Hoe voorbij webfilters te gaan die zijn ingesteld door internetproviders

Hoe voorbij webfilters te gaan die zijn ingesteld door internetproviders

Door Michael Smolski, 2018-05-08 09:24:29 in Business


U wilt weten hoe u voorbij webfilters kunt gaan die zijn ingesteld door internetproviders, of dit nu uw provider thuis is of uw mobiele provider? Je hebt er absoluut recht op. Vooral als er niets mis is met een site die u probeert te openen. Het is één ding om sites te blokkeren die echt slecht zijn voor de mensheid, zoals zwarte markten, maar die zijn zelfs niet toegankelijk voor normale gebruikers van internet, omdat ze niet op het reguliere internet zijn. Dan is er natuurlijk dit hele illegale contentblokkade-gedoe dat soms enigszins gerechtvaardigd kan zijn, maar soms probeer je gewoon toegang te krijgen tot een normale site, en boem. Het werkt niet.

Voorbeeld van waarom webfilters soms belachelijk zijn

U werkt en uw internet besluit te stoppen met werken. U besluit gebruik te maken van het internet van uw mobiele provider. Over het algemeen gebruik je het niet voor werk en heb je daarom nooit een probleem, want je bladert meestal alleen op sociale media, maar nu moet je werken, dus ga je naar een site die je moet bezoeken. Oeps. Je kunt niet binnen omdat uw mobiele operator "geeft om uw veiligheid" en laat u niet binnen omdat u misschien niet oud genoeg bent om die site te zien, waardoor u documenten moet overleggen waaruit blijkt dat u oud genoeg bent. Voor wat echter? Zodat je iets kunt zien waar je misschien niet oud genoeg voor bent, maar toch op een of andere manier zult zien? En het is vooral gek als er niets mis is met de site.

In situaties als deze is het belangrijk om te weten hoe je voorbij webfilters van internetproviders moet gaan, omdat het verstrekken van informatie aan mensen tijd kost, en vooral, als je denkt dat Facebook slecht is in termen van privacy, brengt dit dingen naar een hoger niveau, omdat de Het algoritme van Facebook bestaat niet uit mensen, het werkt zelf. Als je daadwerkelijk iemand via e-mail iets moet sturen, moet iemand ernaar kijken. En zeker, codering kan aanwezig zijn, wat betekent dat niemand het kan hacken, maar laten we echt zijn, Niets weerhoudt de persoon die naar uw paspoort of bankafschrift kijkt met uw adres erop, om er een foto van te maken of zo. En dat, dat is de echte privacybedreiging.

Dus ja, geen wonder waarom je voorbij webfilters wilt gaan die zijn ingesteld door internetproviders. Waarom zou u geen site mogen betreden? Waarom zou u moeten verifiëren dat u oud genoeg bent om een ​​site te betreden door uw persoonlijke informatie weg te geven?

Oh, en trouwens, dit was geen verzonnen voorbeeld. Dit gebeurde. Naar mij.

Dus hoe ga je voorbij webfilters ingesteld door internetproviders?

Natuurlijk kunt u uw persoonlijke informatie verstrekken aan het bedrijf dat erom vraagt, zodat zij uw leeftijd kunnen bewijzen om toegang te krijgen tot een site waarop u wettelijk toegang hebt, maar dat niet kan omdat iemand heeft besloten dat deze inhoud kan bevatten die u bent te jong voor. Of je zou de tweede optie kunnen gebruiken die je waarschijnlijk toch moet gebruiken.

Om voorbij webfilters te komen die door internetproviders zijn ingesteld, moet u ervoor zorgen dat ze niet weten waar u toegang toe hebt.

De enige reden dat ze u kunnen verhinderen toegang te krijgen tot een site, is omdat ze zien dat u een site bezoekt. Wat als ze gewoon onzin zagen? Dat is wat codering hen laat zien.

Virtuele privé-netwerken bieden codering. En dat is wat je moet gebruiken. PrivateVPN is een virtuele private netwerkdienst, behalve dat het niet alleen servers in de VS heeft, in tegenstelling tot veel andere services. Hier is het punt, codering kan helpen met inhoud die is geblokkeerd, maar als er een geoblok is, wat betekent dat uw locatie is gecontroleerd , kunt u mogelijk toch geen toegang krijgen tot een bepaalde site of deze gebruiken. We bieden 56 serverlocaties over de hele wereld, wat betekent dat u vrijwel alle geo-geblokkeerde inhoud kunt openen, en ja, dat betekent dat als u in de VS of het VK wilt zijn zonder daar te zijn, u dat kunt. Misschien wilt u bijvoorbeeld Hulu in Canada gebruiken.

En het is ongelooflijk eenvoudig in te stellen.

Druk op de knop Kopen rechtsboven in het scherm en doorloop ons 3-stappen registratieproces.

Ja, het kost wel, maar we zijn gekozen als de beste VPN-service en we geven je 30 dagen om een ​​volledige terugbetaling aan te vragen. En als u op zoek bent naar een betrouwbare VPN-service die u niet zult haten, is een gratis optie geen keuze. Iets dat gratis is, maakt het moeilijker om te draaien, omdat er minder geld binnenkomt, wat betekent dat de service die u gebruikt waarschijnlijk uw persoonlijke gegevens verkoopt, maar het betekent ook dat er veel te veel gebruikers proberen toegang te krijgen, wat resulteert in een lage kwaliteit van dienst. En wie wil het gevoel hebben dat ze internet in 2008 gebruiken in 2018?

Nadat je je hebt geregistreerd, hoef je alleen maar de juiste PrivateVPN-client te downloaden door naar de onderkant van onze pagina te gaan en op het downloadtabblad te drukken, gevolgd door de client te installeren en eenvoudigweg verbinding te maken met een van onze servers, en dan is het bye- dag webfilters. Oh, en zorg ervoor dat je onze post leest over waarom je een VPN-service nodig hebt in 2018 als je twijfels hebt over het gebruik van VPN-services.

Het is niet moeilijk om voorbij webfilters te gaan die zijn ingesteld door internetproviders

Het is niet moeilijk, maar je hebt misschien nog steeds problemen. Dus als u vragen hebt over hoe u voorbij webfilters van internetproviders of iets anders met betrekking tot onze service kunt gaan of hoe dit u kan helpen, hebben we de beste klantenservice als het gaat om VPN-services zoals gekozen door vpnMentor, dus zorg ervoor dat om ons te bereiken!

Geschreven door Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me