Waarom is Hulu niet beschikbaar in het VK en hoe Hulu in te stellen in het VK

Waarom is Hulu niet beschikbaar in het VK en hoe Hulu in te stellen in het VK

Door Michael Smolski, 03-05-2019 10:03:30 in Entertainment


Hoewel je zou denken dat het Verenigd Koninkrijk alle belangrijke streamingplatforms zou ondersteunen, ondersteunt het in werkelijkheid maar heel weinig, terwijl je BBC iPlayer zonder probleem kunt bekijken, maar Hulu is niet beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk en DAZN ook niet in Londen. Maar waarom is Hulu niet beschikbaar in het VK? We zullen dat beantwoorden en dan zullen we je laten zien hoe je Hulu in het Verenigd Koninkrijk instelt.

Als het gaat om waarom Hulu niet beschikbaar is in het Verenigd Koninkrijk, zijn er een paar factoren die met het grootste verband te maken hebben dat andere platforms, of dat nu Netflix is ​​of een tv-kanaal zoals BBC, ofwel rechten ofwel exclusieve rechten hebben op shows en films in het Verenigd Koninkrijk . Hoewel Hulu mogelijk een bepaalde show in de VS kan streamen, is dit misschien niet mogelijk in het VK. Als een aantal kanalen bieden op exclusieve rechten om een ​​bepaalde show in het VK te tonen, kan geen ander bedrijf binnenkomen om die show te tonen. Dit soort overeenkomsten beperken vaak dat platforms zoals Hulu en DAZN andere landen binnenkomen.

We weten allemaal dat het je uiteindelijk meer uitmaakt hoe je Hulu in het VK instelt dan waarom Hulu niet beschikbaar is, omdat je het uiteindelijk gewoon wilt kunnen bekijken, en daarvoor zijn 3 stappen nodig.

 1. Maak een Hulu-account met een Amerikaanse kaart.
 2. Houd Hulu voor de gek door te denken dat je in de VS bent.
 3. Misleid je app store om je Hulu te laten zien zodat u het kunt downloaden als u zich op een mobiel apparaat of de Fire TV Stick bevindt.

Een Hulu-account aanmaken om Hulu in het VK in te stellen

U had waarschijnlijk nooit gedacht dat u een zelfstudie zou lezen over het maken van een account op een site. Gelukkig is het proces zelf vrij eenvoudig.

De vangst? Dat als je Hulu in het VK wilt opzetten, je een Amerikaanse kaart nodig hebt. Geen uitzonderingen.

We hebben echter een paar suggesties die nog steeds een Amerikaanse kaart vereisen, maar dat het voor u gemakkelijker zou kunnen maken:

 1. Vraag iemand in de VS of zij u toestaan ​​een van hun kaarten te gebruiken of ze een account voor u maken of u de details geven.
 2. Vraag iemand die al een Hulu-account heeft of ze kunnen delen. Misschien bieden ze in ruil daarvoor toegang tot een andere dienst of bieden ze de helft van de maandelijkse abonnementskosten aan.
 3. Ontvang een prepaidkaart uitgegeven in de VS.. Betaal een vriend in de VS om er een in een winkel te krijgen, of bestel er online een. De sleutel is om er geld op te hebben, want zelfs als je je aanmeldt voor een proef, zul je alleen slagen als je geld op je kaart hebt. Dat is om te voorkomen dat mensen een onbeperkt aantal proeven hebben.
 4. Ontvang een prepaid virtuele kaart uitgegeven in de VS.. Dit proces is vrijwel direct, maar heeft een lager slagingspercentage, hoewel dat vooral te wijten is aan het feit dat de meeste geen geld op virtuele kaarten hebben, en die zijn een must!

Elk van deze opties zou moeten werken. Wat niet werkt, is een cadeaubon krijgen, want terwijl Hulu-cadeaubonnen in de toekomst een optie zijn bij het aanmelden, krijg je geen opties voor het gebruik van een Hulu-cadeaubon.

Hulu voor de gek houden door te denken dat je in de VS bent om Hulu in het VK op te zetten

Het verkrijgen van een Amerikaanse kaart is zonder twijfel het moeilijkste onderdeel van dit proces en een reden waarom velen Hulu niet in het VK hebben opgezet, maar Hulu voor de gek houden door te denken dat je in de VS bent, is de belangrijkste stap in deze gids, alsof je de verkeerde tool gebruikt, Hulu werkt niet of streamt in kwaliteit die niet te bekijken is.

De manier waarop je Hulu voor de gek houdt? Met een VPN.

Met VPN-services kunt u uw locatie wijzigen zonder te verplaatsen. U selecteert de regio waarmee u verbinding wilt maken, en goed, dat is het.

