Binge-Worthy Netflix viser å se i 2019

Binge-Worthy Netflix viser å se i 2019

Av Michael Smolski, 2019-01-25 10:16:45 i Entertainment


Om et Netflix-abonnement er verdt det eller ikke, bestemmes ikke av hvor mye innhold som er på Netflix, men hvilket innhold som er på Netflix. Her er noen av de overstadig verdige Netflix viser å se i 2019 som de fleste allerede er tilgjengelige slik at du kan se med en gang, med nye til alle nevnelsene som kommer i 2019. Sammen med noen tillegg som kanskje eller ikke kan være overstadig verdig Netflix viser å se i 2019 avhengig av hvor godt de er produsert.

Penge Heist

Vi startet med dette showet for å vise deg at Netflix ikke bare driver med amerikanske produksjoner.

Money Heist er en spansk produksjon, som opprinnelig var en begrenset serie med 2 sesonger, men på grunn av hvor bra den presterte, ble den selvfølgelig fornyet, på bedre eller verre.

Kanskje du ikke har sett showet før, men du har sikkert sett noen memes eller figurer knyttet til dette TV-programmet på internett. Og kanskje har du hørt om hovedsangen som ble brukt i showet som siden har blitt utgitt av verdens beste produsenter / DJ-er.

Noen ganger er det som trengs et annet tankesett. En annen beliggenhet med en annen kultur kan noen ganger være nettopp det. Money Heist, som navnet antyder, er det en serie basert på en heist i Spania. Og det kan virke som ingenting spesielt, men tilnærmingen er det som gjør det mye mer annerledes enn noe annet. 2 av de nåværende sesongene av Money Heist er basert på bare en heist.

Du ser omtrent aldri serier basert på så kort tid. Money Heist er den serien, og selv for det er det verdt å se på. Etter at du har sett den, vil du se hvorfor denne begrensede serien kommer tilbake i 2019. Det er bare en av de beste overstadige verdige Netflix-showene å se i 2019.

13 grunner

En annen serie som har 2 sesonger, viser kanskje at for 2 år siden Netflix virkelig ringte noen riktige samtaler. Dette er ikke et show for alle. Det er også et show som selv med sin enorme popularitet fikk utrolig mye kritikk. Hvorfor?

Ettersom den inneholder temaer som voldtekt, selvskading og mobbing. Og en selvmordsscene. Alt som vil bli sett på som sensitive temaer. Og kanskje det er derfor dette showet fikk en så populær popularitet, da det ikke er så mange show som fremhever disse problemene.

Historien om dette TV-programmet er basert på selvmordet til en jente som etterlater 13 bånd. Og som tittelen antyder, båndene handler om "hvorfor." Historien om showet fikk kritikk på grunn av det faktum at det var fryktet at enkeltpersoner ville prøve å gjenskape hva hovedpersonen Hannah Baker gjorde, men faktisk hjalp det mange mennesker på grunn av det faktum at det gjør det mulig for personer som mobber og ikke er klar over at de faktisk gjør noe, å innse hva de gjør, og det kan hjelpe folk til å innse kjølvannet av handlinger med konsekvenser for alle, som er dypt utforsket i sesong 2.

Hvis du sliter og vurderer å se dette showet, kan du se det sammen med foreldrene dine eller en venn. Og sørg for å sjekke ut nettstedet som Netflix laget for å hjelpe folk.

Stranger Things

Jepp, et nytt show med for tiden 2 sesonger ute. Nok en hit. Stranger Things var et show som var en suksess i tenårene, men også utrolig blant voksne på grunn av det faktum at de kan relatere mye til det fra perspektivet at hovedpersonene er tenåringer som vokste opp på 1980-tallet.

Dette er det eneste overnaturlige showet på denne listen, men stol på oss, hvis du hater overnaturlige show, vil du uansett elske denne. Det er ulikt noe annet. Musikken, effektene, den generelle følelsen, det faktum at dette showet lar deg forestille deg så mange aspekter av historien i forhold til å fortelle deg alt. Du kommer til å elske det.

Og vi kommer til å si at det har det beste lydsporet av alle showene vi har sett på Netflix.

Det er en av de overstadige verdige Netflix-showene å se i 2019 som en hel familie full av forskjellige interesser i TV-serier vil glede seg over!

Makt

Power er kanskje det beste gangster-tv-showet som ble produsert i det 21. århundre. Med hovedrollen som Omari Hardwick, 50 Cent, Joseph Sikora, Lela Loren og Naturi Naughton.

