Hoe u Google’s Face & Face Face Match-functie buiten de VS kunt gebruiken

Hoe Google's Arts te gebruiken & Cultuur Face Match-functie buiten de VS.

Door Michael Smolski, 30-01-2018 16:07:22 in Entertainment
Veel beroemdheden hebben erover gesproken op hun sociale media. Google verklaarde dat er al 30 miljoen selfies mee waren genomen. Maar er is maar één probleem. Als je Google's Arts wilt gebruiken & Matchfunctie voor cultuurgezichten buiten de VS, dat kan niet.


Engels was niet de eerste taal. Momenteel zijn er bijna 7000 talen die nog bestaan. Er is veel meer dan dat. De meeste zijn uitgestorven. Ze zijn overleden. Kunst is echter niet uitgestorven. We spreken geen talen van 500 jaar geleden, maar we kijken zeker wel naar kunst van 500 jaar geleden. En Google heeft die kunst met zijn kunst in onze telefoonschermen gebracht & Cultuur app. En niet alleen oude kunst maar ook moderne kunst. Of het nu dichtbij kunst is of niet, Google brengt kunst naar u toe. Hun app is als een internetmuseum.

Hoe u Google's Face & Face Face Match-functie buiten de VS kunt gebruiken
De app zelf, het is een geweldige manier om in het verleden te duiken of geïnspireerd te raken, maar onlangs heeft Google een functie toegevoegd maakte deze dienst die door veel mensen ongehoord werd gehoord. Ze voegden een gezichtsmatchfunctie toe waarmee mensen een selfie kunnen maken die vervolgens wordt geanalyseerd. Je kunt Google's Arts niet gebruiken & Matchfunctie voor cultuurgezichten buiten de VS wel. Maar als u in de VS bent, op basis van een foto van uzelf en analyse door Google, kunt u mensen vinden die in het verleden op u lijken. Het is duidelijk dat je niet altijd perfecte wedstrijden krijgt, dit is tenslotte een database van kunst, niet van iedereen die bestond.

Met deze functie zijn mensen automatisch geïnteresseerd geraakt. Het is geen levenwisselaar maar eerder iets interessants om naar te kijken. Iets dat je misschien zal inspireren om naar je familiegeschiedenis te kijken.
We kennen allemaal iemand op tv die lijkt op iemand die we kennen. Met deze nieuwe functie hoeven we niet te kijken. Google brengt ons overeenkomsten. Het zijn geen mensen in tv-shows, maar het zijn mensen uit het verleden. Onze dubbelgangers.

Hoe u Google's Face & Face Face Match-functie buiten de VS kunt gebruiken

U bent misschien geïnteresseerd, maar vanwege beperkingen kunt u Google Arts mogelijk ook niet gebruiken & Matchfunctie voor cultuurgezichten buiten de VS..

Maar er is een trucje...

Gebruik Google Arts & Cultuur Face Match-functie buiten de VS door Google te bedriegen

Maar hoe misleid je reuzen zoals Google? Net als bij elk ander bedrijf. Je verandert van locatie. En nee, vlieg niet naar de VS om een ​​selfie te maken. Wijzig in plaats daarvan vrijwel van locatie. Iets dat een virtueel privénetwerk, ook wel VPN genoemd, toestaat. Nou tenzij je in China woont, maar daar komt een ander bericht over.

Een VPN houdt je versleuteld. Wat betekent dat? Het betekent dat het niet uitmaakt of het de overheid of uw internetprovider is, wat u doet zal veilig zijn. Niemand zal het weten. In dit geval heb je niet veel te verbergen, tenzij je dubbelganger er niet al te goed uitziet.

Hoe u Google's Face & Face Face Match-functie buiten de VS kunt gebruiken
Wanneer u een VPN gebruikt, kunt u vrijwel overal zijn, op voorwaarde dat het bedrijf dat u gebruikt servers heeft in het land waarmee u verbinding wilt maken. PrivateVPN biedt bijvoorbeeld 56 verschillende serverlocaties. Niet dat u in dit geval 56 nodig hebt, omdat u alleen verbinding hoeft te maken met een server in de VS..

Het is makkelijk. Tenzij u zich in de VS bevindt, voordat u verbinding maakt met een VPN, Google Arts & Cultuur Google geeft de nieuwe functie voor gezichtsovereenkomst niet weer. Maar zodra u verbinding maakt met een Amerikaanse server terwijl u een VPN gebruikt en Google Arts opnieuw start & Cultuur, het verschijnt automatisch zodra je lichtjes scrolt.

Hoe je dat doet

De eerste stap naar het gebruik van Google's Arts & Matchfunctie voor cultuurgezichten buiten de VS is het opzetten van een PrivateVPN-account.

  • Ga hiervoor naar de PrivateVPN-website en druk op de koopknop rechtsboven in het scherm. Maak je geen zorgen. Je hebt een 100% geld-terug-garantie als je het niet leuk vindt.
  • Vul vervolgens de vereiste gegevens in en ga naar het gedeelte Downloaden onderaan het scherm als u onze service op andere apparaten dan uw telefoons wilt gebruiken. Als je gewoon wilt dat het Google's Arts gebruikt & Matchfunctie voor cultuurgezichten buiten de VS dan zoek ernaar in uw app store en installeer het.
  • Nadat het is geïnstalleerd, geeft u uw gegevens op en maakt u verbinding met een Amerikaanse server.
  • Open Google's Arts & Cultuur en blader totdat je een vraag ziet met de vraag of je portret zich in het museum bevindt.

Een leuke functie die de geschiedenis beter maakt

Laten we eerlijk zijn, dit zal de planeet niet veranderen, maar het is een leuke tool om te proberen. En een leuke manier om misschien geïnteresseerd te raken in geschiedenis door onderzoek te doen naar de mensen die je tegenkomt.

Geschreven door Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me