Is HBO NU het waard in 2019 of moet u voor een andere service gaan?

Is HBO NU de moeite waard in 2019 of moet je voor een andere service gaan?

Door Michael Smolski, 28-01-2019 10:03:43 in Entertainment


Is HBO NU het waard in 2019? En hoe zit het met HBO GO? Laten we het beter zeggen, is HBO het over het algemeen waard in 2019? Vooral in een wereld waar we Amazon Prime, Netflix, DAZN en Hulu hebben? Hoeveel abonnementsservices hebben we nodig totdat we kunnen zeggen dat "het genoeg is", vooral gezien het feit dat Disney ook zijn eigen service in de zomer van 2019 uitrolt?

Wat nog belangrijker is, als u slechts één service kunt gebruiken, waarom HBO NU via Netflix kopen? Dat is wat we in dit bericht zullen beantwoorden. En ja, als je buiten de VS woont, zullen we ook laten zien hoe je HBO NU kunt krijgen aan het einde van dit bericht.

Doe het voor Game of Thrones

"Ik heb gezocht of HBO NU de moeite waard is in 2019 en je zegt dat ik het voor één show moet krijgen?"

Als je er zo over denkt, klinkt het een beetje gek, maar als je er echt over nadenkt, is het dat wel?

Waar is internet slecht aan? Spoilers. Ben je ooit op internet geweest zonder per ongeluk een spoiler te lezen met betrekking tot een film of tv-programma als het een goede show of film is? Het probleem is dat Game of Thrones het beste tv-programma is dat er is. Het is het duurste en populairste tv-programma dat er momenteel is. We hebben het over minimaal 15 miljoen dollar per aflevering. We hebben het over 2 jaar productie voor het laatste seizoen van deze show.

Of je je nu abonneert net voordat Game of Thrones begint of niet, als je het laatste seizoen van GOT niet vanaf het begin bekijkt, kun je het net zo goed helemaal niet bekijken, of het internet niet gebruiken totdat je dat doet, of je ervaring zal worden geruïneerd.

Er zijn niet veel shows die de moeite waard zijn om een ​​abonnement voor te nemen. Deze is een van die shows die het waard is. En als je uitvalt hoe vaak het in een maand wordt uitgezonden, betaal je ongeveer $ 3 per aflevering, wat helemaal niet slecht is, vooral gezien het feit dat je nog steeds toegang krijgt tot alle andere programma's die HBO bezit en veel verdomde films.

HBO maakt ongelooflijke shows

HBO heeft niet zoveel shows als Netflix, maar een ding dat je niet kunt vragen over HBO is de productiekwaliteit. HBO loopt echt voorop. Het maakt misschien niet de meeste shows op de markt, maar de shows die het doet, ze worden jarenlang onthouden. En laten we eerlijk zijn, er is geen abonnementsservice die shows op het niveau van de Game of Thrones produceert.

En dat komt misschien door het feit dat HBO al veel langer in de game zit dan Netflix en Amazon Prime voor zover het creëren van content gaat.

En films!

HBO heeft een verzameling van meer dan 2000 films. Niet zo veel als op Netflix, maar dit is een soort kwaliteit versus kwantiteit.

Als u moest kiezen tussen een bibliotheek met 2000 films of een bibliotheek met 4000 films, maar die kleinere bibliotheek had films die meerdere keren beter waren dan de meeste films op de andere site, welke zou u dan kiezen? We zouden voor HBO kiezen. Als we moesten beslissen.

HBO heeft sterke partnerschappen met enkele van de beste studio's ter wereld, zoals Universal Pictures, Warner Bros. Pictures en 20th Century Fox. Netflix, het toont ook geweldige films van geweldige studio's, maar het toont ook veel films die niet de moeite waard zijn om te zien.

Als je je afvraagt ​​of HBO NOW in 2019 absoluut de moeite waard is voor de kwaliteit van de inhoud. Niet het meest, maar kwaliteit. HBO NU is zo'n service waar je, als je een willekeurige film afspeelt, het waarschijnlijk leuk vindt.

HBO NU is veel goedkoper dan een tv-abonnement

Je kunt HBO NU, Hulu, Netflix, Amazon Prime en DAZN krijgen voor opslag in de cloud, 2-daagse verzending, toegang tot 2 miljoen boeken en 2 miljoen nummers, met shows en films van Hulu, Netflix en Prime gecombineerd met live sport bij het gebruik van DAZN bestaande uit twee soorten voetbal, NHL, NBA, NFL, en dat is een paar te noemen, allemaal terwijl je minder betaalt dan voor je tv-abonnement.

