Zijn gratis VPN-services in 2019 veilig en tegen welke kosten?

Zijn gratis VPN-services veilig in gebruik in 2019 en tegen welke kosten?

Door Michael Smolski, 2019-01-07 22:22:34 in VPN-service


Er zijn veel geweldige gratis VPN-services die het bestaan ​​van betaalde VPN-services in twijfel trekken, maar er zijn anderen zoals jij die nadenken over gratis VPN-services die veilig kunnen worden gebruikt in 2019 en tegen welke kosten? Hier gaat het om, wanneer iets gratis is, betaal je vaak met de valuta van privacy.

Nou, dat is geen goed begin van dit bericht, he?

Maar dat is de realiteit.

Het betekent niet dat je geen gratis VPN zou moeten gebruiken, want voor sommigen is het misschien nog een goede keuze, afhankelijk van de kosten die je bereid bent te betalen en van wat je echt nodig hebt.

Gegevens zijn vaak meer waard dan uw abonnement op iemand

Als je je afvraagt ​​of gratis VPN-services veilig zijn om te gebruiken in 2019 en tegen welke kosten, is het kostengedeelte erg interessant.

Het lijkt erop dat uw gegevens ongeveer $ 240 per jaar waard kunnen zijn. Veel meer dan u zou betalen voor een jaarlijks VPN-abonnement. De gegevens die daarvoor worden gebruikt, zijn natuurlijk niet precies gebaseerd op de VPN-industrie, maar het laat wel zien dat gegevens waardevol zijn.

Maar VPN-services zijn juist bedoeld om privacy te bieden?

Ja, maar wanneer iets gratis is, betaal je vaak met de valuta van privacy.

Facebook heeft een VPN genaamd Onavo. Je hebt er misschien van gehoord. Misschien niet. Hoe dan ook, het heeft veel gegevens verzameld. Uiteindelijk heeft Apple het uiteindelijk uit de winkel gehaald! Het is een gratis service en het beschermt u zoals een VPN zou moeten, behalve dat u ook betaalt voor wat u krijgt, met wat u krijgt.

Dat is slechts één VPN-service. Gegevens kunnen aan derden worden verkocht. En wat als een overheid het koopt? Het is niet ethisch, maar het is te doen. Het zou voor landen als China geen verrassing zijn om zoiets te doen.

Zo zijn gratis VPN-services veilig in gebruik in 2019 en zijn de gegevens die worden verzameld nog belangrijker?

Gratis VPN-services zijn in de meeste gevallen veilig te gebruiken. Maar dat is omdat niemand zich bekommert om het feit dat je toegang hebt tot iets waartoe je waarschijnlijk geen toegang zou moeten hebben.

Het probleem is wanneer iemand begint te zorgen of uw gegevens tegen u gebruikt. Dat is wanneer gratis VPN-services gevaarlijk worden.

Als u iets doet dat als illegaal kan worden beschouwd in het land waar u zich bevindt en u vraagt ​​om gratis VPN-services die veilig zijn om te gebruiken, moet u investeren in een betaalde service voordat u er spijt van krijgt.

Maar het gaat niet alleen om illegale dingen doen. Het gaat om het vasthouden van informatie die mogelijk toegankelijk is of waarvan bekend is dat deze van u afkomstig is, omdat een service informatie over u bevat. We hebben het over klantinformatie. We hebben het over privégesprekken.

Het is niet alleen een kwestie van zijn gratis VPN-services veilig om te gebruiken in 2019

Het privacyprobleem gaat verder dan gratis services. Het punt is dat gratis diensten meer worden blootgesteld aan privacykwesties, omdat ze zo geld verdienen. Betaalde services, ze verdienen inkomsten met betaalde abonnementen, maar dat betekent niet dat ze geen gegevens opslaan. De afgelopen jaren hebben zich incidenten voorgedaan met betrekking tot VPN-bedrijven die beweren dat ze geen logboeken bijhouden die iemand kunnen ontmaskeren terwijl ze dat wel deden.

En uiteindelijk, terwijl gratis VPN-diensten gegevens verzamelen, vertellen Onavo dat tenminste. Sommige betaalde services beweren dat dit niet het geval is. En dat is een groot gevaar. Ga je voor een gratis service en vraag je je af of gratis VPN-services veilig zijn om te gebruiken in 2019 in de hoop dat dit bericht onjuist was of krijg je een betaalde service die je nog steeds kan blootleggen?

Wat als een service legaal uw logboeken niet kan opslaan?

We zullen je niet vertellen dat PrivateVPN de meest perfecte service ooit is, omdat we dan nooit updates hoeven uit te brengen, maar we zullen je wel vertellen dat we zijn gekozen als de beste service voor klantenservice en waarde. En die waarde wordt vooral getoond in het entertainmentgedeelte met onze ondersteuning voor de meeste Netflix-locaties, DAZN, Hulu, BBC en de meeste andere entertainmentplatforms, wat betekent dat wat je ook wilt gebruiken, je vrijwel kunt, ongeacht waar je bent, zelfs als u in China bent met onze Stealth VPN die zelfs op de Amazon Fire TV Stick werkt!

Maar nog belangrijker voor u, aangezien u dit bericht leest en op zoek bent naar een volledig veilige service, is PrivateVPN een Zweeds bedrijf, waarbij Zweden voorloopt op andere landen op het gebied van privacywetgeving. We willen uw gegevens niet, maar als we dat wel zouden kunnen, kunnen we ze zelfs niet legaal hebben. En als er iets is om te vertrouwen, is het misschien de wet.


Zo zijn gratis VPN-services veilig in gebruik in 2019?

De meeste mensen zullen veilig zijn wanneer ze een gratis VPN-service gebruiken. Als u hier echter naar op zoek bent, is de kans groot dat u niets doet in de veilige regio. En als dat zo is, dan is een gratis VPN misschien voldoende voor je in termen van veiligheid, omdat de meeste mensen er niet om geven, je het grootste deel van het internet niet kunt gebruiken in landen waar censuur plaatsvindt, en niet te vergeten mis je entertainmentfuncties die een VPN-service biedt.

Uiteindelijk zijn uw privacy echter de kosten, en hoewel u waarschijnlijk niet om iemand geeft die weet welke sites u vandaag hebt bezocht, zal het u schelen wanneer iemand toegang heeft tot iets waarvan u echt niet wilt dat iemand het kent.

Geschreven door Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me