Zijn goedkope VPN-services de moeite waard?

Zijn goedkope VPN-services de moeite waard?

Door Michael Smolski, 2019-11-01 20:08:47 in VPN-service


Zijn goedkope VPN-diensten de moeite waard? Toen je dit op Google zocht, kwam je een lijst met goedkope VPN-services tegen, maar je kwam ook content tegen die je vertelde dat je helemaal geen VPN-services moest gebruiken.

Het probleem met al die inhoud? Het is ervan uitgegaan dat mensen VPN-services alleen willen gebruiken om privé te blijven op internet.

Zijn goedkope VPN-services de moeite waard Volledig afhankelijk van uw behoeften

En uiteindelijk zijn er 4 hoofdredenen waarom u misschien een VPN wilt gebruiken.

  1. Voor het deblokkeren van geblokkeerde inhoud door uw provider / school.
  2. Voor toegang tot streamingdiensten / sites die niet beschikbaar zijn in uw land. (51% van de VPN-gebruikers gebruikt daarvoor VPN-services.)
  3. Voor het gebruik van codering op plaatsen zoals Starbucks om te voorkomen dat mensen om u heen toegang hebben tot uw gegevens wanneer ze op hetzelfde netwerk zijn aangesloten.
  4. Voor privacy / veiligheid. (Dat is een ingewikkelde)

Goedkope VPN-services zijn het niet waard voor zover serverhoeveelheid

Als u op zoek bent naar een service die u toegang geeft tot niet alleen vrijwel elk groot land, maar ook tot elke grote stad, dan zijn goedkope VPN-services het vaak niet waard.

...Maar u moet zich afvragen waarom u überhaupt toegang moet hebben tot duizenden servers.

Als het voor zakelijke doeleinden is en je gewoon een grote verscheidenheid aan servers nodig hebt, moet je inderdaad voor een duurdere service gaan.

Als u entertainmentdiensten echter wilt deblokkeren, hangt kwantiteit niet samen met kwaliteit en de werkende servers.

Een goed voorbeeld? Onze service PrivateVPN.

Het heeft geen 3.000 servers. Het heeft zelfs geen duizend, maar ondersteunt toch de meeste Netflix-regio's op de markt, wat betekent dat u de blokkering van de meeste Netflix-inhoud mogelijk kunt maken.

Als mensen kiezen we natuurlijk allemaal meer. We houden van kwantiteit en VPN-services brengen hun service op die manier op de markt. We gaan er gewoon automatisch van uit dat een service beter is als deze meer servers heeft, omdat je dan meer content kunt ontgrendelen.

Dat is helaas niet het geval.

Services zoals ESPN +, DAZN, Hulu, Starz en alle andere streamingdiensten met geografische beperkingen doen inspanningen om te voorkomen dat VPN-services werken.

Waarom? Zoals ze anders moeten, zouden deze bedrijven hun contractafspraken verbreken waar ze content tonen.

Als gevolg hiervan werken VPN-servers niet alleen automatisch met entertainmentdiensten.

Dat betekent echter niet dat goedkope VPN-services met lagere kwaliteit van servers het automatisch waard zijn.

Minder betekent niet automatisch dezelfde kwaliteit.

Wat in dit geval belangrijker is, is of de servers die u wilt gebruiken, de entertainmentplatforms ondersteunen waartoe u toegang wilt.

Zijn goedkope VPN-diensten de moeite waard als het om beveiliging gaat?

In onze post over de vraag of gratis VPN-diensten de moeite waard zijn, hebben we vermeld dat wanneer iets gratis is, u geneigd bent te betalen met de valuta van privacy.

VPN-services zijn een bedrijf. Ze moeten geld verdienen, zelfs alleen om te rennen.

Dus hoe werkt een service gratis en verdien je geld? Door uw gegevens te verkopen.

Gratis VPN-services verzamelen logs bij gebruik en verkopen deze vervolgens, waarbij het punt van een VPN in het eerste punt volledig wordt geëlimineerd.

Aan de andere kant hebben betaalde services in het verleden gezegd dat ze geen logs opslaan en deden dat een aantal prominente hackers in de gevangenis.

De waarheid is dat hoewel een VPN uw persoonlijke gegevens beschermt tegen hackers om u heen via codering, en u een ander IP-adres biedt om uw locatie te maskeren, dat vaak niet voldoende is om volledig veilig op internet te blijven.

Uw IP-adres wijzigen? Het is geweldig totdat het lekt. Daarom is het belangrijk dat de klant die u gebruikt ook de juiste beveiligingsmaatregelen heeft getroffen.

Dat is waar PrivateVPN komt met functies zoals IPv6 Leak Protection, DNS Leak Protection, App Guard en Killswitch.

Is dat genoeg dan? Het hangt af van wat u zoekt.

De bedrijven die gegevens over u verzamelen, kunnen u nog steeds de advertenties laten zien die u al ziet, terwijl uw IP mogelijk wordt gewijzigd, maar websites kunnen toch duizenden verschillende gegevenspunten over u verzamelen. Je rockt immers nog steeds hetzelfde besturingssysteem, hebt nog steeds dezelfde schermresolutie en rockt nog steeds dezelfde webbrowser met dezelfde grafische kaart. Dat alles kan ook worden gebruikt om u te identificeren. Dat wordt browser fingerprinting genoemd.

Zijn goedkope VPN-services de moeite waard?

We hebben gezegd dat er vier belangrijke redenen zijn waarom mensen VPN-services gebruiken.

Het antwoord op de vraag of ze het waard zijn of niet, nou, het is ingewikkeld.

Het hangt af van de specifieke service, en daarom bieden we bij PrVPNivate een 7-daagse risicovrije proef zonder dat u een kaart hoeft te verstrekken. Meld u aan en u bent klaar om te gaan.

En kom er zelf achter wanneer u de streamingdiensten deblokkeert waartoe u toegang wilt.

Geschreven door Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me