Dette er ikke en av de overstadig verdige Netflix-showene å se i 2019 for bare å være basert på en helt annen historie enn de andre nevnte showene. Nei, Power er et show vi anbefaler på grunn av glansen i utførelsen så langt NY går, så langt skuespillere går, og viktigst av alt for det enorme utvalget av historielinjer på tvers av forskjellige karakterer. Andre show har historielinjer, men de har ikke så mange sidehistorier som denne.

Vi ønsker ikke å gi bort spoilere. Bare se den første episoden, så vet du hvorfor vi anbefaler den. Ting som å kunne uttrykke den virkelige gangsterverdenen ved å slippe å tilfredsstille noen så langt som språk, nakenhet, vold, for å nevne noen få gjør dette til en langt mer oppslukende opplevelse enn andre show med et lignende emne.

Åh, og det har 5 sesonger allerede med en sjette i gang. Kommer snart.

Det eneste problemet er at du ikke kan se Power on Netflix hvis du er i USA og mange andre regioner. Storbritannia og Irland er faktisk noen av de eneste regionene som støtter det. Dette har å gjøre på grunn av det faktum at Starz, nettverket som eier showet, har rett til det i USA, og selvfølgelig tjener det mer penger for at nettverket bare viser det på deres plattform, i USA.

Men det er en måte å se Power on Netflix i 2019. Og vi lagde faktisk et innlegg om det før. Enten du vil se Power eller noen av de andre binge-verdige Netflix viser for å se i 2019, enten du er på vår liste eller noen andres liste, når innholdet ikke er tilgjengelig i ditt land, må du bruke en ting som heter VPN.

En VPN lar deg endre steder praktisk talt. Du kan være i USA, Storbritannia eller noe annet sted uten å forlate. Og det lar deg se et show på Netflix selv om det ikke er tilgjengelig på ditt sted. Hvis du vil se Power on Netflix utenfor Storbritannia, må du koble til en britisk server som støtter Netflix. PrivateVPN har for eksempel fungerende britiske servere. Alt du trenger å gjøre er å lage en konto, laste ned klienten vår, enten på Amazon Fire-enhetene eller på dine telefoner, nettbrett eller stasjonære enheter, og koble til.

The Witcher

Dette er et show som ikke er ute ennå, så det er en risikabel å nevne i dette. Det kan være forferdelig. Men hvis det er en ting vi vet om The Witcher, er det at folk elsket spillene og bøkene. Hvis TV-showet som er utviklet av Netflix, blir kjørt riktig, har en sjanse til å bli et av Netflixs mest populære show der ute. Problemet er at mens showet har potensiale, dette er et show som best hadde blitt laget av HBO.

The Witcher er et fantasidrama som viser hovedrollen Henry Cavill, eks-Superman-stjernen. Hvis du spilte kampene, trenger vi ikke å forklare, hvis du ikke gjorde det, å sette hovedpersonen, Geralt, han er en monsterjeger, men det er vanskelig å si om hvordan serien vil se ut eller hva den vil være omtrent nøyaktig, foreløpig. Det som er kjent med sikkerhet at denne Netflix-serien vil avvike enormt fra andre Netflix-serier, og for det kan det være et av de binge verdige Netflix-showene å se i 2019. Vi får se.

Hvorfor PrivateVPN for Netflix?

Vil du ha tilgang til hele biblioteket til Netflix? Med mindre du bor i USA, går du glipp av det meste av innholdet Netflix har å tilby. Og selv om du er i USA, savner du fortsatt innholdet. Fortsatt har land som Sverige som har betydelig mindre innhold enn det amerikanske Netflix, fortsatt innhold som ikke er tilgjengelig på amerikanske Netflix. Og hvis du vil få mest mulig ut av Netflix, trenger du tilgang til mest mulig tilgjengelig innhold.

PrivateVPN? Det er verdens beste VPN for Netflix som ble navngitt av Comparitech. Polen har bare 12% av amerikansk Netflix-innhold. Hva betaler du for hvis du er i Polen? PrivateVPN vil gjøre ditt Netflix-abonnement verdt det. Det er den eneste tjenesten som støtter 21 steder.

Binge-Worthy Netflix viser å se i 2019

Det er mange flere show på Netflix som er verdt å se sikkert. Det vil kreve å se på alle programmene. For ikke å nevne at Netflix fortsetter å legge til show i bibliotekene.

Er Netflix verdt det så langt som TV-serier går? Ja. Selv om det ikke er på alle steder, ikke med mindre du har VPN. Og PrivateVPN vil hjelpe med det.

Noen flere omtaler? Riverdale, Suits (krever VPN), The Crown, Mindhunter, NarCos, Ozark, House of Cards, og mye mer, hvis du kan få tilgang til mer.

Skrevet av Michael Smolski.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me