Is torrenting veilig en hoe kun je jezelf beschermen tijdens torrenting?

Is torrenting veilig en hoe kun je jezelf beschermen tijdens torrenting?

Door Michael Smolski, 2019-03-16 10:16:16 in Entertainment


Het feit dat je zoekt of torrenting veilig is, betekent waarschijnlijk dat wat je downloadt niet veilig is.

Als je je afvraagt ​​of torrent veilig is, zoals het is, is het volledig legaal en veilig. De problemen beginnen wanneer u illegale inhoud begint te downloaden. Niet alleen bent u niet beschermd en kunt u in de problemen komen met de wet en uw internetprovider bij torrenting, maar torrenting kan u ook op veel manieren schaden. Daarover meer hieronder.

De risico's die gepaard gaan met torrenting waardoor u op zoek bent naar hoe u uzelf kunt beschermen wanneer torrenting

Er zijn 2 grote problemen met torrenting veilig.

De eerste? Je stelt jezelf bloot aan je overheid en internetprovider die je niet volgt.

Kom je in de problemen? Het hangt af van wat u downloadt en in welk land u het downloadt. We zullen doornemen hoe je jezelf kunt beschermen wanneer je torrent vanaf die kant van de dingen in dit bericht, maar voordat we dat doen, laten we het hebben over het tweede risico.

Het tweede risico? Je downloadt iets met virussen die zijn geplant in de bestanden die je downloadt.

Als u besluit om illegaal iets te downloaden dat PrivateVPN op geen enkele manier aanmoedigt, loopt u het risico om iets te downloaden dat uw apparaat kan verknoeien, hetzij door uw systeem te beschadigen of te vertragen. Dat is de prijs die je betaalt als je wanhopig iets gratis wilt downloaden. Mensen die dingen op internet zetten om te downloaden, weten dat je wanhopig bent en sommigen hebben geen probleem om verborgen mijnbouwsoftware in te voeren die voor hen, zoals Bitcoin, vanaf je apparaat zal delven. En dat kunnen we u niet beschermen.

Hoe je jezelf kunt beschermen tijdens torrenting

Met een VPN.

Dat is hoe.

Beschouw een VPN als een beschermingslaag voor alles wat u via internet doet. Een beschermingslaag die alles codeert wat u op internet doet, waardoor het voor niemand anders traceerbaar is, in uw geval, zodat u kunt downloaden wat u maar wilt zonder dat iemand er iets van weet.

Is het zo simpel als codering? jammer genoeg niet.

Wat vaak belangrijker is dan codering, is de service die u gebruikt en de functies die daarbij horen.

Waar is de VPN-service die u van plan bent te gebruiken gebaseerd?

Denkt u dat een VPN-service om u geeft wanneer iemand van de overheid waarin ze zich bevinden, naar uw logboeken vraagt? Vooral onder druk? Als u enkele Google-zoekopdrachten uitvoert, krijgt u uw antwoorden vrij snel.

Meer dan een paar VPN-bedrijven slaan logboeken van uw gebruik op die informatie bevatten die u kan ontmaskeren.

Er is ook een stel dat zegt dat ze geen logboeken opslaan en er vervolgens voor zijn blootgesteld.

Dit is de situatie waarin het het beste is om de wetten van het land te vertrouwen in plaats van alleen de woorden van een bedrijf. PrivateVPN? Het is gevestigd in Zweden. Het land met strikte privacywetten die ons verhinderen logs op te slaan die kunnen worden gebruikt om u te ontmaskeren, als we in de eerste plaats interesse hadden in uw logs.

We zeggen niet dat PrivateVPN je enige optie op dat gebied is, maar als je jezelf wilt beschermen tijdens torrenting, zorg er dan voor dat de VPN-service is gebaseerd in een land met sterke privacywetten.

Je VPN-service moet functies hebben die lekken voorkomen als je jezelf wilt beschermen tijdens torrenting

Je kunt de beste codering ter wereld hebben, je kunt een VPN-service gebruiken die geen logs opslaat, maar als je jezelf wilt beschermen tijdens torrenting, moet de VPN-service die je gebruikt je kunnen beschermen tegen lekken.

Vliegtuigen zijn het veiligste vervoermiddel op de planeet, maar toch crashen ze nog steeds. Ongeacht hoe geweldig de VPN is die je gebruikt, als je jezelf wilt beschermen tijdens torrenting, is de veiligste VPN er een die ook functies heeft die je zullen beschermen.

Op dit moment?

IPv6-lekbescherming samen met DNS-lekbescherming.

Deze twee voorkomen IP- en DNS-lekken die mogelijk kunnen optreden en resulteren in alle bescherming die wordt toegepast voor niets.

Maar wat als uw VPN-service niet meer werkt? PrivateVPN heeft bijvoorbeeld een fantastische uptime van 99,98%, maar er is altijd die 0,02% mogelijkheid. Dat is waar Application Guard en Killswitch binnenkomen. Killswitch zal je internet doden als een VPN stopt met werken, waardoor je het internet zonder bescherming kunt gebruiken, waardoor blootstelling wordt voorkomen, terwijl Application Guard apps die je wilt uitschakelen in een geval van blootstelling, zoals je torrent-client, uitschakelt..

Als je jezelf wilt beschermen tijdens torrenting, zijn deze functies nodig, anders loop je het risico van blootstelling.

Dat is hoe je jezelf kunt beschermen tijdens torrenting

Je vroeg je af of torrenting veilig is. Torrenting op zichzelf is veilig en zelfs legaal. De problemen beginnen wanneer u illegaal downloadt, zowel om juridische als virusredenen.

Daarom is bescherming vanuit elke hoek een must. Het is niet genoeg om de beste bescherming te hebben bij bijna elke hoek als u niet bij elke hoek wordt beschermd, omdat elke mogelijkheid van blootstelling alle andere bescherming voor niets kan bieden. En daarom wordt PrivateVPN geleverd met functies die u vanuit elke invalshoek beschermen, zoals hoewel het geen piraterij ondersteunt, geeft het wel om privacy.

Geschreven door Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me