2019

Er du klar til å få tilgang til mer innhold enn noen gang før? Flott. Men du vil mest sannsynlig trenge litt hjelp. Kontakt vår kundesupport eller sjekk bloggen vår i mellomtiden, da disse plattformene gjør skritt for å forhindre at folk fra ikke støttede land bruker disse plattformene.

Skrevet av Michael Smolski.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me