Wat zal er gebeuren met het gebrek aan netneutraliteit in de VS.

Wat zal er gebeuren met het gebrek aan netneutraliteit in de VS.

Door Michael Smolski, 31-12-2017 16:38:10 in Business
Zorg voor het snelst mogelijke internet in uw land. Betaal voor de beste kabels, routers en extenders. Bekijk je 4K House of Cards in Full HD omdat "je internet te traag is".
Dat is hoe het gebrek aan netneutraliteit eruit zou kunnen zien. Behalve iets kijken in HD in plaats van 4K kan je kleinste probleem zijn. Misschien moet u betalen om met Paypal te kunnen betalen. Denk je dat dat een grap is? "Mensen zouden zeker protesteren." Wel, het gebeurt in Portugal. Nu zijn deze services niet noodzakelijkerwijs geblokkeerd, maar als u niet voor een pakket betaalt, betaalt u meer voor het gebruik ervan, hoe dan ook, u betaalt meer.


Maar wat zijn de mogelijke gevolgen van het gebrek aan netneutraliteit in de VS.?

Als internetproviders de snelheid van websites volledig beheersen, samen met welke websites toegang hebben en tegen welke kosten, hoe zal dat dan invloed hebben op de gebruikers van internet?

Wat zal er gebeuren met het gebrek aan netneutraliteit in de VS.
Sommige bedrijven kiezen ervoor om de winst te verhogen op services die ze bezitten. Comcast bezit NBC. Netflix is ​​populair en telt als competitie. Comcast kan proberen gebruikers aan te moedigen NBC te gebruiken door Netflix te vertragen voor iedereen die Comcast als internetprovider gebruikt. Dat zou hun winst op NBC verhogen. Ze kunnen ook iets heel anders doen en in plaats daarvan mensen vragen om zelfs Netflix te gebruiken en dus geld verdienen aan services die ze niet bezitten, maar iedereen gebruikt. Mensen zullen niet stoppen met het gebruik van Netflix. De meesten zullen waarschijnlijk die vergoeding betalen.

Comcast kan dit doen. Zij zullen de macht hebben om dit legaal te doen.

Het gevolg van het ontbreken van netneutraliteit is dat u waarschijnlijk meer betaalt voor het gebruik van de services die u al gebruikt, en misschien niet de meest efficiënte snelheid krijgt voor sommige daarvan. En sommige zullen helemaal worden verboden.

Hoewel dit er slecht uitziet, bedrijven die ervoor kiezen hun winst op die manier te verhogen, is misschien niet ook het einde van de wereld. Hoe win je klanten?? U biedt iets dat geen enkel bedrijf aanbiedt. Hoewel bedrijven misschien het gebrek aan netneutraliteit gebruiken om winst te maken op hun diensten, zullen sommige bedrijven klanten kunnen winnen door niets te doen, hun gebrek aan actie op netneutraliteit kan een verkoopargument zijn om meer klanten te winnen. Ze die u vrijheid en volledige toegang geven, kunnen ertoe leiden dat u hun services gaat gebruiken.

Kan een VPN helpen tegen netneutraliteit en hoe beïnvloedt dit de markt??

Wat zal er gebeuren met het gebrek aan netneutraliteit in de VS.
Het hangt ervan af hoe internetproviders snelheid op websites aanpakken. Als de website van PrivateVPN wordt vertraagd, kan het gebruik van een VPN helpen bij het normale tarief. Als internet echter aanpaswebsites biedt door de websites te versnellen die ze willen versnellen in plaats van andere websites te vertragen, dan zal een VPN niet veel helpen.

Een VPN kan voorkomen dat sites worden vertraagd door te verbergen welke site wordt gebruikt. Het kan niet helpen ze te versnellen. Het grootste probleem zal zich echter voordoen als een provider bijvoorbeeld besluit onze website te blokkeren. Het ontbreken van een werkende website kan grote gevolgen hebben voor elk bedrijf.

Zal het gebrek aan netneutraliteit in de VS een wereldwijd fenomeen van dezelfde actie over de hele wereld veroorzaken??

Wat zal er gebeuren met het gebrek aan netneutraliteit in de VS.
De VS hebben een enorme invloed op de acties op deze planeet. Elk belangrijk ding dat in de VS gebeurt, is overal op de planeet te horen. Wanneer de VS een controversiële actie onderneemt, geeft dit andere landen het gevoel dat zij het recht hebben om die actie ook te ondernemen zonder enige repercussies.