Maar hoewel er veel VPN-services zijn, wat betreft toegang tot platforms zoals Hulu, HBO NOW of DAZN, zijn er maar een paar opties omdat deze services inspanningen leveren om te voorkomen dat VPN-services werken. We hebben het gehad over waarom Hulu niet beschikbaar is in het VK. De belangrijkste reden was het gebrek aan rechten op shows en films. Met een VPN heeft iemand gemakkelijk toegang tot een Hulu-show. Die show kan exclusief worden verspreid door een bepaald tv-kanaal in het VK. Waarom zou iemand betalen voor een pakket met een bepaald kanaal als ze Hulu veel goedkoper kunnen krijgen? En dat resulteert in een aantal bedrijven onder druk van Hulu, DAZN en zelfs Netflix.

PrivateVPN is een service die werkt met Hulu. Als dit niet het geval was, zouden we dit bericht immers niet publiceren. Het werkt ook met DAZN en ondersteunt de meeste Netflix-regio's op de markt, terwijl het snelheden biedt die u al gewend bent, wat al dan niet geweldig nieuws voor u is als uw internet slecht is.

Het is gewoon een registratie van 60 seconden, gevolgd door een verbinding met een door Hulu ondersteunde server.

En daarmee kun je trouwens Hulu opzetten in het VK of waar dan ook op deze planeet. Hoewel dat afhankelijk is van uw apparaat. Op specifieke apparaten heb je ook een app nodig, en als je geen Amerikaanse app store hebt, zal Hulu waarschijnlijk niet meteen in die store zijn. Lees verder om deze problemen op te lossen.

Zo stelt u Hulu in het VK in op Android-apparaten

Op Android-apparaten bent u behoorlijk flexibel wat betreft opties om Hulu te downloaden om het in te stellen.

 1. Hier is de tutorial van Google over het wijzigen van de locatie van de Google Play Store. Pas het toe met uw veranderingslocatie in de VS. Hiermee kun je Hulu op de officiële manier downloaden. Je kunt altijd teruggaan na.
 2. Zoek naar "Hulu.APK" op internet. Je moet voorzichtig zijn met deze stap, omdat niet alle bronnen betrouwbaar zijn, maar gezien Hulu een gratis app is, moet je een betrouwbare bron kunnen vinden om deze gemakkelijk te downloaden. Nadat je het hebt gedownload, schakel je de installatie uit onbekende bronnen in en installeer je de Hulu-app.
 3. Inschakelen Desktopsite op uw webbrowser om Hulu te laten verschijnen alsof u op een computer zit. (WERKT NIET AAN ALLE APPARATEN)

Dit is hoe Hulu in het VK op Apple-apparaten kan worden ingesteld

Of het nu op een iPad of een iPhone is, als het gaat om het instellen van Hulu in het VK op Apple-apparaten, moet u zich eerst afmelden bij uw huidige iCloud-account in het instellingengedeelte van uw apparaat.

Nadat u zich hebt afgemeld bij uw huidige account, moet u een nieuw account maken. De locatie van dit nieuwe account bevindt zich in de VS..

Ja, in theorie is het mogelijk om je regio te wijzigen met je huidige account, maar als je dat doet, verlies je alles wat je hebt, dus doe dat niet.

Nadat u een nieuw account hebt gemaakt en Hulu hebt gedownload, kunt u zich opnieuw aanmelden bij uw oude account, als u dat wilt.

Zo stelt u Hulu in het VK in op de Amazon Fire TV Stick / Cube

 • Ga naar amazon.co.uk accounts & lijsten en druk vervolgens op Beheer uw account en inhoud.
 • Daar verandert uw regio in de VS..
 • Ga naar je Amazon Fire TV Stick. druk op instellingen gevolgd door Mijn rekening.
 • Uitschrijven.
 • U moet zich opnieuw aanmelden bij uw account.

Dat zou je Hulu moeten laten downloaden. In bepaalde gevallen moet u mogelijk uw huidige betaalmethode verwijderen of anders moet u een Amerikaanse betaalmethode toevoegen.

Als je je afvraagt ​​of je Hulu op Apple TV of de Chromecast kunt krijgen, kan dat niet. Deze platforms ondersteunen geen VPN-services.

Dit is de reden waarom Hulu niet beschikbaar is in het VK en hoe Hulu in het VK kan worden opgezet

Rechten op inhoud zijn een probleem voor Hulu op veel andere platforms, vandaar dat Hulu niet beschikbaar is in het VK en waarom het waarschijnlijk niet zo lang zal duren. Hoewel sommige sites dat zouden suggereren. Dat gezegd hebbende, het is heel praktisch om Hulu op te zetten in het VK, Canada, Zuid-Afrika of waar je ook bent, als je een Amerikaanse kaart kunt krijgen, een VPN die werkt met Hulu, en je app store kan misleiden zodat je Hulu kunt downloaden.

Geschreven door Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me