Toegang krijgen tot geblokkeerde sites op luchthavens in China en waarom u dat niet kunt

Toegang krijgen tot geblokkeerde sites op luchthavens in China en waarom u dat niet kunt

Door Michael Smolski, 2018-12-13 13:06:58 in Travel


Als u luchthavenbeoordelingen in China leest, weet u dat vertragingen zeer vaak voorkomen vanwege het Chinese leger dat het Chinese luchtruim controleert. Een nog grotere klacht? Sites worden geblokkeerd in China. Vertragingen, plus geen toegang hebben tot het grootste deel van internet, is geen situatie waarin u zeker wilt zijn. Vooral als je veel door China vliegt. Dus is er een manier om toegang te krijgen tot geblokkeerde sites op luchthavens in China? En waarom worden ze in de eerste plaats geblokkeerd?

Het Chinese internet wordt gecensureerd door de Chinese overheid

Heb je ooit gehoord van de Great Firewall van China? Misschien niet, maar je hebt vast wel gehoord van de Chinese muur. De Chinese muur werd gebouwd ter bescherming van het Chinese rijk tegen de Mongolen. Heeft het zijn doel gediend? Niet echt. Mongolen veroverden uiteindelijk toch China. De meesten van ons hebben ook wat Mongools DNA.

De Grote Muur van China was bedoeld om China te beschermen tegen indringers, net zoals de 'Grote Firewall van China' bedoeld is om Chinese mensen te beschermen tegen de kwaadaardige online platforms zoals alles dat Amerikaans en zelfs Europees is.

Vergeet elk hulpmiddel dat u gebruikt, hetzij voor entertainment of voor zaken, hetzij in China of op luchthavens in China.

De Chinese muur belette Mongolen niet om te veroveren. De firewall? Het doet het veel beter, maar er is nog steeds een manier om het te omzeilen, en als je dat doet, kun je toegang krijgen tot geblokkeerde sites op luchthavens in China.

De grote firewall omzeilen voor toegang tot geblokkeerde sites op luchthavens in China

Wilt u de Great Firewall omzeilen? Het is niet zo gemakkelijk. Als een land 2 miljoen mensen inhuurt als 'online politie', weet je dat het niet gemakkelijk zal zijn.

Er is echter een manier om het te omzeilen!

Het wordt een virtueel particulier netwerk genoemd. Hiermee kun je China beter voor de gek houden door te denken dat je buiten China bent.

Kijk, als je verbinding maakt met een virtueel privénetwerk ook wel een VPN genoemd, kun je in theorie overal ter wereld zijn. Als u de juiste service gebruikt, kunt u zelfs Amerikaanse Netflix buiten de VS bekijken.

Als u verbonden bent met een VPN en verbonden bent met een server buiten China, zou u in theorie de grote firewall moeten kunnen omzeilen om toegang te krijgen tot geblokkeerde sites op luchthavens in China en daarbuiten.

Helaas begon China rond 2011 voor VPN-diensten te zorgen. Daarmee bedoelen we dat in 2018 is het heel moeilijk om een ​​VPN in China te laten werken.

Het is moeilijk om een ​​VPN-site in China te vinden, het is nog moeilijker om een ​​VPN te installeren, en als je dat allemaal kunt beheren, is het moeilijk om een ​​VPN te krijgen die echt werkt in China.

Het vereist Stealth VPN.

Stealth VPN is een systeem waarmee je China voor de gek kunt houden. Hoe werkt het? Het is niet zo eenvoudig uit te leggen. U bent hier om toegang te krijgen tot geblokkeerde sites op luchthavens in China, niet om alle wetenschap erachter te achterhalen, maar om simpel te zeggen, wat China ook kan bedenken over een standaard VPN die leidt tot het voorkomen van een VPN, het kan niet wanneer u bent verbonden met een Stealth VPN.

PrivateVPN heeft een Stealth VPN-modus, waarmee u toegang krijgt tot geblokkeerde sites op luchthavens in China. Het is momenteel op computers en de iPhone met de Android-versie die zeer binnenkort wordt gelanceerd. Misschien is het zelfs al uit wanneer je dit leest.

De risico's die gepaard gaan met het proberen toegang te krijgen tot geblokkeerde sites op luchthavens in China

Omdat we het hadden over online politie, vonden we het goed om de risico's te noemen.

Op voorwaarde dat u geen eigenaar bent van een VPN-bedrijf en geen Chinees bent, gaat u waarschijnlijk niet naar de gevangenis.

Als een soort officier om je heen loopt en je een VPN ziet gebruiken, kan je apparaat in beslag worden genomen. Mogelijk wordt u in de toekomst mogelijk ook verbannen om het land binnen te komen.

Waarom heeft de wereld er niets aan gedaan??

Wanneer de community samenkomt, kunnen er veranderingen plaatsvinden, toch?

Nou, niet als een land ons controleert. En China doet dat.

De meeste producten worden in China gemaakt. Stel je voor dat dat net is gestopt. Het zou catastrofale gevolgen hebben voor de economie over de hele planeet. Uit het niets komen je laptops, telefoons, tv's en Fire TV Stick's die in China zijn gemaakt je niet aan, zoals China ze allemaal maakt. Dit zou het bouwen van miljoenen fabrieken vereisen, en natuurlijk zou het de prijzen van elk product opblazen vanwege de hogere lonen die werknemers zouden krijgen.

Als u zich afvraagt ​​waarom u in de eerste plaats geen toegang heeft tot geblokkeerde sites op luchthavens in China. Daarom.

Kijk naar Apple. China gaf opdracht om alle VPN-services uit de Chinese App Store te verwijderen, en dat deden ze. Ze hadden geen keus.

Geschreven door Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me