Komt Disney Plus buiten de VS en is het de moeite waard

Komt Disney Plus buiten de VS en is het de moeite waard

Door Michael Smolski, 2019-05-10 17:14:41 in Entertainment


Je hebt gehoord dat Disney Plus eraan komt, maar hebt de typische problemen van entertainment buiten de VS behandeld en wilt weten of Disney Plus buiten de VS komt wanneer het wordt geïntroduceerd en is het de moeite waard?

Het antwoord op "Komt Disney Plus buiten de VS" is ingewikkeld

We zullen het zo zeggen. Disney Plus komt buiten de VS. Dat is bijna zeker. In plaats van "komt Disney Plus buiten de VS", is de grotere vraag om te stellen wanneer en waar.

In tegenstelling tot andere platforms, is Disney niet beperkt tot waar het de inhoud kan laten zien waarover we in het gedeelte waar we het in het volgende over hebben, Disney Plus de moeite waard is, maar geen groot streamingplatform dat ooit in veel landen tegelijk is gelanceerd. En dat komt omdat er enorm veel middelen en voorbereiding nodig zijn om in een land te lanceren, laat staan.

Dus ja, Disney heeft veel mogelijkheden als het gaat om het wereldwijd lanceren, maar het gaat gewoon niet meteen gebeuren. Hoewel je je geen zorgen maakt, laten we je in dit artikel een manier zien om Disney Plus buiten de VS te laten werken terwijl je blijft lezen.

Is Disney Plus de moeite waard?

Iedereen houdt van tijd tot tijd een beetje Disney, maar is het de moeite waard om Disney Plus daarvoor te krijgen? Kijk, dat is het, het zijn niet alleen Disney-films.

Als je kijkt naar wat Disney de afgelopen jaren aan het doen is, kun je snel zien dat Disney achter de schermen enorm veel werk heeft verricht dat het in de komende 2 jaar mogelijk tot het beste streamingplatform ter wereld zou kunnen maken. -3 jaar.

Kijk, Disney hanteert een geheel andere benadering dan Netflix als het gaat om inhoud. Hoewel Netflix rechten op inhoud koopt, samenwerkt met CW en hun eigen inhoud maakt, heeft Disney dat allemaal niet gedaan, minus de laatste.

Disney koopt in plaats van rechten op films en shows, bedrijven met rechten en op films en shows.

In maart 2019 voltooide Disney de acquisitie van 20th Century Fox. Ja, de studio met Avatar, Ice Age, X-Men en zoveel andere geweldige films dat we niet eens beginnen met het maken van de lijst. Het staat op Wikipedia als je het wilt zien.

De deal kostte $ 71,3 miljard en omvatte ook National Geography, FX en Fox. Het gaf Disney ook 30% eigendom in Hulu.

Fox creëert dingen als Simpsons, Family Guy, Empire, Hell's Kitchen, Prison Break en nog veel meer.

In 2009 verwierf Disney ook Marvel waar we allemaal dol op zijn. In 2012 verwierf Disney Lucasfilm met de herlancering van Star Wars met binnenkort een tv-show in het Star Wars-universum.

Vanuit het perspectief van is Disney Plus de moeite waard, het wordt relatief snel de grootste concurrent van Netflix. Liefhebbers van Amazon hebben misschien veel geld om shows te maken en bezitten misschien de rechten op Lord of the Rings, maar Disney heeft meteen toegang tot hun enorme Disney-bibliotheek, enorme 20e-eeuwse Fox- en Fox-bibliotheek, Marvel-bibliotheek, mogelijk enkele van Hulu-bibliotheek, en natuurlijk ook National Geographic-bibliotheek. Terwijl tegelijkertijd ook content wordt gemaakt, zoals het al genoemde spin-off Star Wars tv-programma.

En dat alles voor de helft van de prijs van Netflix.

We hebben je waarschijnlijk enthousiast gemaakt, hè? Je kwam hier om te weten dat Disney Plus buiten de VS komt en het is het waard, en eerlijk gezegd hebben we je waarschijnlijk veel enthousiaster gemaakt over het platform dan je dacht dat je zou zijn. We hebben ook gezegd dat we je zullen laten zien hoe je Disney Plus buiten de VS kunt gebruiken, en we hebben niet gelogen.

Hier is wat je kunt doen totdat je weet dat Disney Plus buiten de VS komt

Gebruik een VPN.

Dit is van toepassing op elk platform dat u buiten de VS of in de VS wilt deblokkeren. We schreven over het gebruik van Hulu in Canada, hoe je Hulu in het VK kunt bekijken, over hoe je DAZN buiten Canada kunt instellen, Italiaans DAZN, Amerikaans DAZN, hoe BBC iPlayer in de VS te deblokkeren en nog veel meer op onze blog, en hoewel de stappen op sommige platforms verschillen (vandaar dat we deze handleidingen maken), is het gebruik van een VPN de sleutel tot het deblokkeren van elk entertainmentplatform, hetzelfde geldt voor Disney Plus.

Met VPN-services kunt u uw locatie wijzigen buiten uw locatie. In dit geval kunt u in de VS zijn zonder daar te zijn.

De factor die zal bepalen of u Disney Plus buiten de VS kunt kijken? De VPN-service die u gebruikt.

Disney weet dat VPN-services bestaan. En daarom neemt het voorzorgsmaatregelen die ertoe leiden dat servers moeten worden geoptimaliseerd voor specifieke platforms. Hoewel er bijvoorbeeld honderden VPN-services beschikbaar zijn, is PrivateVPN een van de weinige die met DAZN werkt, en hetzelfde geldt voor Disney Plus.

Totdat Disney Plus buiten de VS komt, moet u een VPN gebruiken als u Disney Plus wilt gebruiken.

Geschreven door Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me