Hoe Wi-Fi-tijdslimieten op luchthavens in 2018 te omzeilen

Hoe Wi-Fi-tijdslimieten op luchthavens in 2018 te omzeilen

Door Michael Smolski, 12-06-2018 13:42:24 in Reizen


Je zit 9 uur vast op een luchthaven omdat je € 200 op een vlucht wilt besparen, dus je vliegt indirect. Je krijgt vier uur gratis wifi. De rest? Betaald. Dat is duur. In plaats daarvan wilt u weten hoe u wifi-tijdslimieten op luchthavens kunt omzeilen. Waarom zou je moeten betalen om wifi te gebruiken die toch niet zo geweldig is? Bijvoorbeeld op de luchthaven Londen Stansted.

Misschien moet je betalen

Voor sommigen is betalen misschien de juiste keuze. U krijgt niet de snelheden die u thuis zult halen, maar het zal een constantere snelheid zijn dan met gratis Wi-Fi.

Het ding over gratis wifi is dat veel mensen het tegelijkertijd gebruiken, wat resulteert in frequente overbelastingen. In cafés is het beheren van de kwaliteit van wifi goed, omdat het aantal mensen in een café nooit zo groot is.

Maar als het op de luchthaven aankomt, kunnen er duizenden mensen tegelijk op een luchthaven zijn. En dat is problematisch.

Als u wat werk te doen hebt of een zakelijke oproep via internet moet doen, in plaats van Wi-Fi-tijdslimieten op luchthavens te omzeilen, moet u investeren in de premium-versie van Wi-Fi op luchthavens.

Wil je dat niet doen? Geen probleem.

Hoe Wi-Fi-tijdslimieten op luchthavens te omzeilen

Heb je geen wifi nodig die consistent is en alleen wat Instagram-browsen, schrijven of onderzoeken gaat doen? Super goed. Gratis wifi-luchthaven kan dat vaak aan.

Tot het einde van uw tijdslimiet om gratis Wi-Fi te gebruiken.

Tijdslimieten op luchthavens zijn niet geweldig als je lang moet wachten.

Oplossing?

Natuurlijk, bedriegen op internet.

We praten vaak over het gebruik van een VPN voor het bedriegen van internet, en hoewel dat werkt voor het bedriegen van internet op de websites die u bezoekt, is dit een ander probleem. Hoewel een VPN ook een rol speelt, daarover later meer.

Dit ding wordt een MAC-adres genoemd dat elke netwerkinterfacecontroller heeft. Kortom, elk apparaat met wifi heeft dit. In tegenstelling tot een IP-adres, blijft dit adres hetzelfde, en dat is een probleem, want dat is wat wordt gebruikt om de tijd vast te stellen hoe lang je de wifi gebruikt waarmee je bent verbonden.

Je kunt trouwens niet het MAC-adres wijzigen, geen gerelateerde Apple-producten als je het zou verwarren, maar je kunt het systeem laten denken dat het anders is, en door dit te doen, heb je toegang tot de Wi-Fi met een tijdslimiet, opnieuw en opnieuw, zonder problemen.

PrivateVPN is echter niet verantwoordelijk voor uw acties en u doet dit op eigen risico. Niet dat we geen manier delen om het op een iPhone te doen, want dat is niet haalbaar zonder serieus werk dat je telefoon zou kunnen beschadigen.

Hoe Wi-Fi-tijdslimieten op de luchthaven op Windows te omzeilen

Download in Windows Technitium MAC Address Changer, installeer het, open het, selecteer de actieve en actieve netwerkverbinding en druk op het willekeurige MAC-adres gevolgd door Nu wijzigen! Dat is alles wat u hoeft te doen als u geen gratis internet meer heeft.

Hoe wifi-tijdslimieten op luchthavens op Android te omzeilen

Ga naar je Play Store en zoek naar Wifi Mac Changer van Osama Abukmail met meer dan 1 miljoen downloads, en download het.

Open het en druk op GENERATE RANDOM MAC gevolgd door op SIMPLE CHANGE te drukken.

Dat is het. Natuurlijk kunt u later terugkeren naar uw echte MAC-adres.

Hoe Wi-Fi-tijdslimieten op luchthavens op MacOS te omzeilen

Download en installeer de MacDaddyX op Apple-apparaten. Nadat u de app hebt geopend, selecteert u uw Wi-Fi gevolgd door op Willekeurig en Wijzigen te drukken.

Hoe speelt een VPN een rol??

Veiligheid.

Een MAC-adres vervalsen helpt bij de beveiliging, maar er gaat niets boven het gebruik van een VPN voor beveiliging. En dat is belangrijk wanneer u gratis netwerken gebruikt op zo'n grote schaal dat deze niet veilig zijn. Iedereen kan uw gegevens stelen. En wanneer er zoveel mensen aan verbonden zijn, is dat risico nog groter.

PrivateVPN biedt een 256-bit encryptiecode met 2048-bit DH-sleutel, wat betekent dat wanneer u verbonden bent met een van onze servers, u net zo veilig bent als overheden, waardoor wat u ook doet, vrijwel onmogelijk toegankelijk is.

Tenzij iemand naast u rechtstreeks in uw scherm kijkt.

Oh, en als u een VPN gebruikt en verbinding maakt met een server in een ander land, kunt u een aantal geo-geblokkeerde services gebruiken waar u waarschijnlijk een probleem mee zult hebben tijdens het vliegen.

Hoe PrivateVPN te krijgen? Klik op de knop Kopen om onze supersnelle registratie te doorlopen, gevolgd door het downloaden en installeren van onze client. En maak verbinding en zo bent u veilig.

Geschreven door Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me