Wanneer komt Disney Plus naar Canada?

Wanneer komt Disney Plus naar Canada?

Door Michael Smolski, 01-06-2019 17:16:18 in Entertainment


Je hebt misschien gezocht wanneer Disney Plus naar Canada komt en waarschijnlijk in de war raken omdat de gegeven antwoorden vaak tegen elkaar ingaan. Sommige sites zeiden dat "het een veilige gok is gezien de regionale uitrol van" Noord-Amerika ". Toch weet iedereen die ooit heeft moeten zoeken hoe Hulu in Canada moet worden opgezet, Noord-Amerika alleen van toepassing is op de VS. Disney Plus komt echter zeker naar Canada en we zullen hieronder uitleggen waarom en wanneer.

Waarom en wanneer komt Disney Plus naar Canada??

Er zijn tal van diensten over de hele wereld waarvan je zou denken dat die in Canada zouden zijn, maar het nooit hebben gehaald. Hulu is daar het beste voorbeeld van. Ondanks een ontelbaar aantal click-aas artikelen die beweren dat het zo is, is het nooit gebeurd.

Maar als je Disney Plus zou vergelijken met alle andere streamingdiensten die er zijn, zou je het verschil gemakkelijk kunnen zien. Disney betaalt, in tegenstelling tot andere platforms, niet om rechten te krijgen om shows te streamen. Het koopt bedrijven die de rechten bezitten. Of dat nu Marvel, National Geographic, 20th Century Fox of Lucasfilm is.

En dat betekent dat zodra sommige contracten die Disney aan bedrijven geeft voor het streamen van content aflopen, het in staat zal zijn om elke film of show die ze bezitten te tonen in hun uitgebreide bibliotheek, in elk land.

Als je je afvraagt ​​wanneer Disney Plus naar Canada komt, kunnen we je nu niet vertellen wanneer. maar wat we je kunnen vertellen dat Disney Plus, anders dan Hulu, zeker Canada zal bereiken, en dat komt door wat we zeiden over het feit dat ze wereldwijd rechten op inhoud hebben vanwege het bezit van inhoud in plaats van te betalen voor rechten.

Disney Plus zal waarschijnlijk niet in de buurt zijn tot...

2020 het vroegst maar waarschijnlijk tot 2021.

Het komt eraan, wat geweldig is, maar gezien de verscheidenheid aan inhoud die ermee gepaard gaat, is het niet ideaal om een ​​jaar of twee te wachten om je favoriete Marvel-films buiten een bioscoop te bekijken.

Wat kun je doen voordat Disney Plus naar Canada komt, zodat je er toch toegang toe hebt?

Je kunt Disney Plus laten denken dat je in de VS bent. Net als bij Hulu, die we vaak op deze blog hebben besproken.

En dat doe je door een VPN te gebruiken.

Met VPN-services kunt u uw locatie op internet wijzigen, wat betekent dat u in Canada kunt zijn terwijl u naar Amerikaanse Netflix, Hulu en nu Disney Plus kijkt.

Als u op de hoogte bent van VPN-services, dan weet u dat hoewel er veel zijn, waarvan sommige met duizenden servers komen, ze niet allemaal zo geweldig zijn als u op zoek bent naar entertainment. Dat is waarom PrivateVPN de meeste Netflix-servers ondersteunt, terwijl ze enkele duizenden servers minder hebben dan sommige van de meer bekende merken.

Niet elke VPN werkt met Disney Plus, en als het registratieproces ingewikkeld is, wordt dat rond de release op onze blog behandeld, maar als er één ding is dat we weten, is het dat PrivateVPN met Disney Plus werkt, net zoals het werkt met alle andere diensten waar mensen om geven, zoals DAZN en Hulu.

En tot die tijd, sluit je misschien aan bij Hulu door onze gids erover te lezen.

Zal Disney Plus de moeite waard zijn als het naar Canada komt?

Het mooie van Disney die alle inhoud bezit die het zal streamen, is dat het het vrijwel overal kan laten zien, waardoor het meteen voor Netflix staat, wat geweldig is totdat je de VS verlaat (of als je PrivateVPN niet gebruikt) ) maar is de inhoud het waard gezien het van Disney is?

Absoluut. Disney Plus zal niet alleen uit Disney-werk bestaan. Alle films van Lucasfilm en Marvel komen daar naartoe, omdat Disney deze bedrijven bezit. Hetzelfde geldt voor alle inhoud van Fox, met Fox zoals Family Guy en The Simpsons. Alle komende Avatar-films zijn er ook, en dat is slechts het topje van de ijsberg en niet eens al die tip.

En het beste? Disney Plus wordt goedkoper dan Netflix.

Postscriptum Hulu is nu eigendom van Disney. Wat betekent dat nu? We weten het niet zeker, maar Disney maakt zeker grote bewegingen, wat opwindend is omdat het Netflix zal dwingen creatief te worden, vooral gezien de prijs van Disney Plus. Het betekent ook dat je meer dan waarschijnlijk een soort deal kunt verwachten voor twee van de services.

Geschreven door Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me