Toegang krijgen tot geblokkeerde sites door de Amerikaanse overheid

Toegang krijgen tot geblokkeerde sites door de Amerikaanse overheid

Door Michael Smolski, 2019-07-04 19:14:20 in Reizen


Het World Wide Web is misschien "wereldwijd", maar het is zeker niet overal hetzelfde. Afhankelijk van waar u bent, ongeacht wie u bent, hebt u mogelijk geen toegang tot bepaalde sites. En dat is niet eerlijk. Waarom zou u geen vakantie kunnen boeken omdat de Amerikaanse regering heeft besloten Amerikaanse bedrijven te blokkeren om zaken te doen in uw land? Het gebeurde in Iran, en de mensen die lijden zijn niet de politici maar de onschuldigen. Daarom gaan we vandaag door hoe we toegang krijgen tot geblokkeerde sites door de Amerikaanse overheid, hetzij in Iran of in een andere natie.

Toegang krijgen tot geblokkeerde sites door de Amerikaanse overheid

Wanneer de VS beperkingen oplegt aan landen, al dan niet terecht, en als die beperkingen vereisen dat Amerikaanse bedrijven niet in die landen werken, bent u enorm beperkt.

In Iran is het boeken van vakanties of zelfs zoiets eenvoudigs als het spelen van sommige spellen beïnvloed door de acties van de Amerikaanse overheid.

Gelukkig is er een eenvoudige manier om toegang te krijgen tot geblokkeerde sites door de Amerikaanse overheid, omdat die beperkingen in de meeste landen niet van toepassing zijn.

Wat heb je nodig om toegang te krijgen tot geblokkeerde sites door de Amerikaanse overheid in Iran? Een VPN.

VPN-services hebben 2 grote voordelen. Hiermee kunt u geoblokken omzeilen door uw locatie virtueel te wijzigen, ongeacht of dat is om toegang te krijgen tot geblokkeerde sites door de Amerikaanse overheid of om toegang te krijgen tot meer Netflix.

Het tweede grote voordeel? Dat je hiermee veilig en beschermd op internet kunt blijven. Wanneer u verbinding maakt met een VPN, wordt uw IP-adres gewijzigd en wordt u gecodeerd met het hoogste coderingsniveau dat op de markt beschikbaar is.

Het is echter niet zo eenvoudig als u toegang wilt tot geblokkeerde sites door de Amerikaanse overheid die ook beperkt zijn in andere landen zonder blokkades. En daar zullen we hieronder in duiken.

Toegang krijgen tot geblokkeerde sites door de Amerikaanse overheid als het gaat om streaming-services zoals Netflix

Streamingplatforms zoals Netflix hebben meestal meer nodig dan alleen verbinding maken met een VPN-server. In de meeste gevallen moet u verbinding maken met de juiste server, net als wanneer u in het Verenigd Koninkrijk bent en toegang probeert te krijgen tot Amerikaanse Netflix, als u toegang wilt krijgen tot geblokkeerde sites door de Amerikaanse overheid en het zijn streaming platforms..

Dat komt omdat streamingplatforms vaak actie moeten ondernemen om te voorkomen dat VPN-servers werken.

PrivateVPN heeft een eenvoudige tabbladoptie die u alle werkende servers toont voor verschillende soorten entertainmentplatforms in uw regio om uw leven gemakkelijker te maken. (iPhone-versie komt binnenkort.) Als u Hulu wilt bekijken, klikt u op Hulu en u ziet alle werkende servers voor Hulu. Hetzelfde met DAZN of Netflix.

Toegang krijgen tot geblokkeerde sites door uw overheid

Hoewel sommige sites mogelijk worden geblokkeerd door de Amerikaanse overheid waardoor bedrijven niet in uw land aanwezig kunnen zijn, is het in andere gevallen uw regering die sites blokkeert.

Dit is vooral gebruikelijk in China als het gaat om Amerikaanse sociale media die we hebben besproken, en we raden je aan erover te lezen, omdat het veel complexer is dan het censureren van inhoud in China en veel te maken heeft met gegevens.

Als u toegang wilt krijgen tot geblokkeerde sites die door uw eigen overheid zijn geblokkeerd en in een land woont dat VPN-services aanpakt, moet u Stealth VPN gebruiken.

Zie, standaard VPN-verbindingen zijn detecteerbaar omdat ze er anders uitzien dan standaard internetverkeer. Landen als China kunnen met gemak een standaard VPN detecteren. Ondertussen, Stealth VPN, kunt u zich mengen met normaal verkeer, en dit betekent dat u zonder problemen toegang hebt tot geblokkeerde sites.

En het algemene principe is hetzelfde als wanneer u toegang wilt tot geblokkeerde sites door de Amerikaanse overheid. U moet verbinding maken met een land dat geen beperking voor een site heeft, en dat is voldoende.

Als je Netflix wilt bekijken in bijvoorbeeld China, moet je natuurlijk ook verbinding maken met de juiste VPN-server omdat, zoals we al zeiden, niet alle servers met alle services werken. Feitelijk, veel niet. Dat is de reden waarom PrivateVPN de meeste Netflix-regio's ondersteunt, terwijl sommige services duizenden servers meer hebben.

Heeft toegang tot geblokkeerde sites door de Amerikaanse overheid?

Als u in Iran bent en een VPN gebruikt om toegang te krijgen tot een geblokkeerde Amerikaanse site, overtreedt u de Amerikaanse wet niet zoals u zich in de VS bevindt. Als het land waar u zich bevindt VPN-services echter als illegaal heeft gemarkeerd, moet u voorzichtig zijn.

In situaties waarin het gebruik van VPN in uw land verboden is, is de sleutel tot veilig blijven volledig beschermd. Het probleem? Dat de meeste mensen VPN-services gebruiken zonder de juiste kennis om volledig te worden beschermd.

Daarom hebben we een korte lijst gemaakt van essentiële dingen om op te letten:

  1. Bevat de VPN-client die u gebruikt beveiligingsfuncties zoals IPv6-lekbescherming of DNS-lekbescherming?
  2. Wordt de VPN-client die u gebruikt geleverd met de functie Application Guard of Kill Switch?
  3. Is uw VPN afkomstig uit een land met goede privacywetten?

Wat betreft 1 en 2, dit zijn basisfuncties die het verschil maken in uw veiligheid omdat ze ervoor zorgen dat niets dat u doet per ongeluk ooit is gelekt. Wat 3 betreft, is de locatie van uw VPN vaak de belangrijkste functie die zal bepalen of u veilig bent. U wilt hier zeker geen VPN voor krijgen die in de VS is gevestigd. Kijk, hoewel VPN-services je op internet kunnen beschermen, zijn ze de tussenpersoon tussen je gegevens, en als een VPN logs opslaat, kunnen die logs worden gebruikt om je bloot te leggen. PrivateVPN? Het is zweeds. Een regio met enkele van de sterkste privacywetten die er zijn, wat betekent dat we geen logs kunnen opslaan, wat betekent dat het niet mogelijk is om je ooit bloot te stellen. En we vragen niet om uw naam voor registratie.

Dat is hoe toegang te krijgen tot geblokkeerde sites door de Amerikaanse overheid

Eerlijk gezegd is het relatief eenvoudig.

Veel eenvoudiger dan het opzetten van Hulu buiten de VS..

Maak gewoon verbinding met een VPN en gebruik Stealth VPN indien nodig.

Klaar om te proberen? We bieden een volledig gratis proefperiode van 7 dagen aan.

Geschreven door Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me