Simpel gezegd, je kunt vrijwel alle tv-programma's en films die je ooit op aanvraag zou willen bekijken op elk gewenst moment krijgen, en als je wat sport wilt kijken, kun je dit live doen, ongeacht de game, op voorwaarde dat de competitie bevindt zich op het streamingplatform. In plaats van tevreden te moeten zijn met wat iemand op een bepaald moment kiest om te spelen, u kunt kijken wat u wilt wanneer u maar wilt op welk apparaat u wilt, voor veel minder dan een tv-abonnement.

De vraag is wanneer ga je dat tv-abonnement opzeggen?

Nu is DAZN beperkt in de VS om alleen tegen plekken te vechten en is niet wereldwijd beschikbaar, dus er zijn een paar dingen die je vooraf moet doen, tenzij je in een van de ondersteunde landen woont, maar er is een manier om het te laten werken, ongeacht waar je bent. Hetzelfde met Amerikaanse Netflix of Britse Netflix. Hetzelfde met HBO NU, dat alleen beschikbaar is in de VS. Hetzelfde met Hulu en bepaalde inhoud op Amazon Prime. En ja, we hebben inhoud met betrekking tot al deze op onze blog.

U krijgt een gratis proefversie

HBO NOW heeft een aantal ongelooflijke producties voor zover het shows betreft en heeft ook geweldige toegang tot films, maar we snappen het, niet alle inhoud is voor iedereen. Misschien bent u op zoek naar shows die niet zo donker zijn. Netflix is ​​daar geweldig voor.

Maar de beste manier om te testen of een dienst uw geld waard is, is door een proefversie te krijgen, en in het ergste geval kunt u annuleren. We kunnen zeggen dat HBO NU het waard is in 2019, maar of HBO NU het waard is in 2019 of dat je voor een andere service moet gaan, hangt alleen af ​​van wat je graag bekijkt. Dat is het geval met al deze entertainmentdiensten. Ja, veel beschikbare inhoud helpt, maar uiteindelijk hangt het af van wat je wilt en de demografie van de gebruiker. Als je kinderen / tieners hebt, is Netflix uiteindelijk de beste keuze. Als je veel winkelt, is Amazon Prime misschien de beste keuze.

Uiteindelijk kunt u alle abonnementsservices hebben die we in deze lijst hebben genoemd, of u kunt er slechts twee hebben. Als u van sporten houdt, is DAZN een must. Samen met een andere dienst. Hulu is een sterke aanbeveling van ons voor tv-programma's direct nadat ze zijn uitgezonden. Netflix is ​​sterk voor zijn originelen. En Prime, nou, het is de beste service voor mensen die op zoek zijn naar een heleboel services in één.

Hoe HBO NU in 2019 buiten de VS te laten werken?

Hier komt een VPN binnen. Met een VPN kunt u zich op een andere locatie bevinden dan u bent. Dat betekent dat je in de VS kunt zijn zonder daar te zijn.

Met een VPN kunt u zowel HBO NU als GO buiten de VS bekijken als u de juiste service gebruikt. We hebben het hier niet echt over HBO GO gehad, maar simpel gezegd is het precies zoals HBO NU, maar voor mensen die HBO met hun tv-abonnement hebben.

Het probleem met VPN-services is dat services zoals HBO zich bewust zijn van hun bestaan ​​en wanneer shows of films van derden betrokken zijn, moeten bepaalde inspanningen worden gedaan om te voorkomen dat mensen uit andere landen toegang krijgen vanwege juiste problemen. PrivateVPN is een van de werkende VPN-services met HBO NU, en over het algemeen een geweldige keuze voor entertainment om u toegang te geven tot DAZN, Amazon Prime, Hulu, en is de beste VPN voor Netflix zoals gekozen door Comparitech.

Maak voor HBO verbinding met een van de werkende Amerikaanse servers met behulp van de PrivateVPN-client, of dat nu op uw telefoon, desktop of de Amazon Fire TV Stick is, maak verbinding met een van de werkende Amerikaanse servers, en dat is het. Hoewel je misschien een paar servers moet uitproberen om te zien welk werken met HBO.

Oh, en PrivateVPN biedt ook een 30-dagen geld-terug-garantie, omdat we weten dat als je toegang wilt tot entertainment, we je zullen helpen.

Geschreven door Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me