"Als er geen netneutraliteit is in de VS? Wat weerhoudt ons er ook niet van te zijn? Er zullen geen gevolgen zijn. "

Hoewel de VS een grote invloed hebben en een impact kunnen hebben op landen, hebben landen die dat willen dat al of een vorm daarvan. China bijvoorbeeld. Alleen is het in China de overheid die netwerkproviders beïnvloedt. Bijvoorbeeld, de regering gaf China opdracht om de toegang tot virtuele particuliere netwerken tegen februari in 2018 te blokkeren.

In de VS heeft elk bedrijf tenminste de vrijheid om te blokkeren wat ze willen. In landen als China is het de overheid die bepaalt wat overal wordt geblokkeerd. En het blokkeren van VPN-services samen met duizenden websites is een reëel probleem.

Het probleem is dat acties zoals de VS andere landen toestaan ​​te doen wat ze willen. "Jij doet dit? We zullen iets soortgelijks doen. "

Wie zal internetproviders controleren?

Internetproviders zullen zichzelf beheersen. Dat is het probleem. Wat hen ook uitkomt, ze kunnen vrijwel alles. De FCC die hier controle over had, heeft hier niet zoveel kracht meer in. De Federal Trade Commission zal hier nu enige macht over delen. Het probleem is dat ze waarschijnlijk niet kunnen voorkomen dat internetproviders onethische acties ondernemen.
Wat zal er gebeuren met het gebrek aan netneutraliteit in de VS.

Krijgt u toegang tot auteursrechtelijk beschermd materiaal op internet?

In veel gevallen niet. Dit is echter niet iets nieuws. Overheden blokkeren vaak illegale inhoud. Torrent-sites bijvoorbeeld. Op dit moment kunt u echter meestal toegang krijgen tot wat is geblokkeerd. Een VPN kan u helpen toegang te krijgen tot een site die in de VS is verboden als u uw locatie wijzigt. Een echt probleem doet zich voor wanneer inhoud wordt verwijderd, bijvoorbeeld als een YouTube-video wordt verwijderd. Als het is verwijderd, hebt u er geen toegang toe.

Het punt is dat inhoud altijd wordt geblokkeerd. En dan maakt iemand een website opnieuw en die is weer terug. Het blokkeren van een website was echter eerder een veel langer proces dan het zal zijn.

Als internetproviders controle hebben over welke sites worden geblokkeerd, kunnen ze gemakkelijk websites met illegale inhoud blokkeren telkens wanneer ze verschijnen. Als NBC een nieuw tv-programma heeft en mensen het kunnen downloaden of streamen op internet, kan Comcast eenvoudig de website blokkeren die dat soort dingen in een veel sneller tempo toont.

Dus of torrentwebsites, streamingwebsites of Kodi-add-ons van derden, u kunt in de toekomst minder inhoud op internet verwachten, of het zal in elk geval moeilijker zijn om het te vinden.

Mocht u een VPN gaan gebruiken?

Op dit moment kunt u met een VPN vrijwel op elke locatie zijn en tegelijkertijd worden gecodeerd. U kunt eenvoudig toegang krijgen tot elke gewenste inhoud door uw locatie te wijzigen. In de toekomst? Zodra de netneutraliteit daadwerkelijk is verdwenen, kunt u het vertragen van websites omzeilen, op voorwaarde dat ze worden vertraagd versus exclusieve websites met een hogere snelheid.

Bekijk de handleiding voor het instellen op computers en mobiele apparaten.

Zal netneutraliteit terugkomen?

De vrijheid hebben om te doen wat je aan een kant wilt. Die vrijheid kan ook voorkomen dat miljoenen doen wat ze willen. Vrijheid kan vrijheid doden.

Wat zal er gebeuren met het gebrek aan netneutraliteit in de VS.
Netneutraliteit zal blijven en het zal verdwijnen. In zekere zin hebben de VS die zich ervan ontdoen, mogelijkheden geopend voor veel andere landen die nooit terug zullen keren naar een vorm van netneutraliteit. In de VS? Het zal waarschijnlijk terugkomen in de toekomst. De VS is een land waar mensen een grote invloed kunnen hebben als ze zich ergens voor inzetten. Het is ook een volledige democratie. En gebaseerd op de hoeveelheid tegenstand als het erop aankomt, is het slechts een kwestie van tijd.

Geschreven door Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me