Komt Disney Plus naar het VK en is het de moeite waard

Komt Disney Plus naar het VK en is het de moeite waard

Door Michael Smolski, 2019-05-10 16:38:07 in Entertainment


Gehoord van Disney Plus en werd opgewonden? Dat deden we ook totdat we hoorden dat het bij de lancering niet naar delen van Europa komt. Komt Disney Plus wel naar het VK? In dit artikel zullen we ingaan op de reden waarom Disney niet meteen buiten de VS lanceert en waarom Disney Plus het waard is en hoe het in het VK werkt voordat het in het VK beschikbaar is.

Het korte antwoord is: "Komt Disney Plus naar het VK?"

Het is. Alleen niet in 2019. Het zou in 2020 in het VK uit kunnen komen, hoewel 2021 een zeer realistisch scenario is.

Laten we het nu nader toelichten.

Het meer gedetailleerde antwoord is: "Komt Disney Plus naar het VK?"

Het lanceren van een platform kost veel middelen, of dat nu klantenservice, servers of advertenties zijn. Geen groot streamingplatform overal in één keer gelanceerd. Of dat nu Netflix of DAZN is. Het is een veel betere strategie om in één markt te lanceren en zich te concentreren op het kweken van hun eerste markt dan alles tegelijk proberen te doen. En dat van WOW AIR, de luchtvaartmaatschappij die te veel tegelijk probeerde te doen en begin dit jaar instortte.

Sommige platforms zoals Hulu (hoewel we handleidingen hebben gemaakt over hoe Hulu in het VK te laten werken) zijn nooit in het VK gelanceerd, dus misschien terwijl je op zoek was naar "komt Disney Plus naar het VK", vermoedde je ook dat het helemaal niet zou komen . Hoe het ook is.

We weten dat omdat Disney een van de bekendste merken ter wereld is met bereik over de hele wereld en Disney weet dat mensen zich zullen aanmelden als ze de kans krijgen. Disney kent ook de enorme waarde van streaming. En hoewel je zou kunnen zeggen dat Amazon ook een groot bedrijf is en Amazon Prime niet overal beschikbaar is, bezit Amazon niet het grootste deel van de content die het streamt. Disney doet dat. En dat is ook een van de redenen waarom Disney Plus het waard zal zijn.

Wanneer Disney Plus in het VK wordt gelanceerd waarvan we vermoeden dat het de tweede of derde locatie zal zijn waar Disney Plus zal lanceren, zal het geen problemen hebben met het streamen van inhoud omdat het bedrijven bezit zoals Marvel, National Geographic, 20th Century Fox, Fox en Lucasfilm. En als niemand u kan verhinderen inhoud te streamen vanwege juiste problemen, maakt het uitbreiding naar andere landen enorm eenvoudig. Om nog maar te zwijgen over het feit dat Disney zelf een enorme bibliotheek met inhoud heeft.

Zal Disney Plus de moeite waard zijn als het naar het VK komt

We hebben al gezegd dat Disney geen problemen zal hebben met het streamen van de inhoud die beschikbaar zal zijn in de VS, in het VK, vanwege het feit dat het alle inhoud bezit die het zal streamen in plaats van alleen te betalen voor de mogelijkheid om stream het.

Maar is Disney Plus het waard? Of moet je je aan Netflix houden?

Avengers: Endgame wordt een exclusieve Disney Plus-game die in december 2019 op het platform komt. Bijna iedereen houdt van Marvel, en als je Endgame niet in bioscopen gaat zien, is je enige optie Disney Plus. En dit zal het geval zijn met alle andere films die worden uitgebracht door bedrijven die eigendom zijn van Disney, waaronder Avatar 2, Avatar 3, Avatar 4 en Avatar 5 met Avatar 2 die momenteel in de maak zijn.

Netflix biedt een aantal geweldige films, maar de films waarop het rechten heeft of creëert, concurreren qua kwaliteit zelden met het werk van Marvel of 20th Century Fox. Om nog maar te zwijgen van het feit dat producties zoals Simpsons en Family Guy eigendom zijn van Fox.

Disney werkt ook aan originele series met een spin-off Star Wars-serie in het proces.

Oh, en hebben we al gezegd dat dit allemaal komt op $ 6,99, wat waarschijnlijk £ 6,99 zal zijn in het Verenigd Koninkrijk wanneer Disney plus officieel in het Verenigd Koninkrijk wordt gelanceerd, wat veel goedkoper is dan Netflix?

We zullen het zo zeggen, als Disney Plus alleen uit Disney-inhoud bestond, zou het moeilijk zijn om het aan te bevelen. Maar omdat Disney ook 20th Century Fox bezit die veel ongelooflijke films heeft gemaakt, zoals de genoemde Avatar, Marvel, Fox en National Geographic, heeft Disney een enorme verscheidenheid aan content aan je te bieden. Op een zeer hoog kwaliteitsniveau, en misschien is het grote verkoopargument dat u bekend bent met de meeste inhoud die op het platform komt.

U vroeg of Disney Plus naar het VK komt en daarop hebben we geantwoord dat er nog geen manier is om Disney Plus in het VK of ergens anders te laten werken.

Hoe Disney Plus in het VK te laten werken voordat Disney Plus naar het VK komt

Het is een relatief eenvoudig proces.

Om Disney Plus in het VK te bekijken, moet je Disney laten denken dat je in de VS bent.

En dat doe je door een VPN te gebruiken.

VPN-services beschermen uw privacy op internet door te coderen wat u doet, maar nog belangrijker in uw geval, zodat u uw locatie kunt wijzigen zonder te verplaatsen. In dit geval in de VS..

De sleutel tot het laten werken van Disney Plus is echter om de juiste VPN te krijgen. Net als bij DAZN en Hulu is het niet voldoende om alleen een VPN te gebruiken, omdat services zoals Disney op de hoogte zijn van VPN-services en deze verhinderen te werken. Wanneer Disney Plus in de VS is, kun je Disney Plus in het VK bekijken door verbinding te maken met de juiste PrivateVPN-server.

Met PrivateVPN kun je ook DAZN, Hulu en de meest Netflix-regio's gebruiken, met gidsen over allemaal op onze blog.

Geschreven door Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me