Werken VPN’s met Netflix in 2019

Werken VPN's met Netflix in 2019

Door Michael Smolski, 2019-01-07 22:29:25 in Entertainment


Wil je Amerikaanse Netflix kijken in 2019? Misschien bent u op zoek naar de Britse versie van Netflix? Of misschien Koreaans of Zweeds? Het lijkt erop dat je erachter bent gekomen dat hoewel de Amerikaanse Netflix een veel veel grotere bibliotheek met inhoud heeft, deze niet alles heeft en dat dit soms kan betekenen dat je geweldige tv-programma's en films misloopt. Een VPN-service kan je locatie helpen veranderen, maar werken VPN's met Netflix in 2019? Simpel gezegd, ja, maar het hangt af van de locatie van de show, de service die u voor uw VPN gebruikt en waar u bent.

Maar laten we eerst praten over de reden waarom u überhaupt geen toegang hebt tot alle Netflix-bibliotheken en daarom zoeken of VPN's met Netflix werken in 2019.

Waarom Netflix 'Inhoudsongelijkheid' in de eerste plaats bestaat

Je bent alleen op zoek naar werken VPN's met Netflix in 2019 omdat je weet dat er ongelijkheid in inhoud bestaat.

Maar dit heeft niets te maken met het feit dat Netflix bepaalde landen niet leuk vindt. Het heeft alles te maken met het feit dat inhoud wordt gedistribueerd op basis van licenties. Met die vaak exclusief voor een bepaalde regio. Een Amerikaans netwerk heeft immers geen rechten nodig op een film in Duitsland als ze daar geen kanaal hebben.

Netflix is ​​een platform dat is veranderd door overal ter wereld te zijn gevestigd. Maar dit brengt ook grenzen met zich mee. Bepaalde bedrijven in bepaalde landen hebben exclusieve rechten op bepaalde shows en films waardoor het voor Netflix onmogelijk is om rechten op inhoud te kopen. Dat plus het feit dat bedrijven zoals Netflix worden gevoed door gegevens en gegevens kunnen aantonen dat het niet veel zin heeft om een ​​bepaalde show of film in een bepaald land te tonen.

En dat is waar VPN-services binnenkomen.

Maar de vraag of VPN's werken met Netflix in 2019 is behoorlijk ingewikkeld. Om uit te leggen, we splitsen het op in 3 stappen.

Wat is de locatie van het tv-programma of de film die u wilt bekijken?

VPN's werken met Netflix in 2019, maar niet alle Netflix-regio's worden ondersteund, wat betekent dat als u Britse Netflix in de VS wilt bekijken, u dit mogelijk niet kunt doen, terwijl een VPN-bedrijf mogelijk een Britse server biedt, werkt dit mogelijk niet met Netflix.

Als je Thaise Netflix wilt bekijken die het 7e seizoen van Suits heeft versus het grootste deel van Netflix met alleen seizoen 6, welke VPN-service biedt een werkende Netflix-server voor de Thaise regio?

In de wereld waar de meeste VPN-services op de VS zijn gericht en zoveel mogelijk servers bieden, hebben de meeste VPN-services geen server die in een ander land dan de VS met Netflix werkt.

In plaats van te zoeken naar zoveel mogelijk servers, moet u zoeken naar hoeveel servers een bedrijf voor een bepaald platform ondersteunt, en PrivateVPN ondersteunt de meeste Netflix-regio's die er zijn.

Dat is misschien niet voor iedereen belangrijk. De persoon die in een land als Zweden woont met weinig Netflix-inhoud, zal waarschijnlijk blij zijn met alleen een Amerikaanse server. Maar voor mensen die op zoek zijn naar de best mogelijke inhoud, is een service die andere locaties biedt van belang.

Kijk naar de VPN-service die u gebruikt

Elke gratis VPN is voor de meeste vrijwel automatisch een NEE, omdat je meer dan 200 servers kunt hebben, maar bedrijven zoals Netflix weten dat VPN-services bestaan ​​en de meeste gebruikers hebben, en zijn ook gemakkelijk op te lossen.

Als je geluk hebt, krijg je misschien een gratis Amerikaanse server om met Netflix te werken, maar dan is er een kwestie van snelheid als je vraagt ​​of VPN's werken met Netflix in 2019, en 2019 is een tijdperk waarin 35% van de tv's in de VS in 4K, en het probleem met gratis VPN-services en zelfs sommige betaalde services is dat ze hun internetcapaciteit kopen van hosting-sites die tot veel lagere internetsnelheden leiden dan wanneer ze rechtstreeks bij IP-transitproviders worden gekocht.

Waar woon je?

Je vroeg of VPN's werken met Netflix in 2019? Ja, maar een groter probleem voor jou is misschien de overheid. Afhankelijk van uw locatie natuurlijk.

Je kunt Netflix in de meeste landen met censuur vergeten, en als een land VPN-verboden heeft, is de kans groot dat je VPN niet in dat land werkt.

Tenzij u Stealth VPN gebruikt.

Met Stealth VPN kan uw VPN opgaan in het internetverkeer tot een punt waarop niemand kan detecteren dat het wordt gebruikt.


Als u Netflix in landen als China wilt bekijken, is een VPN met Stealth VPN van vitaal belang voor u.

En PrivateVPN komt er niet alleen mee. Het ondersteunt het ook op de Amazon Fire TV Stick waar je het meest van je Netflix kunt genieten.

Werken VPN's met Netflix in 2019?

Als je je afvraagt ​​of VPN's in 2019 met Netflix werken, doen ze dat, maar afhankelijk van je behoeften en locatie, is de juiste VPN-service gebaseerd op je behoeften, of je kunt gewoon alles krijgen wat je nodig hebt met PrivateVPN zodat je kunt genieten alle Netflix maar ook DAZN en Hulu, en alle andere platforms die PrivateVPN ondersteunt.

Geschreven door Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me