Kun je de Premier League op DAZN bekijken? – Laat zien hoe

Kun je de Premier League op DAZN bekijken? - Laat zien hoe

Door Michael Smolski, 03-06-2019 20:43:13 in Entertainment


Wil je de Premier League op DAZN bekijken of overweeg je DAZN te kopen? We raden je aan in dat geval onze DAZN-review te bekijken.

Maar er zijn 3 soorten mensen die deze site bezoeken.

Degenen die willen weten of u Premier League op DAZN kunt bekijken als ze enkele wijzigingen aanbrengen in hun huidige account. Degenen die geen DAZN-account hebben, maar er net van hebben gehoord en geïnteresseerd zijn, en degenen die weten dat het mogelijk is, maar DAZN wordt niet ondersteund in hun regio.

In deze gids, over hoe je Premier League op DAZN kunt bekijken, gaan we al dat soort mensen helpen.

Het antwoord op of je Premier League op DAZN kunt bekijken? Hangt af van waar je bent. Canada is de beste DAZN-locatie om te zijn als je de Premier League op DAZN wilt bekijken. En hetzelfde geldt voor de Serie A, Champions League, La Liga, Ligue 1 en vele anderen. Dat gezegd hebbende, hoewel Canada het het gemakkelijkst heeft, is het ook mogelijk om Canadian DAZN buiten Canada te bekijken.

We gaan je er doorheen loodsen terwijl we je ook laten zien hoe je een DAZN-account kunt maken als je niet in een door DAZN ondersteunde regio woont. Waarom te veel betalen voor je tv-abonnement als je DAZN kunt krijgen voor 1/3 van je huidige tv-pakket?

Een DAZN-account maken zodat u de Premier League kunt bekijken op DAZN

Om zelfs een DAZN-website te kunnen bezoeken, moet je DAZN voor de gek houden door te denken dat je je in een ondersteunde regio bevindt.

Bekijk daarvoor de volgende stap en kom hier terug.

Als je dat eenmaal hebt gedaan, is hier het probleem met het maken van een DAZN-account in niet-ondersteunde landen ... Je hebt een kaart van dat land nodig om je aan te melden. Of u zich wilt aanmelden bij American DAZN, Canadian DAZN of Italian DAZN, dat is aan u. Maar je hebt een kaart uit dat land nodig.

En dat maakt het moeilijk om in te schrijven op DAZN voor degenen die nog geen account hebben en niet uit het juiste land komen.

Onze suggesties?

  • Vraag iemand die al een account heeft als je kunt delen.
  • Nog beter, vraag het aan iemand uit een van de ondersteunde regio's als u hun kaarten kunt gebruiken om zich aan te melden, of als ze zich voor u kunnen aanmelden.
  • Koop een kaart uit een ondersteunde regio, of dat nu een prepaid of virtuele prepaidkaart is.

Een kaart moeten kopen is niet handig. Maar de besparingen die u krijgt door een DAZN-account te hebben, kunnen oplopen tot € 700 per jaar, voor de meeste mensen zijn die handig. Met wat onderzoek op Google zou je zonder problemen de juiste prepaid of virtuele kaart moeten kunnen vinden.

Hoe dan ook, de sleutel tot aanmelden, zelfs voor een proef, is om wat geld op die kaart te hebben voor verificatiedoeleinden. Sites zoals DAZN nemen over het algemeen $ 1 en betalen het dan meteen terug, om te verifiëren dat je geen lege kaarten gebruikt om een ​​oneindig aantal gratis proefversies te krijgen, zodat je bijvoorbeeld Premier League op DAZN kunt bekijken, volledig gratis, voor altijd.

DAZN voor de gek houden zodat je de Premier League op DAZN kunt bekijken

De eerste stap was bedoeld voor degenen die geen DAZN-account hebben.

Deze stap? Het is van toepassing op degenen die al toegang hebben tot DAZN maar willen weten hoe ze Premier League op DAZN kunnen bekijken, maar ook op degenen die alleen een DAZN-account maken.

DAZN voor de gek houden om de Premier League op DAZN te bekijken Als je al een DAZN-account hebt

Heb je een DAZN-account? Super goed. Het enige wat u hoeft te doen is om DAZN te laten denken dat u zich op een andere locatie bevindt.

U doet dat door een VPN te gebruiken.

Om VPN-services in één zin uit te leggen, kunt u uw locatie ergens anders wijzigen, zonder dat u hoeft te verhuizen.

De sleutel om Premier League op DAZN te bekijken, is dat DAZN denkt dat je in Canada bent.

Daarvoor moet u verbinding maken met een Canadese server die DAZN ondersteunt.

PrivateVPN is een van de weinige providers die het Canadese DAZN ondersteunen. Om nog maar te zwijgen van de ondersteuning voor het Italiaanse en Amerikaanse DAZN.

Als u verbinding maakt met een VPN die DAZN niet ondersteunt, werkt DAZN niet. Als u verbinding maakt met een VPN die DAZN ondersteunt, maar doorverwijst naar een bepaald land zoals Amerika, kunt u de Premier League niet bekijken op DAZN.

Daarom is het gebruik van de juiste VPN van vitaal belang.

DAZN voor de gek houden om de Premier League op DAZN te bekijken als je nog geen DAZN-account hebt

Als je nog geen DAZN-account hebt, is de stap precies hetzelfde als wanneer je een account hebt met het verschil dat je een VPN moet krijgen voordat je een account maakt. Anders krijg je een melding dat je in het verkeerde land bent.

Het mooie van PrivateVPN is dat je niet alleen de Premier League op DAZN kunt bekijken. Het deblokkeert ook DAZN naar zijn volle vermogen omdat elke DAZN-regio iets anders biedt. Het Amerikaanse DAZN is bijvoorbeeld momenteel alleen gericht op vechtsporten. Met PrivateVPN krijgt u toegang tot iedereen met slechts één account.

We bieden ook een 30-dagen geld-terug-garantie en dit is wat onze klanten over ons zeggen, en onze bekroonde klantenservice!

DAZN-account + een VPN die werkt met DAZN laat je de Premier League bekijken op DAZN. Afhankelijk van welk apparaat u DAZN wilt bekijken, moet u echter mogelijk ook achterhalen hoe u DAZN installeert. Daarom raden we u aan onze DAZN-gids te bekijken.

Je kunt de Premier League bekijken op DAZN en nog veel meer

Anthony Joshua vs. Andy Ruiz Jr. Als je dat gevecht met Sky wilde zien, de kosten van zo'n gevecht in Ierland waren € 24,95. Het Canadese DAZN kost slechts $ 20, dat is € 13,25 + VPN per maand, of $ 150 voor het eerste jaar.

En dan zijn er ook de Champions League, Premier League, Serie A, La Liga, Ligue 1 en vele anderen waartoe je toegang hebt. Hoe kun je daar mis gaan?

Geschreven door Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me