Is Game of Thrones Season 8 beschikbaar op Netflix? En hoe het overal te laten werken

Is Game of Thrones Season 8 beschikbaar op Netflix? En hoe het overal te laten werken

Door Michael Smolski, 25-02-2019 09:37:06 in Entertainment


"Is Game of Thrones beschikbaar op Netflix?" "Is Game of Thornes seizoen 8 op Netflix?" Op een gegeven moment vraagt ​​iedereen die Game of Thrones wil kijken "is Game of Thrones beschikbaar op Netflix?"

Simpel gezegd, seizoen 8 van Game of Thrones staat niet op Netflix. In feite is er helemaal geen Game of Thrones-seizoen op Netflix.

En vanwege het feit dat terwijl Netflix geweldig is en een aantal fantastische shows heeft, HBO zijn eigen twee platforms heeft, HBO NOW en HBO GO genoemd, en het zou dus niet logisch zijn voor HBO om het weg te geven aan Netflix sinds de meerderheid van HBO NOW-klanten hebben zich aanvankelijk geabonneerd op HBO voor Game of Thrones. Om nog maar te zwijgen van dat Game of Thrones de duurste show op de markt is, wat betekent dat HBO er echt geld mee moet verdienen. Als Game of Thrones op Netflix zou zijn, zou HBO nooit zoveel klanten hebben gekregen als het wel had gedaan, waardoor de serie niet de productiekwaliteit kon krijgen die het heeft.

Om nog maar te zwijgen over het feit dat Netflix een aantal geweldige producties heeft, past Game of Thrones gewoon niet op Netflix.

Dus als je je afvraagt ​​is Game of Thrones seizoen 8 op Netflix, is dat niet het geval en zal dit waarschijnlijk nooit gebeuren. Maar er is een manier om het overal te laten werken. En het is ook niet zo moeilijk.

Hoe Game of Thrones seizoen 8 overal te laten werken

Om Game of Thrones seizoen 8 overal te laten werken, bekijk je het door HBO toe te voegen aan je al dure tv-abonnement of kijk je het online.

En ja, technisch gezien kun je het streamen op elke site met inhoud als je je ervaring wilt vernietigen vanwege slechte kwaliteit, en als je het niet erg vindt als je apparaat wordt geïnfecteerd door virussen, of je kunt een HBO NU-abonnement krijgen. Het mooie hiervan is dat je een proefperiode van 1 maand kunt krijgen, en op basis van het feit dat er slechts 6 afleveringen zijn in seizoen 8 van Game of Thrones, kun je na de tweede maand annuleren als je niet overtuigd bent door de inhoud op het.

Het probleem met HBO NU? Het werkt alleen in de VS, wat betekent dat als je buiten de VS bent, je geen Game of Thrones kunt kijken. Maar dit bericht gaat over hoe je het overal kunt laten werken, en daar helpen we je mee.

Om Game of Thrones overal te bekijken, moet HBO NOW denken dat je in de VS bent. Het is zo simpel en toch zo ingewikkeld als dat.

Hoe laat je HBO denken dat je in de VS bent om Game of Thrones overal te laten werken?

Door een VPN te gebruiken.

Een VPN is een soort service die over de hele wereld wordt gebruikt, of dit nu om privacyredenen is of voor het omzeilen van door services geplaatste blokken.

U hoeft alleen maar verbinding te maken met een Amerikaanse server via een VPN. Nou ja, in theorie.

Het is niet zo eenvoudig vanwege het feit dat services zoals HBO natuurlijk op de hoogte zijn van dingen als een VPN, en een poging doen om te voorkomen dat VPN-services met hun platforms werken, wat betekent dat een VPN niet alleen werkt.

En dat is waar PrivateVPN van pas komt. Terwijl andere services adverteren over hoeveel servers ze hebben, kiezen we voor kwaliteit boven kwantiteit. Een enorme hoeveelheid servers hebben om verbinding mee te maken is geweldig totdat je je realiseert dat je de meeste servers niet kunt gebruiken voor de dingen waarvoor je ze wilt gebruiken.

PrivateVPN? Het heeft niet de meeste soorten die er zijn, maar het ondersteunt de meeste Netflix-regio's op de markt. Het heeft ook servers met hun internetcapaciteit die rechtstreeks afkomstig zijn van IP-transitproviders in plaats van alleen van hostingbedrijven, wat betekent dat u over het algemeen een stabiele verbinding krijgt die belangrijk is voor het streamen van inhoud. PrivateVPN is ook een van de weinige services die DAZN ondersteunen, de Netflix van live streaming.

Natuurlijk, sommige andere services die ook werken met HBO, maar als je op zoek bent naar een service die alles ondersteunt wat je wilt, in plaats van meer servers te hebben dan je kunt begrijpen, die ook niet met veel services werken, dan is PrivateVPN een geweldige keuze voor jou. Een die ook een 30-dagen geld-terug-garantie biedt.

Dat is hoe Game of Thrones overal werkt

Als je je afvraagt ​​of Game of Thrones seizoen 8 op Netflix is, is dat niet zo, maar er is zeker een manier om het overal te laten werken. Je hebt alleen HBO NU, PrivateVPN of een andere VPN die met HBO NU werkt nodig, en, nou ja, de HBO NU-app waarover een blogpost staat op onze site. Iets om te bekijken of je HBO NU op je telefoon of Fire TV Stick wilt hebben.

Geschreven door Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me